Lizaro Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,2

Blijf hier wg pure oplichting uitbetalen is heel drama je krijgt het niet ze praten zich zelf helemaal vast zich compleet vast wil account opzeggen lukt niet moet mailen na adres wat niet bestaat alle... Toon meer

Dit bedrijf doet alsof het kwaliteitsspullen verkoopt, maar verkoopt gewoon Ali Expres rommel voor veel te veel geld. Iets retour sturen is voor eigen rekening naar China. Ze bieden dan vervolgens wel... Toon meer

Snelle registratie en het geld staat er na een storting meteen op. Gisteren een mooie winst gepakt op een Nolimit City kast, KYC-verificatie werd binnen twee uur goedgekeurd en het bedrag stond dezelf... Toon meer

Voor Sinterklaas iets besteld op 23 november uiteindelijk kwam het op 11 december aan. Blijkt dat de bestelling uit China moet komen retourneren moet ook naar China. Het product zelf (hutten bouwpakke... Toon meer

1. Casino
  2. Online casino/bookmaker

Lizaro.nl is de officiële website van Lizaro Casino voor spelers in Nederland. Het platform is gelanceerd in 2025 en biedt toegang tot een grote selectie gecertificeerde online casinospellen, waaronder slots, tafelspellen, live dealer-games, game shows en instant-/crash games. We werken samen met verschillende bekende spelproviders om het aanbod gevarieerd te houden en regelmatig te vernieuwen. Nieuwe en bestaande spelers kunnen op Lizaro.nl welkomstaanbiedingen en doorlopende promoties vinden. Omdat aanbiedingen in de loop van de tijd kunnen wijzigen, raden we aan om altijd de actuele promotievoorwaarden op onze website te controleren voordat je deelneemt. Let daarbij op zaken zoals inzetvereisten, in aanmerking komende spellen, eventuele regels voor maximale inzet en de geldigheidsduur. Lizaro.nl ondersteunt meerdere betaalmethoden, waaronder mogelijk betaalkaarten, e-wallets, bankoverschrijving, prepaid opties en cryptovaluta (beschikbaarheid hangt af van je land en de gekozen valuta). De verwerkingstijd van opnames kan variëren en is afhankelijk van de gekozen methode, de verwerking door banken/betaalproviders, weekenden/feestdagen en de status van accountverificatie. Ons supportteam is 24/7 beschikbaar via live chat en e-mail om te helpen met vragen over accounts, betalingen, technische problemen en algemene spelvragen. We waarderen feedback en gebruiken die om de gebruikerservaring continu te verbeteren.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

64 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Problemen snel en goed opgelost

Het is duidelijk dat hun personeel veel kennis heeft over het onderhoud van lampen en accessoires. De productbeschrijvingen bevatten altijd handige onderhoudstips, waardoor ik mijn lampen mooi en in topconditie kan houden.

11 december 2024

Goede producten en klantenservice

Ik ben tevreden met mijn bestelling. Na het lezen van sommige reacties was ik even bezorgd, maar ik denk dat de helft daarvan niet klopt. Dit is alweer mijn tweede bestelling, en alles is tot nu toe goed gegaan. Erg blij met de lampen die ik heb besteld. Ga zo door, Lizaro!

9 december 2024

Geweldige ervaring met Lizaro

Vorige maand een lamp besteld, maar ik had per ongeluk de verkeerde maat gekozen. Ik heb dit meteen doorgegeven, en ze hebben het snel voor me opgelost! De kwaliteit is goed, en alles was netjes geregeld.

7 december 2024

Mooie items en fijne kwaliteit

Ik ben diep onder de indruk van hoe deze winkel rekening houdt met verschillende stijlen en behoeften. Ze hebben echt iets voor iedereen, waardoor ik me als klant gewaardeerd voel. De kwaliteit van de lampen is uitstekend, wat de ervaring helemaal afmaakt!

5 december 2024

Indrukwekkende service

Ik heb nog nooit zo’n goede klantenservice meegemaakt. Ze hebben echt hun best gedaan om een uitverkochte lamp voor me te regelen. Als klant voelde ik me echt gewaardeerd. De kwaliteit van het product was top, en het hele proces was een fijne ervaring!

3 december 2024

Goede klantenservice ervaren

Na het lezen van enkele twijfelachtige recensies was ik wat onzeker, maar ik heb netjes al mijn bestelde producten ontvangen, precies zoals afgebeeld op de site. Bedankt! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

7 december 2024

Heerlijk rond kunnen kijken

Heerlijk rond kunnen kijken op de website tussen de lampen en huisdecoratie. Je kan iemand van de klantenservice bereiken voor hulp als dat nodig is, en veel producten zijn ook nog fijn afgeprijsd.

5 december 2024

Ik sluit mij aan bij Peter…

Ik sluit mij aan bij Peter review....heb de zelfde ervaring. Geven standaard berichten😡 maar helaas nog steeds geen pakket ontvangen wat wel al op 13 nov. Betaald is. Waardeloze site. Wees gewaarschuwd bedrieglijke firma je zou er maar moeten werken🤬

22 december 2024

Problemen snel opgelost

Mijn pakket was door DHL teruggestuurd zonder geleverd te worden. Gelukkig heeft Lizaro het snel opgelost, en ik kreeg een nieuwe zonder extra kosten. De broek zit echt lekker, dus ik heb er gelijk nog een besteld.

1 november 2024

Helaas een positieve review zit er niet…

Helaas een positieve review zit er niet in voor Lizaro.
Jullie knullige, trage en niet effectieve manier van communiceren is daar de oorzaak van. Mijn niet werkende ssd schijf is en blijft niet werken.
Bespaar me jullie standaard 'excuses', maar verbeter de dienstverlening . Peter.

