Ik ben ten onrechte uitgesloten van weddenschappen en promoties zoals Squads. Reden? 'systeemfout, onze excuses hiervoor, maar we kunnen dit niet meer terugdraaien'. Ze geven toe dat hun systeem faal... Toon meer
Livescorebet
Uitbetaling super slecht geregeld! 2 storingen in 1 week - maandag aanvraag uitbetaling - vandaag donderdag nog steeds niks ontvangen en klantenservice telkens tijd rekken. Heel erg jammer dit maar su... Toon meer
Niet doen. Tenzij je wil wedden op sport. Sinds kort heeft deze site een casino met videoslots. Waardeloos! Veelal ook van onbekende aanbieders waardoor de winkansen stukken lager zijn dan gemiddeld... Toon meer
Waardeloze hoeresite vieze oplichters…
Waardeloze hoeresite vieze oplichters stik
Per ongeluk net account te vroeg…
Per ongeluk net account te vroeg aangemaakt voor welkomstbonus (23,5 jaar), niks gezet en geen tegemoetkoming of nieuwe welkomstbonus.
Vals en vooral triest bedrijf
Vals en vooral triest bedrijf, je kunt gratis spellen spelen en hiermee klein geldbedragen winnen. Omdat ik de gratis spellen speel en dit geld weer inzet voor weddenschappen ben ik blijkbaar gediskwalificeerd voor de gratis spellen. Als je succesvol bent mag je dus niet meer meedoen. Jammer want als ik gewoon speel om te wedden ga ik wel naar Toto of Unibet, die hebben betere Odds.
Winnende spelers worden gelimiteerd
Twee jaar geleden heb ik een account geopend op livescorebet. De leuke promoties en de special bets trokken mij aan. Na enige tijd kreeg ik een email waarin stond dat ik helaas geen gebruik meer mag maken van promoties. Daarnaast werd mijn maximum inzet gelimiteerd naar €0,01 waardoor ik in de praktijk niet meer kan spelen bij deze partij. Na wat onderzoek op diverse casino fora zoals Onetime kwam ik er achter dat ze dit bij meerdere spelers doen. Erg jammer want het is een prima app met leuke promoties en specials.
freebet staat op je account, maar kan hem niet gebruiken.
freebet gehad die ik binnen 1 week moet gebruiken, geen probleem, als ik een wedstrijd aanklik, komt de freebet niet tevoorschijn. chat in geweest die kunnen niks zien. livescorebet in mijn ogen de slechtste bookmaker.
Shekel-Schrapende-Nep-Joekels
De 175 gratis spins-winsten worden gelijk toegevoegd aan je saldo🤪....maar dan...Na hier en daar wat spellen 2 uur lang geprobeerd te hebben (en moe van de zo slome site....), toch maar ns proberen vijf tientjes uit te betalen......Blijkt dat WEER eerst een storting vereist is.... Juist ja,...(want te amateuristisch van opzet om serieus te nemen).....Klantenservice alleen via robotchat...... aldus niet intuinen🧐...
Onbegrijpelijk dat de KSA zulke gasten hierzo toelaat....
Vergane glorie
Waar ze iets meer dan een jaar gelden nog aantrekkelijke quoteringen hadden en leuke specials is dit al lang niet meer van toepassing. Maar live was het nog een serieuze speler, tot de laatste update en overstap op een andere sportwed aanbieder. SQUADS, is een leuke toevoeging, maar ook daar heb je niet veel aan wanneer je vanwege de slechte quoteringen bij een ander gaat spelen. Jammer.
Doeg Livescore
Enige casino die ik ken waar je 600 euro hebt gestort in een tijdje maar letterlijk alles steeds binnen 10 minuten weg draait. 0x bonus en al helemaal geen kansen gehad op winst. Maar wel roepen dat de spellen een leuke RTP hebben. Een grote grap.
De nieuwste opdate is echt slecht de…
De nieuwste opdate is echt slecht de site is nu minder interessant om te spelen je kan nu niet meer snel op 1.5 of 2.5 goals spelen je moet elke wedstrijd apart aanklikken en dat kost teveel tijd hier voor was het makkelijker
Slechtste casino ooit
Slechtste casino ooit!
Oplichters
Na een aantal keer wat geld spelen op slots geen probleem en hier en daar wat “winnen” en ook weleens wat leuks krijgen met bonus/promotie.
Totdat je met squads voetbal game je speler scoort en je ineens uit het niet geblokkeerd word en je voor 30 dagen niet mee mag doen voor bonus of promoties.
Na een belletjes naar de klantenservice werd het al meteen duidelijk, want tja je moet ff een screenshot hebben hiervan.
OPLICHTERS EN MAFFIA PRAKTIJKEN DUS.
Trap hier niet in en zorg ervoor dat je je geld op een leuke manier besteed zoals bij BetCity of Unibet en niet bij deze oplichters!
Doen niks met bugs
Overduidelijk een bug in een casino game, schermopname gestuurd van de betreffende play. Medewerker vond het inderdaad gek dat er wel een visual en geluid van de bonus te zien en horen was, maar de bonus niet activeerde. Ze hebben het intern gecheckt maar “kunnen geen problemen identificeren” en verwijzen naar de algemene voorwaarden. Met andere woorden, we doen er helemaal niks mee en bedankt voor je geld.
