Det marknadsförs som snabb leverans men jag la min beställning 22/02 och den kom idag 18/03 utan något meddelande om förlängd leveranstid. Jag tog kontakt 07/03 och fick svar efter ett par dagar, men... Toon meer
Tyget känns mjukt mot huden, måste jag säga, och behåller sin kvalitet ganska bra efter tvätt, även om jag är lite osäker på hur väl det kommer hålla i längden.
Beställ aldrig från dem. Varan kom inte och därför efterlyste jag den. Fick automatiska svar, till sist fick jag besked om att nu fanns varan hos transportören. Ett par timmar kom besked om att den va... Toon meer
Jag uppskattade kvaliteten på barnkläderna, de verkar tillräckligt slitstarka, men inget som sticker ut särskilt mycket.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Min son har fått ett set med byxor och…
Min son har fått ett set med byxor och tröjor som sitter ganska bra både hemma och i skolan, även om passformen kunde vara lite bättre. Vi har dessutom testat badleksaker och ett lasertag-set som han tycker är roliga, men de kunde haft lite bättre kvalitet. Babyfilten och babymobilen fungerar okej under natten, men det finns utrymme för förbättring. Potträningsunderkläderna gör vardagen något smidigare, även om de inte alltid lever upp till förväntningarna. Vi provade även bärselen under promenader och jag använde gravidprodukten som stöd, vilket kändes ganska praktiskt men inte helt optimalt.
Det marknadsförs som snabb leverans men…
Jag tog kontakt 07/03 och fick svar efter ett par dagar, men efter det dröjde det alltså 11 dagar till.
Jag gillar att leksakerna..
Jag gillar att leksakerna inte känns trendiga. De känns praktiska och hållbara. Leveransen kan förbättras, men i stort sett var upplevelsen okej.
Jag köpte detta utan att förvänta mig…
Jag köpte detta utan att förvänta mig något speciellt, men leksakerna överraskade mig positivt. De känns säkra och robusta. Leveransen tog längre tid än väntat, men jag skulle ändå beställa igen.
Köksleksaken ..
Köksleksaken har blivit en del av vår vardag, vilket förvånade mig. Mitt barn leker medan jag lagar mat, och bara det är en vinst. Leveransen tog längre tid än väntat, men produkten i sig känns välgjord och stabil.