Var til en hel fantastisk sjov og hyggelig aften i selskab med Jens Jacob Tychsen. En aften, hvor lattermusklerne blev brug , som aldrig før. Glæder mig til at opleve ham igen. Og så var det ri... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi var så uheldige at et af de mange arrangementer vi har købt blev aflyst. Der gik meget længe inden vi fik vores penge retur for arrangementet, og først efter jeg havde skrevet flere gange til arran... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk oplevelse, Thysen var virkelig god 😁. Eneste minus, var at drikkevare og snacks er dyr at købe. Men helt klart en 5 stjernes oplevelse....
Var til oplevelsen “Toner fra Badehotellet” God musik med et velspillende orkester. Hr. Weyse - altså Jens Jacob Tychsen - gav den hele armen i et veltilrettelagt show med en blanding af gode sange o... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
LiveOplev er din billet til uforglemmelige øjeblikke i Danmark. Formålet er, at skabe oplevelser rundt i hele landet. Gennem mere end 17 forskellige lokaliteter og 300 shows om året - vil LiveOplev forbinde dig med oplevelser for livet, og give dig adgang til en utrolig mangfoldighed af liveoptrædener på tværs af genrer - LiveOplev har noget for enhver smag. Vi har samlet en imponerende række af kunstnere fra både ind- og udland, der er særligt håndplukket klar til at tage dig med på en oplevelse. Bedste hilsner LiveOplev
Contactgegevens
Denemarken
- liveoplev.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Vi elsker Linie 3
Vi elsker Linie 3. Der var en blanding af gamle og nye sketch / jokes 🤗
Fart over feltet
Fart over feltet, søde piger, god oplevelse.
Vi kommer igen.
Fantastisk aften lørdag 4.10 i Nykøbing…
Fantastisk aften lørdag 4.10 i Nykøbing F. Den skønneste musik og optræden.
Ireland the show
Fantastisk underholdning med
Ireland the show, kommer igen til
Elvis Christmas show
Celine Dion
Måske one night in Dublin (har set/hørt dem før i år) og aflyste Brian Adams flyttet til 3. April 2026
EN super skøn oplevelse med dejlig irsk…
EN super skøn oplevelse med dejlig irsk musik og fantastiske danser, Fed underholdning.
Virkelig en dejlig aften
Virkelig en dejlig aften, i er fantastiske. 👍
Alt for højt lydniveau
Alt for højt lydniveau. Jeg måtte holde mig for ørerne en stor del af tiden, da jeg var på vej til at få hovedpine.
Det høje lydniveau gjorde det også svært at opfatte sangteksterne, og det det gjorde det svært for publikum at synge med.
Nogle af numrene (bl.a. Whisky in the Jar) var skuffende fremført.
Meget utjekket
Hvordan i alverden kan I sælge en billet til den samme plads, som jeg allerede købte hos United tickets en måned før?
Maggie Reilly på Borreby Gods d. 26.9.25!
Opdateret 27.9. - tak for et svar, der ikke så meget som indeholder en undskyldning for en fejl, der bare ikke må ske... Ja, de forsøgte at flytte mig til 12. række - dog uden held, for når jeg har købt billet til første række, sidder jeg på første række!

Antwoord van Liveoplev
Har ikke styr på datoer.
Jeg havde købt 2 billetter men arrangørerne havde flyttet koncerten fra den. 20 til den. 18.
I stedet for at kontakte kunderne det øjeblik man bliver kalr over at man har klikket i det så sender men 3 dage inden en casual email om at vi glæder os til at se jer den 18.

Antwoord van Liveoplev
Fed koncert/fed stemning og i skønne…
Fed koncert/fed stemning og i skønne omgivelser på Borreby - den gamle musik er nu den bedste🤟
En koncert i Portalen i Greve med i…
En koncert i Portalen i Greve med i særdeleshed Ian Paice fra Deep Purple, som bare fuldendte en rigtig herlig aften. Godt kørt af Liveoplev.
Det var en rigtig god oplevelse at høre…
Det var en rigtig god oplevelse at høre The Petersens, det eneste jeg syntes kunne gøres bedre var vokallyden som var lidt grumset.