Uit het niks geblokkeerd en…
Uit het niks geblokkeerd en klantenservice reageerd niet. Diep triest
Een van de slechtste NL casino's die er…
Een van de slechtste NL casino's die er is. Lage RTP, regelmatige crashes. Voor slots zou ik zeker afraden hier te spelen.
Een waardeloos casino
Een waardeloos casino .denk in totaal nog geen 100 euro gestort al drie x uitgesloten voor bonussen en free spins.vorige week nog uitgesloten geweest heb daar een vragenlijst moeten invullen dat ging over gokverslaving.daarna is die blokkade eraf gehaald. 2 dagen erna weer uitgesloten daarvoor. Heb ik de tussentijd niet gegokt.
Ik kreeg mail dat ik contact moest opnemen
Omdat mijn gok activiteiten drastisch was toegenomen.heb daarna maar mijn account verwijderd.
(Wou eigenlijk een halve ster geven)
Pas op met Livescorebet!
Pas op met Livescorebet!
Ze rekenen voetbal weddenschappen onterecht fout, terwijl deze gewoon goed zijn. Zo had ik Jizz Hornkamp twee keer scoren (bet ID 638431460003908947). Een wedstrijd van zaterdag 10 februari 2024 tussen Heracles en Vitesse. Dat heeft hij dus gedaan (bevestigd door meerdere websites). Beide doelpunten zijn officieel aan Jizz Hornkamp toegekend, maar toch zien ze kans om deze weddenschap fout te rekenen.
Zelf hun eigen livescore site bevestigd dat mijn weddenschap goed gekeurd moet zijn
Eerst geeft een medewerker (George) aan dat hij inderdaad ziet dat Jizz Hornkamp twee keer heeft gescoord en dat mijn weddenschap gecorrigeerd gaat worden. Vervolgens krijg ik de volgende dag te horen dat hun operationele team toch mijn weddenschap heeft afgekeurd.
Conclusie:
speel NIET op livescorebet. Verwijder je account en speel ergens anders!
Zeer snelle uitbetaling en veel aanbod.
Slechte casino Geen eerlijke kansen
Slechte casino, geen eerlijke winkansen, vaker geld gestort, nooit 1 euro gewonnen. Casino die je alleen maar frustraties geeft!
Je heb twee gratis spellen
Je heb twee gratis spellen. Squads en roulette kaart waar je zes getallen mag uitkiezen. Gok je dagelijks dan krijg je weleens 1 euro fiche om te spelen. Gok je niet dan krijg je helemaal niets. Zelfde bij Squad. Alleen verdedigers die nooit scoren en altijd 10 cent per gescoorde goal. Lachwekkend. Ik speel best vaak auto roulette dat spel is daar net zo lachwekkend. Ik speel altijd double dozens. Wat wil zeggen 24 van 36 is winst. Zodra ik verlies verhoog ik mijn inzet met maal drie. Verlies ik nog een keer verhoog ik mijn inzet met nog een keer maal drie. Bij livescore bet blijf je verliezen want de dozen waar je niet inzet valt 8 keer. Toeval? Beslist niet want het gebeurt mij ieder keer als ik inzet. Zoveel pech bestaat niet. Conclusie dit is puur FAKE.
reputatieschade bedrijf
Geachte heer/mevrouw van de klantenservice,
Ik hoop dat deze e-mail u in goede gezondheid bereikt. Graag wil ik mijn recente ervaring met de klantenservice van Livescorebet met u delen. Ik heb onlangs een storing ervaren met betrekking tot een stortingsprobleem, waarbij het oplossen van het probleem meer dan twee uur in beslag heeft genomen.
Tijdens mijn interactie met uw klantenservicemedewerker via de chat heb ik geprobeerd mijn zorgen en frustraties te uiten. Echter, het gesprek verliep niet naar tevredenheid. Ondanks mijn uitleg dat soortgelijke problemen snel worden opgelost bij andere online casino's zoals BINGOAL, BETCITY en anderen, werd mij herhaaldelijk verteld dat het mijn eigen fout was.
Bovendien heb ik ondervonden dat bepaalde zaken met betrekking tot stortingsbonussen en welkomstprijzen niet overeenkwamen met de verwachtingen die werden gewekt bij het aanmaken van een account. Het lijkt erop dat deze promoties verlopen zijn zodra men een account heeft aangemaakt. Het feit dat ik als bekende YouTuber met een aanzienlijk aantal abonnees deze ervaring heb, versterkt mijn teleurstelling.
Ik begrijp dat incidenten kunnen voorkomen, maar ik ben bezorgd over de manier waarop mijn zorgen zijn behandeld door uw medewerker. Zijn houding tijdens de chat was niet alleen onprofessioneel, maar heeft ook geleid tot reputatieschade voor uw bedrijf. Als iemand met een online aanwezigheid van 500 duizend abonnees, zal ik genoodzaakt zijn mijn publiek aan te raden elders hun kans te wagen.
Ik hoop dat u begrijpt dat een goede klantenservice en eerlijke communicatie cruciaal zijn voor het behoud van tevreden klanten en het voorkomen van reputatieschade. Ik vertrouw erop dat u deze kwestie serieus zult nemen en passende maatregelen zult nemen om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.
Ik waardeer uw tijd en aandacht voor deze kwestie en kijk uit naar een constructieve oplossing.
Slechte casino
Slechte casino, wint bijna nooit wat, als je bonus spins krijg moet je hopen dat je iets krijg, heb 4 keer bonus spins gehad op verschillende kasten en niet eens 10 cent gekregen.
waardeloze casino