Vores digitale fotoramme, som vi havde fået som gave, fungerede pludselig ikke - vi spurgte om det kunne være strømforsyningen og om vi kunne få sendt en anden. Svaret kom prompte - de sendte en ny... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte to applewatch remmer, én i nylon med velcro (79,-) og én nylon med magnetisk lås (99,-). 5 stjerner for en hurtig kunderespons og en fantastisk produkt med magnetisk lås, jeg er m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fin service - jeg modtog i første omgang en brugt powerbank, men da jeg kontaktede dem skyndte de sig at sende en ny. Irriterende fejl for alle parter, men hurtig respons og hurtig afsendelse af ny po... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Godt produkt og god kundeservice. Jeg købte en wifi-ramme til min mor. Da jeg ikke fik nogle opdateringer omkring min levering efter nogle, kontaktede jeg kundeservice. De forklarede, at pakken var bl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lippa er et dansk brand, der specialiserer sig i elektronikprodukter til små priser. Hos os finder du et bredt udvalg af elektronik- og tech-produkter, du ikke finder andre steder – til priser, du helt sikkert ikke finder andre steder. Vi har nemlig fjernet en masse fordyrende led, så vi kan holde prisen helt i bund.
Landbrugsvej 10L, 5260, Odense S, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg har købt en fotoramme hos Lippa.dk. Varen blev pakket og sendt hurtigt, og hold nu op, hvor er den både stor og flot! Vi er meget glade for både varen og den nemme købsoplevelse.

Antwoord van Lippa
Svaret kom prompte - de sendte en ny - uden beregning - og nu fungerer den.
Tak for det.

Antwoord van Lippa
Jeg bestilte en digital fotoramme, og det er en fornøjelse at bruge produktet. lever op til alt det beskrevne.

Antwoord van Lippa
Den er flot med god billede kvalitet.
Med Frameo App er det nemt at lægge billeder ind og tilføje en lille tekst.

Antwoord van Lippa
Fin service - jeg modtog i første omgang en brugt powerbank, men da jeg kontaktede dem skyndte de sig at sende en ny. Irriterende fejl for alle parter, men hurtig respons og hurtig afsendelse af ny powerbank. :)

Antwoord van Lippa
Fantastiske digitale billederammer. Jeg glemte at ændre pakkeshop ved bestilling. Den søde medarbejder i kundeservice fik ændret shop så jeg ikke skulle på langfart. Rigtig god service!
Tak!

Antwoord van Lippa
Hurtig, god og kompetent betjening. Derudover er det nogle gode og reelle kvalitetsprodukter. Vil uden tvivl handle der igen!

Antwoord van Lippa
The band did not meet my expectations at all. It is REALLY hard to close the grip, the color is a bit off and the feel is really weird. The main concern is that it didn’t fit well to my Apple Watch, it was REALLY hard to set it in and take it out. Maybe some people would like to have this, I prefer to pay more for an original band.

Antwoord van Lippa
5 stjerner for en hurtig kunderespons og en fantastisk produkt med magnetisk lås, jeg er meget tilfreds
-1 stjerne da det er ubehagligt at have den billigere remme på (den til 79 kr), remmen gned noget i huden ved dets kanter, og plaststykket ved enden af velkroen stak noget i hånden af og på.
Jeg vil varmt anbefale at købe hos lippa.dk og jeg er glad for at kunne bestille remmer herjemme i Danmark uden behov for at betale en formue til Apple bare for at afprøve en remmetype. ;D

Antwoord van Lippa
Lees meer over geverifieerde reviews.