Rock med Ian Paice i Bramdrupdam var en kanon oplevelse
Super koncert. Musikerne i Ian Paice's band er helt utroligt dygtige. Stemningen var helt i top frs start til slut, især takket forsangerens evne til at få alle til at føle sig som en del af orkestret
Sjældent har vi sunget så meget og så højt som i går.
En intens tæt-på oplevelse. Super lyd, civiliserede priser for drikkevarer og en personlig og rar velkomst ved arrangørerne gjorde oplevelsen til en kæmpe familiefest med "onkel" Ian Paice og hans energiske trommespil i mesterklasse i forgrund.
Guitaristen, sangeren og keyboarderen i bandet er absolut verdensklasse.
Vi kommer gerne igen!
The Petersens - Hermans i Tivoli Friheden 18/9 2025
Jeg gav min kone en billet til The Petersens i Århus i julegave (19/12 2024). Kort tid efter kom billetterne tilsendt på mail - alt var i skønneste orden.
Dagen oprandt i går (18/9 2025), og min kone og jeg var glade på vej til koncerten, men The Petersen skulle ikke spille?!. Vi kiggede omhyggeligt på billetterne flere gange, men dato og tidspunkt var korrekt på billetten - altså 18/9 2025). Tivoli Friheden (spillestedet) kunne dog fortælle, at bandet først kom 2 dage senere.
Vi var selvfølgelig noget frustrerede og forsøgte at klarlægge hvad der kunne være sket. Jeg kunne finde en mail (2 dage gammel) som jeg ikke havde nået at læse. Her redegør LiveOplev for, at der har været forvirring omkring datoerne, og præciserer, at flere billetkøbere ikke har fået besked om ændringen. Billetten gælder til arrangementet i Århus med The Petersens - det er bare 2 dage senere.
Ved et hurtigt tjek i kalenderen, konstaterer vi hurtigt, at det kan vi ikke, og henvender os derfor til LiveOplev for at få pengene retur, når det nu ikke lader sig gøre at deltage som planlagt.
Dette lader sig tilsyneladende ikke gøre, men vi skal tilsyneladende føle os beæret over, at vi kan få et tilgodebevis til et andet arrangement.
At vi har booket hotel og brugt 1½ fridag på at komme til koncerten, kan vi selvfølgelig ikke laste LiveOplev. Men når fejlen tydeligt ligger ved LiveOplev (der har skrevet forkert dato på billetten) troede jeg det var en formsag at få pengene retur for billetterne.
Afslaget for refusion begrundes i, at der allerede i december skulle være udsendt en mail, hvori det skulle være muligt at opnå refundering pga. dato-forvirring. Denne mail findes blot ikke i min indbakke - så er det svært at reagere.
Havde problemet opstået som følge af sygdom, jordskælv, krig el.lign. er der jo ikke nogen der kan gøre noget ved det - og så må der findes en ny dato, eller et andet arrangement.
Men i dette tilfælde ligger der en menneskelig fejl til grund for dato-forvirringen - formentlig fra en medarbejder fra LiveOplev. Så forstår jeg VIRKELIG ikke, at man ikke står ved sin fejl, og ydmygt prøver at rette op.
Nul stjerner for håndteringen - men håber der er nogen der får en fed oplevelse til koncerten i morgen. Der er 2 ledige pladser på række 1 :-)
Dejlig musikoplevelser i Troldesalen
Dejlig musikoplevelser i Troldesalen, Sports Hotel, Vejen,med Gilbert O’ Sullivans.
Lyden på Borreby var mega dårlig
Lyden på Borreby var mega dårlig. Specielt i 1. sæt, der kunne man overhovedet ikke høre, hvad de sang. Det var synd, for i 2. sæt. blev det lidt bedre, og man kunne fornemme, at de rent faktisk godt kunne synge. Men helt godt blev det aldrig.
Og når der er dårlig lyd, smitter det af på publikum, som er svære at ‘få med’, hvilket igen smitter af på stemningen på scenen, som til tider kunne virke lidt nervøs.
Så det, der kunne have været et mega fedt show, blev sådan lidt la-la. Desværre.
Nem at bruge
Nem at bruge, og mange gode band,
Så jeg vil helt sikker, købe billetter der igen 👍😊
Absolut god aften
Rigtig god aften
Rigtig god aften, godt musik fik publikum med
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.