Var til en hel fantastisk sjov og hyggelig aften i selskab med Jens Jacob Tychsen. En aften, hvor lattermusklerne blev brug , som aldrig før. Glæder mig til at opleve ham igen. Og så var det ri... Toon meer
Vi var så uheldige at et af de mange arrangementer vi har købt blev aflyst. Der gik meget længe inden vi fik vores penge retur for arrangementet, og først efter jeg havde skrevet flere gange til arran... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk oplevelse, Thysen var virkelig god 😁. Eneste minus, var at drikkevare og snacks er dyr at købe. Men helt klart en 5 stjernes oplevelse....
Var til oplevelsen “Toner fra Badehotellet” God musik med et velspillende orkester. Hr. Weyse - altså Jens Jacob Tychsen - gav den hele armen i et veltilrettelagt show med en blanding af gode sange o... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
LiveOplev er din billet til uforglemmelige øjeblikke i Danmark. Formålet er, at skabe oplevelser rundt i hele landet. Gennem mere end 17 forskellige lokaliteter og 300 shows om året - vil LiveOplev forbinde dig med oplevelser for livet, og give dig adgang til en utrolig mangfoldighed af liveoptrædener på tværs af genrer - LiveOplev har noget for enhver smag. Vi har samlet en imponerende række af kunstnere fra både ind- og udland, der er særligt håndplukket klar til at tage dig med på en oplevelse. Bedste hilsner LiveOplev
Denemarken
- liveoplev.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bass power Fest i Nykøbing F
Bass power Fest i Nykøbing F
Mærkeligt arrangement!😅
Pludselig går musikken bare igang med en dj på scenen, ingen aner hvsd der egentlig foregår😂?
Efter hvsd der føltes som en evighed, eller ca 40 minutter stoppede han og gik af. Den høje dakkedak musik blev slukket og der blev tændt en form for meget lavt radio-pop agtigt musik som 'baggrunds musik'?
Alle forlod rummet for at gå ud og købe drinks, ryge osv. Og Pludselig uden varsel starter næste kunstner.
Der var reklameret med Italobrothers, men det var Barcode brothers der kom og spillede, dog var barcode brothers virkelig fede og skabte en kanon fest i ca 40 minutter og igen bum! Stilhed med radio-pop så lavt at man kun ku fornemme det😂 igen forsvinder folk ud, og uden varsel igen går Hampenberg på. Kæmpe fed fest igen, vild energi.
Men da han er færdig, igen bum stille😂
Faustix var ikke noget at råbe hurra for selvom det var ham der skulle lukke festen. 2-3 'kendte' numre mens resten var en gang hardcore tramper bass😅 folk stod seriøst med ryggen til scenen for at snakke sammen istedet for at 'feste med' fordi man altså ikke kendte nogle af sangene eller remix😅
Arrangementet var slut til midnat og varede altså ca 4 timer. Fair nok til prisen meeeen der er meget der ku forbedres😅
Vil have erstatning eller mine billetter
Jeg har bestilt billet 6 Marts 2024 til ladies night Sønderborg 28 marts. Når jeg nu vil logge ind og have min billet vil den ikke genkende min e-mail! Så nu kan jeg ikke få mine billetter! Har screenshot af at jeg har betalt og kvittering og at i har trukket mine penge. Men ingen billetter har jeg fået!!! Og det er samme e-mail jeg bookede på! Det er alt for dårligt!!!!!!!!!
Jeg har også ordre nummer!
Og e-mail svarer i heller ikke på!
L@rte service!
Kom igang