3 december 2024

jas gekocht…

Ik snap deze reviews niet ik heb al van begin november een winter jas besteld en nog steeds heb ik hem niet.schandalig!!dit verdient voor mij geen goede review. Lijkt erop dat ik opgelicht ben.Of ik wil m'n €44.95 terug of ik krijg snel m'n jas.of komt hij ook van aliexpres.iedereen koopt in bij Ali en verkoopt en duurder.Schandalig.Zelf bij Ali hoef ik niet zo lang te wachten

19 december 2024

Beste Shirley,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Onze oprechte excuses dat je bestelling vertraging heeft opgelopen. Volgens de track en trace-informatie is je bestelling inmiddels bij de lokale bezorgdienst. Door de drukte rondom Black Friday en de aanloop naar de feestdagen kan het helaas wat langer duren voordat pakketten worden afgeleverd.

We begrijpen dat dit erg vervelend is en waarderen je geduld enorm. Mocht je nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@lizaro.nl.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip.

Gr, Team Lizaro

Lizaro hebben wij ervaren als een…

Lizaro hebben wij ervaren als een uiterst vriendelijk en betrokken leverancier. Zij doen echt hun uiterste best om consumenten tevreden te stellen, zo hebben wij ervaren. De levertijden zijn iets langer dan je verwacht/hoopt, maar met geduld komt alles goed. En zo niet, dan zorgt Lizaro alsnog voor bevredigende oplossingen. Waren alle websites maar zo. Complimenten Lizaro!

17 december 2024

Beste A Rappange,

Wat fijn om zo’n positieve review te lezen! Bedankt voor je mooie woorden en complimenten. We zijn ontzettend blij om te horen dat je onze service als vriendelijk en betrokken hebt ervaren. Het is ons doel om al onze klanten tevreden te stellen, en het is geweldig om te zien dat dit ook zo bij jou is overgekomen.

We waarderen je geduld met betrekking tot de levertijden enorm. We blijven ons best doen om deze verder te verbeteren, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en deze geweldige review. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Gr, Team Lizaro

OPLICHTERS TRAP ER NIET IN!!

Voordat ik bestelde kreeg ik alleen maar positieve reviews te zien. Vergat via Trustpilot te kijken... Dacht dat het Nederlands bedrijf was maar toen ik 2,5 week moest wachten op levering wist ik al dat het uit China kwam.
Nog niet erg, ware het niet dat de zgn. ECO HEATER helemaal niet eco is!! Verbruik is 680+ Watt!!!!! Stond niet op website vermeld maar gelet op naam dacht ik dat het wel oké was, ca. 400 Watt vermoedde ik.
70 Euro betaald voor zo'n nepding!!!!
Ook ik blijk dat ding naar China terug te moeten sturen op eigen kosten, ook al voel ik mij misleid en opgelicht!!!

Snap niet dat het zomaar kan in Nederland; ik heb een zakelijke overeenkomst met LIZARO en níet met een Chinese firma!!!

27 november 2024

Beste A. Biezeman,

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Het spijt ons enorm om te horen dat je ontevreden bent over je aankoop en de situatie rondom de retourprocedure. Dit is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We willen je graag verder helpen en een passende oplossing bieden. Kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@lizaro.nl? We begrijpen dat de situatie rondom de retourzending niet ideaal is en willen samen met jou kijken naar een manier om dit naar tevredenheid op te lossen.

We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak en waarderen het dat je jouw feedback met ons hebt gedeeld. Dit helpt ons om onze service en communicatie te verbeteren.

Niet aan te bevelen. Dropshipping

Artikel komt niet volledig overeen met wat je besteld heb.

13 december 2024

Beste Andy,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat het artikel niet volledig aan je verwachtingen voldoet. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en we willen dit graag samen met je oplossen.

Kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@lizaro.nl? We kijken graag samen met jou naar een passende oplossing, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je feedback. Dit helpt ons om onze service verder te verbeteren.

Gr, Team Lizaro

Retourneren en omruilen of geld terug

Retourneren en omruilen of geld terug, is drama.
Ik sta verbaasd over de ook positieve reviews. Ik had handschoenen besteld die te klein uitvielen. Tot mijn verbazing kwamen ze rechtsreeks van Chinese fabriek en moesten ze daar bij not OK ook weer naar terug. Op eigen kosten. Lizaro zit daar niet net als BOL als buffer tussen.
Voor die zending golden boel regels en factuur uit email moest ik bijsluiten. Die factuur had ik niet gehad in een email. Moest ik opvragen. Echter: Je kunt hen alleen via email bereiken. Dus aangevraagd. Kreeg na drie emails reactie dat als ik support nodig had, ik contact(=email) moest opnemen. Dat weer gedaan. Inmiddels dik uit de toegestane tijd gelopen. En geen enkele bruikbare reactie gehad. Dat "contact alleen via email" is echt frustrerend.

1 december 2024

Beste Antoon,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons enorm om te horen dat je ontevreden bent over het proces rondom retourneren en omruilen. Dit is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, en we begrijpen dat dit erg frustrerend voor je moet zijn.

We willen dit graag rechtzetten en je verder helpen. Kun je nogmaals contact met ons opnemen via info@lizaro.nl? Vermeld daarbij alsjeblieft je ordernummer, zodat we je situatie zo snel mogelijk kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen bieden.

Onze excuses voor de vertraging in onze communicatie en het ongemak dat je hebt ervaren. We waarderen je feedback enorm, omdat dit ons helpt onze service te verbeteren.