Limfjordenskoereskole Reviews 143

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har hjulpet mig meget med at bestå mit kørekort, masser af grin og sjov samt seriøsitet og fokusfunktion

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos limfjordenskøreskole. 😊 Jeg har haft Brian som kørelærer og Betina til teori. De er begge fantastiske til at lære fra sig, og gøre lektionerne overskuelige... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Geschreven door het bedrijf

Limfjordens Køreskole Tilbyder kørekort til kategori B - Til førstegangserhverver, generhverver og rutinekørsel - Undersivning og kørsel foregår i og Skive og omegn. Og man er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og se hvordan der bliver undervist :-)

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Kæmpe anbefaling!!

Limfjords køreskole er helt fantastisk! Det er et vildt godt team og de er så søde! Der er plads til alle og enhver og de er vildt gode til at hjælpe en. Det er så hyggeligt både til teori og til køretimerne. Jeg var så heldig at have Betina som kørelærer, og hun gør det bare godt! Kæmpe anbefaling herfra🤩

17 maart 2026

Bedste køreskole

Teori timerne var mere hyggeliger end det jeg havde forventet. Tiden den fløj afsted og man kunne glæde sig til dem. Lærerne er mega søde og hjælper mega godt med det man har det svært med, og når man kørt sammen kunne man nemt snakke med dem om alt muligt.

24 november 2025

Mega god køreskole

Jeg havde Betina til teori og til køretimerne vi det har simpelthen været nogen af det mest hyggeligeste turer nogensinde. Og de er mega gode til at fordele deres køretimer i god tid. Men jeg har haft en fantastisk tid hos Limfjordens køreskole.
Mvh Marcus Pedersen

17 februari 2026

God køreskole

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos limfjordenskøreskole. 😊
Brian er især dygtig til at udvise tålmodighed og forståelse - det er bare en gave når man skal lære at køre bil😅
Alt i alt en god køreskole, kan klart anbefales.

9 februari 2026

God køreskole

Teorien var I god tid og køretimerne var altid delt godt når man havde skole. Havde Rene som kørelærer og var super hjælpsom og rar.

6 februari 2026

Fantastisk køreskome

En lækker, skøn køreskole med et fantastisk team af kørelærere. Der er plads til hver enkelt elev, og alle får lov til at blive hørt samt sige deres mening. Jeg havde fornøjelsen af Bettina, som har været trofast hele vejen og haft fuld forståelse for mit arbejde, hvilket har gjort det væsentligt nemmere for mig.

5 februari 2026

Den bedste køreskole :)

Jeg vil helt klart anbefale Limfjordens køreskole, i sær min kørelærer Rene. Teorien blev gjordt på en god måde, så man også kunne følge med efter en lang skole dag. Kørsel fungerede rigtig godt, hvor man følte sig tryg samtidig med man hurtigt lærte en masse. Altid god energi og godt humør.

29 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er glad for jeg valgte denne…

Jeg er glad for jeg valgte denne køreskole og havde Betina som hjalp mig hele vejen i gennem forløbet. Jeg vil helt klart anbefale Limfjordens køreskole🫶🏼

16 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kørelæreren er god til at forklare…

Kørelæreren er god til at forklare Teori og praksis og det giver sammenhæng og inden for en uge prøver du det teori du har haft i praksis de er gode til at give ro under køretimer og man kan altid stille spørgsmål hvis man ikke helt forstår hvad de siger og skal have formuleret det på andre måder

14 januari 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.