Antwoord van Liveoplev
Børste Show - eller mangel på show
Børste Show - eller mangel på samme.
Mega dyre billetter, og så får man en halv time med musik på digitale medier og en stum bamse med en ukendt veninde der synger og danser.
Små bitte sæbebobler og en håndfuld konfetti fra lommen er det vildeste der sker.
Svarer ikke det mindste til en eventyrlig oplevelse. Hvor er alle Børstes venner?
Bestemt ikke pengene værd!
Bass fest i Svendborg
Bass fest i Svendborg. Så dårligt arrangement. Alt for lille lokale, hamrende dårlig lyd hvor der også flere gange måtte lydmand på, fordi lyden var så elendig. Ingen musik, men tarvelig stilhed mellem kunstnerne, så festen døde fuldstændig - indtil en fra publikum fik lov til at afspille sin playliste på et tidspunkt. Jeg tror aldrig jeg har været til så tarveligt arrangeret musik event, og jeg ved at de fleste havde det på præcis samme måde. Man burde give folk sine penge igen.
Børsteshow Holbæk Sportsby
Skulle igår den Lørdag den 12-10-2024 ud i Holbæk sportsby og se Børsteshow, sammen med mit Datter, Svigersøn og barnebarn på 3,5 år. Det var en stor skuffelse :-( :-( :-( Mit barnebarn havde set et gratis show med Børste som han ikke var vildt benovet over for Børste sagde jo ikke noget ligesom i fjernsynet, Jeg havde dog håbet på at det var et andet show da jeg havde betalt en god pris for det, men ak nej, præcis samme show, surt :-( efter en halv time hvor der var pause, valgte en del at forlade showet inc. os, og det må siges at være tankevækkende, måske man ikke skulle have holdt en pause, når nu det skulle være i børnehøjde, samtidig med det kunne jeg godt have ønsket mig at der havde været nogle voksne tilstede i forhold til at at der foran os sad en dame på en rolator og der stod en dame ved siden af så vi kunne intet se, efter en snak med nogle omkring os gik jeg pænt hen til damen og sagde til hende at der var en del der ikke kunne se noget fordi hun sad der, men hun gjorde mig bare opmærksom på at der jo ikke var nogle der da de kom, og så var den gennem debateret, når nu folk ikke selv kan tænke, var det måske en ide at arrangøren kom på banen og havde gjort opmærksom på problemet.

Børsteshow i Svendborg
Børsteshow i Svendborg
Der var slet ikke plads til alle de gæster der havde billet. Jeg stod i døren med mit barnebarn ligesom der ikke var gjort opmærksom på at man skulle sidde på gulvet. Jeg havde betalt over 700 kr for at vi kunne se ham og så var det så dårligt organiseret

Antwoord van Liveoplev
Mangler billetter, men LiveOplev svarer ikke
Jeg har købt billetter til et show, men har aldrig modtaget billetterne. Har prøvet at kontakte LiveOplev via deres hjemmeside, skrevet en mail samt ringet til et telefonnummer, men har intet hørt fra dem.
Alle steder henviser de til mailadressen, men det nytter alligevel ikke noget, når der ikke bliver svaret. Utrolig dårlig service.

Antwoord van Liveoplev
Hvorfor får man ikke sine billetter når…
Hvorfor får man ikke sine billetter når man har betalt. Og hvorfor er der ingen kontakt mulighed

Jeg kan anbefale Liveoplev.dk
Jeg har købt billetter til Bagom Badehotellet. Alt fungerede perfekt og jeg vil bestem købe billetter hos Liveoplev.dk igen
En dum misforståelse af Liveoplev Svindel og plat
Liveoplev. Også kaldet Moboss.
Det her er ang. koncertbilletter.
Jeg har tidligere skældt ud over dette firma. Havde ikke modtaget min billet.Havde jeg nu fået et ordentlig seriøst svar og en bedre service kunne den dårlige anmeldelse, jeg skrev tidligere, nok været undgået.

Antwoord van Liveoplev
Kontaktet uopfordret uden nogen form for anledning.
Så snart man har trykke ind på deres opslag på Facebook, får man en besked fra dem på Messenger.
Jeg har ikke givet tilladelse til at de må kontakte mig uopfordret.
Pas på med den type "virksomhed".
Se andre anmeldelser her.

Antwoord van Liveoplev
Dårlige kundeservice eller en utroværdig leverandør?
Jeg har for 3 uger siden købt billetter til en koncert uden at modtage dem. Måske jeg har lavet en fejl, men pengene er trukket, så ikke alt er gået galt.
Jeg har forsøgt at kontakte dem via deres kontakt flade på deres hjemmeside, men ingen reaktion.
Via koncertstedet har jeg fået et telefon nr. hvor der ikke bliver svaret. Jeg skrev en sms d. 15.3.2024 den er dog blevet besvaret med et spørgsmål ved. min mail adresse og derefter høre jeg intet.

Antwoord van Liveoplev
Lees meer over geverifieerde reviews.