Bianca is een vriendelijke vrouw met veel kennis. Zowel uit eigen ervaring als de behandeling die ze aanbiedt. Realistisch in het resultaat en bruikbare tips!
Ik ben super gelukkig met hoe mijn lijf er na deze behandelingen is gaan uitzien !
Bianca heeft een mooie schone salon waar ze zeer vriendelijk haar klanten ontvangt De crypiolyse behandelingen heb ik als prettig ervaren. De lichaamsmetingen geven een duidelijk inzicht in ho... Toon meer
Cryolipolyse, hulpmiddel om hardnekkig vet op bepaalde zones te verliezen. Wij vriezen niet dus geen blauwe plekken of lange hersteltijd. Lifestyle begeleiding voor meerdere doelen. Aankomen, afvallen, meer energie, gezonder worden en nog veel meer. The sky is the limit.
Willem Barentszroute 78, 1363LN, Almere, Nederland
- 0653630636
- Info@lifestyle2b.nl
- lifestyle2b.nl
Realistisch!
Ik ben super gelukkig met hoe mijn lijf…
Mijn ervaring met Bianca was super…
Mijn ervaring met Bianca was super goed.
De crypiolyse behandelingen heb ik als prettig ervaren. Heeft mij omzet geholpen. Ik ben blij met mijn resultaat.
Super goede ervaring
Super goede ervaring. Bianca is professioneel, kundig en gezellig. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet. Inmiddels 4 maanden verder met een fantastisch resultaat! Dank je wel Bianca!
Super blij met resultaat
Super blij dat ik het heb aangedurfd om de crypiolyse behandeling te nemen. Het had het "pakket met 3 behandelingen gekozen. Samen met het goed opletten wat ik at en deels vervangen met de 1:1 avondmaaltijden. Ben ik in 2 maanden tijd 6 kilo lichter, maar ook 10cm !! van mijn buikomvang kwijt. Bianca is motiverend en zeer vriendelijk. De Cryolipolyse behandeling is een zeer goede aanvulling om plaatsgericht vetcellen af te breken. Maar je moet ook wel op je voeding letten. Zo blij met het al nu behaalde resultaat. Irma
Fitter, sterker en mentaal in balans
Sinds ik met Bianca werk binnen het 1:1 dieet, is er echt een wereld voor mij opengegaan. Ik kwam bij haar vanwege gezondheidsredenen die ook voor mijn werk belangrijk zijn. Ik ben ontzettend dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen.
Bianca is meer dan een coach. Ze is warm, motiverend en betrokken. Ze werkt met een professioneel apparaat dat precies laat zien hoe je ervoor staat, wat heel veel inzicht en motivatie geeft. Wat haar begeleiding zo bijzonder maakt, is haar positieve aanpak; ze kijkt naar wat goed gaat, bouwt daarop verder en helpt je haalbare doelen stellen, met ruimte om jezelf ook iets te gunnen. Haar praktijk is prachtig en professioneel en ik kijk er telkens weer naar uit om er naartoe te gaan.
Dankzij Bianca voel ik me fitter, sterker en mentaal weer in balans.
Zij verdient zonder twijfel 5 sterren en eigenlijk meer.
Deskundig vriendelijk en schoon!
De crypiolyse behandelingen heb ik als prettig ervaren.
De lichaamsmetingen geven een duidelijk inzicht in hoe je ervoor staat
Ik ben ontzettend blij met Bianca
Ik ben ontzettend blij met Bianca! Ze motiveert mij elke keer weer en het is heel fijn om met haar te praten. Je merkt echt dat ze er met volle aandacht voor je is. Wat ik heel prettig vind, is dat ik op elk moment van de dag bij haar terecht kan met vragen of als ik het even moeilijk heb. Ze staat altijd voor je klaar en haar adviezen zijn zo helpend en duidelijk. Dankzij haar voel ik me gesteund en gemotiveerd om door te gaan. Echt een aanrader voor iedereen die dit traject wil starten!
Een aanrader…
Na meerdere pogingen om af te vallen ben ik ontzettend blij, dat ik de stap heb gezet om begeleiding te zoeken bij Bianca. Wat een fijne en vakkundige persoonlijkheid! Dankzij haar persoonlijke aanpak, de combinatie van 1-op-1 producten én de cryolipolyse behandelingen, heb ik eindelijk resultaat geboekt. Het werkt écht! Bianca luistert, motiveert en weet precies wat nodig is om je doelen te bereiken. Na een uitgebreide intake zijn we aan de slag gegaan. Een aanrader voor iedereen die op een verantwoorde manier wil afvallen!
Afslanken via cryo
Bianca is een heel vriendelijke dame. Je voelt je erg op je gemak en kunt lekker vrijuit praten.
Ik heb een pakket van 9 behandelingen genomen om af te slanken bij de zijkant borst en oksel gebied.
Via de metingen wordt goed je progressie bijgehouden. Belangrijk is natuurlijk wel dat je op je voeding let en dan zul je langzaam, LANGZAAM het verschil merken. Het is geen wonder behandeling dat je de volgende dag meteen super slank bent. Daarom roepen mensen vaak dat cryo niet werkt terwijl het gewoon echt wel werkt.
Fijn contact
Goede uitleg, fijn contact met Bianca, mooie en schone behandel kamer. Hele prettige ervaring, kom zeker nog een keer terug!
Wat vind ik van cryo bij lifestyle2B
Via internet gezocht en bij Bianca uitgekomen, gebeld en gelijk zo professioneel van de nodige info voorzien dat ik gelijk afspraak voor intake gemaakt heb. Ik ben nu 4 behandelingen verder en heb al 5 cm van buikomvang verloren. Benieuwd wat er nog mogelijk is. Goede zaak Bianca.

Antwoord van Lifestyle2B
Een top ervaring gehad en ik zie zeker…
Een top ervaring gehad en ik zie zeker verschil! Bedankt Bianca!
Hele fijne sfeer
Hele fijne sfeer. Bianca stelt je echt op je gemak en adviseert heel goed. Het is een ontspanmomentje met een gezellige babbel en een kopje thee.
Ik voelde me meteen op mijn gemak
Ik voelde me meteen op mijn gemak, vriendelijke en bekwaam in haar advies en begeleiding.

Antwoord van Lifestyle2B
Bianca is vriendelijk en haar…
Bianca is vriendelijk en haar begeleiding is fijn. De behandeling werkt goed en de voedingsschema’s zijn persoonlijk en goed vol te houden.

Antwoord van Lifestyle2B
Fijne behandelingen en gezellige…
Fijne behandelingen en gezellige gesprekken! Echt een uitje. Dank je wel.
Prettige en ontspannen sfeer tijdens behandeling
Na proefbehandeling afspraak gemaakt voor drie vervolg behandelingen.
Bianca geeft duidelijke uitleg van de behandeling en resultaten.
Leuke en prettige sfeer en behandeling geslaagd de laatse 3 centimeter eraf.

Een hele fijne ervaring bij Lifestyle2B
Zoals ik al zei, een hele fijne ervaring. Ik ben een aantal centimeters kwijt in maar 3 sessies.Ik moet eerlijk zeggen, ik vond het meer een uitje dan een behandeling. Bianca is zo een lieve meid en altijd in voor een praatje. Dus al met al, ik kan het aanbevelen, want het helpt je echt om centimeters kwijt te raken.

Relaxt en effectief
Ik heb de behandelingen als heel erg fijn ervaren, heel relaxt en een momentje voor jezelf. Ik ben ook flink wat centimeters en kilo's kwijt, dus de behandelingen zijn erg effectief. Zeker een aanrader.