Ik ben ten onrechte uitgesloten van weddenschappen en promoties zoals Squads. Reden? 'systeemfout, onze excuses hiervoor, maar we kunnen dit niet meer terugdraaien'. Ze geven toe dat hun systeem faal... Toon meer
Livescorebet
Uitbetaling super slecht geregeld! 2 storingen in 1 week - maandag aanvraag uitbetaling - vandaag donderdag nog steeds niks ontvangen en klantenservice telkens tijd rekken. Heel erg jammer dit maar su... Toon meer
Een waardeloos casino .denk in totaal nog geen 100 euro gestort al drie x uitgesloten voor bonussen en free spins.vorige week nog uitgesloten geweest heb daar een vragenlijst moeten invullen dat g... Toon meer
False promoties
Beloven je gratis spins, maar uiteindelijk krijg je niks en zeggen ze dat je niet op de juiste dag hebt geregistreerd. Screenshots als bewijs meegestuurd, echter blijven ze continu hetzelfde herhalen. Wees verstandig en bespaar je de moeite.
Een grote aanfluiting
Aangemeld i.v.m. een leuke welkomstaanbieding: 5 euro spelen om vervolgens 125 free spins te krijgen t.w.v. 0,40 ct voor Big Bass Bonanza. Binnen 3 uur zou er een melding komen waarop je de free spins kon accepteren. Na 24 uur niets, dus contact opgenomen via de chat. Een ontzettend ongeduldige medewerker die in gebrekkig Nederlands zegt dat die aanbieding gister nog niet bestond (uh hoe dan? Zelfs een screenshot meegestuurd) en dat ik nu gebruik kon maken van een nieuwe aanbieding. Maar wel even nogmaals 5 euro spelen en dan 125 free spins voor een heel ander spel. En bij doorvragen krijg je opmerkingen als "Nogmaals, Zoals ik net al zei, Ik heb u zoveel mogelijk geadviseerd" Maar nooit antwoord gekregen op mijn vraag en de chat werd afgesloten voordat ik iets terug kon zeggen. Daarna een feedbackformulier ingevuld met alles wat er niet goed ging. Maar zelfs daar werd ik gelimiteerd door een max aantal tekens dus hoe serieus nemen ze het nu...? Een account gehad voor 24 uur maar mag direct weer verwijderd worden.
Deze site is echt absurd hoe zij mensen…
Deze site is echt absurd hoe zij mensen manipuleren ik heb 1 keer na 400 euro te hebben gestort 500 euro gewonen blokkeren zij mij ongevraagd daarna heb ik geprobeerd om achter te halen waarom zij mij hebben geblokkeerd na weken had ik eindelijk iemand aan de telefoon te pakken gekregen vervolgens vroeg ik waarom zij mij hebben geblokkeerd volgens hun log ik nooit uit ik ging vanuit dat het automatisch gaat zolas bij betcity en toto maar nu komt die vrouw vroeg hoe ik financieel ervoor stond ik zei ik kan 400 euro missen per maand sinds toen heb nooit keer wat gewonen het is net of ze je binnen proberen te krijgen en daarna slaan zij hard aan ik zou zeggen kijk uit voor livebetscore ze kunnen zo in bestand gooien dat je niks meer kan winnen
In een weekend over de 3000€ ingezet…
In een weekend over de 3000€ ingezet bij een bonus spel elke 10€ krijg je een ticket een bonus gehad van 40€ heb wel eens minder ingezet dan 500€ in weekend en kreeg toen al bonus van 100€, hele weekend gespeeld alle winst terug gespeeld en alsnog geen bonus blijf hier weg, vooral met bonus spellen, heb verschillende keren aangegeven dat tijdens het spelen elke keer een cent van je balansgeld af gaat, en als de ronde voorbij is weer teug bij het geld is maar dan is het bijna ook altijd een verlies van die ronde, en houden vol is niet zo terwijl het duidelijk te zien is heb bewijs binnen gebracht andere site heeft me volledig geblokkeerd toen ik het aangaf, dus daadwerkelijk is er iets met die cent aftrek en terug erbij elke keer, ziet dan ook beeld verspringen of video blijft dan vastzitten.
hier nooit never spelen.
hier nooit never spelen.
