1. Decoratie- en interieurwinkel
  2. Kaarsenwinkel

Bij Limala Home geloven we dat een huis niet zomaar een plek is, maar een weerspiegeling van wie je bent. Daarom bieden we een unieke collectie handgemaakte interieurdecoratie en luxe geurkaarsen die jouw huis een warme, stijlvolle en persoonlijke uitstraling geven. Elk product in ons assortiment is zorgvuldig ontworpen om een balans te vinden tussen functionaliteit en esthetiek. Onze handgemaakte items, zoals decoratieve schalen en onderzetters, worden met liefde vervaardigd. Elk stuk is uniek en draagt bij aan een tijdloze elegantie in jouw interieur. Daarnaast zijn onze luxe geurkaarsen gemaakt van een natuurlijke mix van zonnebloem- en olijfolie was, wat zorgt voor een schone en langdurige verbranding. Deze kaarsen zijn perfect om een rustgevende sfeer te creëren na een lange dag. Bij Limala Home staan kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit centraal. We denken ook graag met onze klanten mee! Heb je een specifiek idee of een unieke kleurencombinatie in gedachten? We bespreken graag de mogelijkheden om iets exclusiefs voor jouw huis te creëren. Of je nu op zoek bent naar een speciaal geschenk of een nieuwe toevoeging aan je eigen interieur, bij Limala Home vind je stijlvolle items die perfect passen bij jouw smaak en lifestyle.

4,3

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

In één woord: TOP!

Ik heb voor de tweede keer besteld en weer was ik superenthousiast. De producten, 2 vaasjes en 2 schaaltjes, waren wederom stijlvol en mooi gemaakt. Ik heb gekozen voor gemarmerd. Ik heb gelijk mijn sieraden op de schaaltjes gelegd. In de vaasjes heb ik roosjes gedaan. Het geheel staat superchic in mijn vitrinekast. Het was weer mooi en met zorg ingepakt. De levering was snel. Op naar mijn volgende bestelling. Dank je, Limala!

28 mei 2025

Helder uitgelegd en zeer…

Helder uitgelegd en zeer gebruiksvriendelijk. Zeker aan te raden! De mensen achter Limala staan voor hun product. Mooi om te zien dat dit tegenwoordig nog leeft. Ga zo door (L)

17 maart 2025

Heerlijke geurkaars

Heerlijke geurkaars, hele huis ruikt ernaar! Ook top schalen super handig voor mijn sieraden, ik ben een vaste klant! Ga zo door!

27 december 2024

Top !

Ik had de kaars en kit bundel besteld. Snel geleverd en goed verpakt.
Een kaartje erbij als waardering dat je er hebt besteld. ( cozy ) Lucifer doosje er bij om de kaars aan te steken ( best handig ) zulke details maken het wel leuk om een pakketje te ontvangen. En merk je ook de waardering van de webshop.
Maar het belangrijkste is toch wel de kaars. Die ruikt goddelijk en het straalt een klasse uit. Fijne ervaring en ik zal er zo weer wat bestellen !

4 december 2024

Een cadeautje!

Producten bestellen bij Limala is alsof je een cadeautje koopt. De producten zijn uniek, van hoge kwaliteit en worden met zorg inpakt en opgestuurd. Ben je op zoek naar luxe en unieke producten voor in huis is Limala de plek.

2 augustus 2024

Aanrader!

Ik heb een bestelling geplaatst en was positief verrast! Wat een heerlijke geurkaars en prachtige verpakking. Ik ga zeker vaker bestellen :)

2 december 2024