Bedrijfsgegevens

1. Juridische dienstverlening
  2. Makelaars

Geschreven door het bedrijf

Boligkøb med tryghed og overblik Jeg holder dig i hånden fra første kontakt til nøgleoverdragelse. Uvildig, erfaren og personlig rådgivning – så du kan købe bolig uden bekymring. Jeg har arbejdet i ejendomsmæglerbranchen siden 1991 og er uddannet ejendomsmægler og køberrådgiver. Mit navn er kendt hos de fleste ejendomsmæglere i landet – og det bruger jeg aktivt til fordel for mine kunder. Som køberrådgiver er jeg 100% på din side. Jeg er uvildig og uafhængig, og min eneste opgave er at sikre, at du får den bedste handel til de rigtige vilkår. Udover min rådgivning underviser jeg på ejendomsmægleruddannelsen og har gjort det i over 16 år. Det holder mig konstant opdateret på juridiske og faglige forhold.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kompetent køberrådgiver

Vi havde en virkelig god oplevelse med Lise som køberrådgiver. Fra første møde følte vi os trygge og godt guidet gennem hele boligkøbet. Hun var hurtig til at svare og rigtig god til at forklare både de små og store detaljer undervejs.
Det er tydeligt, at hun har meget viden og erfaring om branchen.

Det gjorde en stor forskel at have en rådgiver, der både var grundig, ærlig og engageret i vores behov. Vi kan varmt anbefale Lise til alle, der ønsker kompetent rådgivning ved boligkøb.

14 april 2026
Review zonder uitnodiging
Logo Lise Ørum Rådgivning ApS

Antwoord van Lise Ørum Rådgivning ApS

Kære Louise
Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐️
Det har været en stor fornøjelse at lære jer at kende og følge jeres forløb. Jeg er virkelig glad for at have været en del af jeres rejse, og det betyder meget at høre, at I har haft en god oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste beslutning vi har taget i…

Den bedste beslutning vi har taget i forbindelse med vores huskøb er at få Lise Ørum som køberrådgiver.

Vi er 2 førstegangskøbere der har været super glade for alt den hjælp Lise har givet. Hun har holdt os i hånden fra første dag vi kontaktede hende og har siden da været behjælpelig med alt hvad vi har spurgt hende om. Hun har virkelig fjernet mange bekymringer. Vi har allerede anbefalet Lise til alle vi kender der skal købe hus.

Alle de bankrådgivere jeg snakkede med i forbindelse med optagelse af lån kendte også Lise da de havde været ejendomsmæglere før og var blevet uddannet af hende. De havde også kun rosende ord at sige om hende. Det bekræfter mig i at Lise var et godt valg.

1 april 2026
Review zonder uitnodiging
Logo Lise Ørum Rådgivning ApS

Antwoord van Lise Ørum Rådgivning ApS

Tusind tak for de utrolig flotte ord og for jeres tillid gennem hele processen. ⭐️

Det har været en kæmpe fornøjelse at følge jer som førstegangskøbere og hjælpe jer trygt gennem jeres huskøb. Jeg ved, hvor mange spørgsmål og bekymringer der kan følge med, så det betyder virkelig meget at høre, at I har følt jer godt hjulpet og holdt i hånden hele vejen.

Jeg er også meget rørt over, at I allerede har anbefalet mig videre til andre — det er den største anerkendelse, jeg kan få. 💛

Jeg ønsker jer alt det bedste og rigtig meget glæde i jeres nye hjem. 🏡

Lees meer over geverifieerde reviews.