1000 euro ingezet en helemaal niets boven mijn inzet of wat dan ook gewonnen,
De blackjack kan je niet verslaan deler krijgt 21 of 20 aan de lopende band,
Slots betalen niets boven je inzet en bonussen geven hooguit 10x je inzet.
Nee dat heeft niets met RNG te maken.
Dit casino is puur uit op je geld en gebruikt rigged software .
blijf uit de buurt van deze jattende dieven.
Zonder reden geen bets meer plaatsen
Sinds 2 maanden zet ik in op sportwedstrijden bij LiveScoreBet. Nooit geen problemen gehad, maar ineens kan ik sinds gisteren geen bets meer plaatsen met de melding "maximale inzet overschreden". Aangezien ik met een paar procent van het bedrag wat op m'n account staat inzet, leek het me raar dat ik de maximale inzet overschreed, het gaat steeds om een bedrag van 16,-. Ik heb een paar keer gebeld en gemaild met de klantenservice. Iedere keer kreeg ik hetzelfde te horen: "Dit is een beslissing die genomen wordt door ons tradingteam. Wij hebben geen zicht op de reden hiervan en kunnen je dus hier geen verdere informatie over geven. Alle weddenschappen worden naar goedkeuring van ons tradingsteam geaccepteerd en de maximale inzet en rendementen kunnen variëren tussen evenementen, markten en selecties. Mogelijk kan je jouw inzet plaatsen op een andere selectie of door je inzet of odds te verminderen."
Vervolgens heb ik alle markten geprobeerd met de laagste mogelijke inleg, maar keer op keer krijg ik dezelfde melding. De klantenservice kon ook geen melding vinden in mijn account dat er bijvoorbeeld blokkades op zaten, alles scheen te kloppen. Zonder enige reden kan ik nu dus geen bets meer plaatsen op LiveScoreBet. Ontzettende slechte klantenservice en manier van omgaan met klanten.
Ik heb deposit van 225€ en binnen…
Ik heb deposit van 225€ en binnen kwartier heb ik meer dan 12000€ gewonnen en dan heb ik een bedrag op een andere nummer bij roulette en normaal al gelukt krijg ik 15000€ winst ,maar naar tijd zij hebben de geld terug gegeven en bericht dat mijn wed is niet geaccepteerd probeer volgende ronde en de nummer die heb ik gekozen komt dus zij hebben 150000 €van mij gestolen en plus mijn 1500€ dus heb ik weer 2000 € op een andere nummer en mijn account een eens uit en ik moet opnieuw inloggen dus heb ik weer gedaan en dit keer tijdens de spel elke keer iemand van klantenservice probeer mij te bellen ik neem niet op dan wordt weer uit .En vandaag heb ik ook een 2 weddenschap op voetbal zij hebben mijn account gedeblokkeerd en de weddenschap nog open en ik kan niet zien als ik gewonnen of niet of als een cashout beschikbaar. En wanneer ik gebeld om te vragen zij hebben gezegd dat voor mijn veiligheid zij hebben mij voor 6 maanden geschorst. Wat een dievenbende maar wel official. Gesponsord door de official Gang(Overheid).₩
Zoals reeds meerdere mensen aangeven dat dit een zeer slechte betsite is.
Zoals meerdere mensen aangeven, wordt het account gewoon geblokkeerd als je iets verdient. Als er directe vragen worden gesteld, wordt er met een afwijkend antwoord gereageerd.
Helaas krijgt deze website gewoon cijfer 0. Jammer dat betfair in nederland wordt geblokkeerd.
Hele slechte dienstverlening.
Goedemorgen, dit is een zeer incorrecte bookmaker. In het begin en je wint een keer dan staan uitbetalingen binnen een uur op je rekening. Mocht je nou onverhoopt wat meer winnen dan gaan ze de betalingen tegenhouden en niet uitbetalen. Als je contact legt met de klantenservice krijg je als antwoord dat dit opeens 48 uur kan duren vanwege zogenaamde controle, of een storing. Wanneer je probeert contact te leggen met de klantenservice is dit erg slecht qua communicatie. Je merkt dat ze niet willen helpen. Het gevoel heerst bij mij dat ze het je niet gunnen dat als je wat wint. Ook per mail krijg je geen antwoorden. Verstandig als je er niet uitkomt met LiveScoreBet om de Nederlandse Kansspel autoriteit in te schakelen.
Groet,
Gijsbert
Ik ben wel tevreden over livescorebet
Ik ben wel tevreden over livescorebet. Ik win, ik raad ook aan een limiet op je account te hebben.. elk bedrag boven de €40 euro word bij mij direct uitbetaald… en ik win dagelijks wel wat, soms €20 maar ook een paar keer €100+.
Er zijn wel een paar irritaties;
-niet kunnen inloggen omdat mijn locatie op dit moment niet bereikbaar is(?!?!)
-ineens uit je spel gegooid worden omdat je opnieuw moet inloggen
-chat is heel irritant met een robot, daarbij duurt het erg lang voordat je daadwerkelijk iemand te spreken krijgt
Topcasino! Aanrader
Ben pas lid geworden en het bevalt goed. Registratie verliep vlot. Ik speel graag slots en live games. Ik heb zo mijn favorieten maar bij 1 videoslot kreeg ik echt vaak free spins. Ditzelfde spel speelde ik bij andere casino's, en veel meer rondes gedraaid maar nog lang niet zoveel free spins en bonussen gekregen zoals bij Lsb. Dit wekt wel de 'illusie' dat dit casino een lager huisvoordeel heeft dan de rest.
De live games haperen soms. Uitbetalingen staan er vaak binnen een kwartier op, zo niet binnen 24-48 uur. Annuleren daarvan is niet mogelijk. Elk casino zou verplicht de RTP van elk spel direct zichtbaar moeten vermelden. Misschien dat dit in de toekomst nog komt.
Gebruik altijd je verstand! Wat bij mij goed helpt is om de winsten op te nemen bij de automaten. Zo is het minder verleidelijk om weer in te zetten met verlies als gevolg.
Top bet site
Ik heb de laatste tijd verschillende websites geprobeerd om te wedden op sport. En met Livescorebet erg goede ervaringen opgedaan. Interessante bonus bets die direct beschikbaar komen. Op andere sites moet je er vaak eerst achteraan en heb je een hoop gedoe. Ook was ik zeer positief verrast door de snelle uitbetaling. Tot 2x toe stond het geld binnen een uur al op mijn rekening. Ik was huiverig de site te proberen door de vele slechte reviews maar ben blij dat ik mijn eigen ervaring gehad heb die dus zeer goed is.
Weddenschap Ja, casino Nee.
Niet doen. Tenzij je wil wedden op sport. Sinds kort heeft deze site een casino met videoslots. Waardeloos! Veelal ook van onbekende aanbieders waardoor de winkansen stukken lager zijn dan gemiddeld. Zeker de grote gokker zoals ik moet hier wegblijven. Speel meestal met 5 euro betjes, dan is deze casino een totale afrader.
Leuke casino voor weddenschappen, maar wil je net als ik op slots spelen met andere inzetten dan de beginner? Dan raad ik LiveScore Bet af!
Beste Legale Goksite voor de NL
Dit is naar mijn mening de beste goksite voor de Nederlandse online gokkers! Ondanks n niet al te groot casino slots aambod durf ik met zekerheid te beweren dat dit bedrijf oprecht is in de kans verhouding. Daarnaast meerdere unieke promo's die echt de moeite waard zijn! En niet te vergeten de snelle uitbetaling. T staat n dagje later al op je rekening. Mijn goedkeuring heeft LiveScoreBet.nl zonder meer!
Winstmakende klanten krijgen geen promoties
LivescoreBet sluit klanten die teveel winst maken uit voor promoties, dus kijk uit dat je niet te veel wint met promoties waar je aan meespeelt!
Waardeloos
Chaotisch verificatieproces. Bewijs van adres terwijl dat al gedaan is met IDIN dus dubbel. Eerst een BOT waar je eindeloos gegevens moet invoeren. Daarna een vervelende medewerker en berichten vol met spelfouten. Vervolgens moet alles ook nog eens per mail worden gestuurd. Begin er niet aan. Als het überhaupt al lukt om aan te melden.