Lizaro Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,2

Blijf hier wg pure oplichting uitbetalen is heel drama je krijgt het niet ze praten zich zelf helemaal vast zich compleet vast wil account opzeggen lukt niet moet mailen na adres wat niet bestaat alle... Toon meer

Snelle registratie en het geld staat er na een storting meteen op. Gisteren een mooie winst gepakt op een Nolimit City kast, KYC-verificatie werd binnen twee uur goedgekeurd en het bedrag stond dezelf... Toon meer

1. Casino
  2. Online casino/bookmaker

Lizaro.nl is de officiële website van Lizaro Casino voor spelers in Nederland. Het platform is gelanceerd in 2025 en biedt toegang tot een grote selectie gecertificeerde online casinospellen, waaronder slots, tafelspellen, live dealer-games, game shows en instant-/crash games. We werken samen met verschillende bekende spelproviders om het aanbod gevarieerd te houden en regelmatig te vernieuwen. Nieuwe en bestaande spelers kunnen op Lizaro.nl welkomstaanbiedingen en doorlopende promoties vinden. Omdat aanbiedingen in de loop van de tijd kunnen wijzigen, raden we aan om altijd de actuele promotievoorwaarden op onze website te controleren voordat je deelneemt. Let daarbij op zaken zoals inzetvereisten, in aanmerking komende spellen, eventuele regels voor maximale inzet en de geldigheidsduur. Lizaro.nl ondersteunt meerdere betaalmethoden, waaronder mogelijk betaalkaarten, e-wallets, bankoverschrijving, prepaid opties en cryptovaluta (beschikbaarheid hangt af van je land en de gekozen valuta). De verwerkingstijd van opnames kan variëren en is afhankelijk van de gekozen methode, de verwerking door banken/betaalproviders, weekenden/feestdagen en de status van accountverificatie. Ons supportteam is 24/7 beschikbaar via live chat en e-mail om te helpen met vragen over accounts, betalingen, technische problemen en algemene spelvragen. We waarderen feedback en gebruiken die om de gebruikerservaring continu te verbeteren.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

64 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Misleiding, scam, product is waardeloos

Voor Sinterklaas iets besteld op 23 november uiteindelijk kwam het op 11 december aan. Blijkt dat de bestelling uit China moet komen retourneren moet ook naar China. Het product zelf (hutten bouwpakket voor kinderen) voldoet totaal niet aan verwachting het is een miniatuur versie van wat op internet stond. Daar stonden kinderen bij om aan te tonen hoe hoog het product is. In werkelijkheid waren het plastic rietjes van 30 cm hoog.

23 november 2024

Beste Wouter,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons enorm om te horen dat het product niet aan je verwachtingen voldoet en dat de levering langer heeft geduurd dan gehoopt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

We willen dit graag voor je oplossen. Kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@lizaro.nl? Vermeld daarbij je ordernummer, zodat we je situatie snel kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen bieden.

We waarderen je feedback, want dit helpt ons om onze service en productinformatie te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Gr, Team Lizaro

Verkoopt Chinese rommel duur door.

Dit bedrijf doet alsof het kwaliteitsspullen verkoopt, maar verkoopt gewoon Ali Expres rommel voor veel te veel geld. Iets retour sturen is voor eigen rekening naar China. Ze bieden dan vervolgens wel aan om je korting te geven zodat je het maar laat zitten. Trap niet in deze dropship oplichters!

10 december 2024

Beste Daniel,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent over je aankoop en onze retourprocedure. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden aan onze klanten, en we willen graag helpen om dit op te lossen.

Kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@lizaro.nl? Vermeld hierbij je ordernummer, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken. We willen ervoor zorgen dat je tevreden bent, en waarderen het dat je dit met ons hebt gedeeld.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je feedback, die ons helpt om onze service verder te verbeteren.

Gr, Team Lizaro

Heb bestelling nog niet ontvangen

Heb bestelling nog niet ontvangen! 3weken al aan het wachten!

21 november 2024

Beste Tony,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons enorm dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. Dit is uiteraard niet de service die we willen bieden, en we willen dit graag zo snel mogelijk voor je uitzoeken.

Kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@lizaro.nl? Vermeld daarbij je ordernummer, zodat we direct kunnen nagaan waar je pakket zich bevindt en een oplossing kunnen bieden.

Onze excuses voor de vertraging en het ongemak. Bedankt voor je geduld en begrip.

Waardeloos

Waardeloos
Product komt uit China en werkt niet.
Retour wordt onmogelijk gemaakt.
Nooit meer deze site

7 december 2024

Beste Linda Verwijs,

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Het spijt ons enorm om te horen dat je ontevreden bent over het product en de retourprocedure. Dat is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We willen dit graag samen met je oplossen. Kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@lizaro.nl? Vermeld daarbij je ordernummer, zodat we je situatie zo snel mogelijk kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen bieden.

Onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt voor je feedback. Dit helpt ons om onze service en communicatie te verbeteren.

Gr, Team Lizaro

Lizaro is een waardeloos bedrijf

Lizaro is een waardeloos bedrijf. Een SSD schijf besteld met zogenaamde black friday korting. Wordt aangeboden als supersnel. Maar nadat ik het ontvangen heb blijkt het dezelfde goedkope Chinese rotzooi te zijn als wanneer je het bij Ali expres zou bestellen. Alleen betaal je er hier de hoofdprijs voor. En ik dacht dat Lizaro een betrouwbaar Nederlands bedrijf zou zijn. Pure misleiding. Volgende keer als ik bij een nieuw bedrijf dus toch maar weer eerst hier op trustpilot kijken. Ik had het kunnen weten als ik andere reviews lees. En terugsturen waar ze ook zo'n reclame voor maken is ook geen optie. Dan moet je het terugsturen naar China !!!! En de kosten zijn voor jezelf. Dus laat staan dat je dan ook nog je geld terug krijgt.

6 december 2024

Beste Rob,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons enorm om te horen dat je teleurgesteld bent over je aankoop en onze retourprocedure. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden, en we willen dit graag samen met je oplossen.

Kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@lizaro.nl? Vermeld daarbij je ordernummer, zodat we jouw situatie direct kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen bieden.

We bieden onze excuses aan voor het ongemak en waarderen je feedback. Dit helpt ons om onze service en communicatie te blijven verbeteren.

Komt rechtstreeks van Ali Express

Ik bestelde in de avond een product via hun site maar zag daarna dat levering 2 weken duurde. Dus gelijk diezelfde avond mail gestuurd om te annuleren. Volgende ochtend krijg ik een mail dat het niet meer kan en ik moet retourneren en daar kosten voor moet betalen. Ik snap inmiddels ook waarom: het product komt rechtsreeks van Ali express.

2 december 2024

Beste Sjon,

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Het spijt ons enorm om te horen dat je niet tevreden bent over de annulering en retourprocedure. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en bieden hiervoor onze excuses aan.

Hoewel annuleren na verwerking helaas niet mogelijk is, willen we je graag verder helpen. Kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@lizaro.nl? We kijken graag samen met jou naar een passende oplossing.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je feedback. Dit helpt ons om onze service te verbeteren.

Gr, Team Lizaro

Sinterklaascadeau nergens te bekennen ondanks op tijd besteld

Tien dagen geleden een bestelling gedaan. Het trackingnummer geeft steeds een foutmelding maar volgens de klantenservice is de bestelling verstuurd en ik zou al een bericht moeten hebben ontvangen van een pakketdienst. Ik heb mijn hele e-mailbox uitgekamd maar niets ontvangen. Dit betekent dat ik met lege handen sta voor Sinterklaas en degene die ik met lootjes heb getrokken, geen cadeau krijgt, in ieder geval niet met Sinterklaas. Echt ontzettend balen!

29 november 2024

Beste Lotti Tetteroo,

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Het spijt ons enorm om te horen dat je je bestelling niet op tijd hebt ontvangen, zeker omdat het voor Sinterklaas bedoeld was. We begrijpen hoe teleurstellend dit is en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

We willen graag direct voor je uitzoeken wat er mis is gegaan met de levering. Kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@lizaro.nl? Vermeld daarbij je ordernummer, zodat we je snel verder kunnen helpen en een passende oplossing kunnen bieden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld en begrip.

Opgelicht

Opgelicht, een nep stationery kalender met allemaal prul voor veel geld als de echte verkopen verkopen. Ik kwam er helaas te laat achter.

28 november 2024

Beste Nathalie Dyksman,

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Het spijt ons enorm om te horen dat je teleurgesteld bent in het product. Dit is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, en we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

We willen dit graag samen met je oplossen. Kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@lizaro.nl? Vermeld daarbij je ordernummer, zodat we je situatie kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen bieden.

Bedankt voor je feedback, die ons helpt om onze service en producten te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Zeer slechte kwaliteit kleding

7 november 2024

Beste Rens,

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Het spijt ons enorm om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de kleding. Dit is uiteraard niet wat we willen voor onze klanten, en we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

We willen graag samen met je naar een oplossing zoeken. Kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@lizaro.nl? Vermeld daarbij je ordernummer, zodat we je situatie verder kunnen bekijken en je kunnen helpen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je feedback. Dit helpt ons om onze producten en service te blijven verbeteren.

Hier niet kopen!

Op 19 oktober een bestelling geplaatst en dan wordt gesuggereerd, dat je het artikel binnen een paar dagen ontvangt.
Geen communicatie en op 6 november nog niks ontvangen. Waardeloos. Zelfs 1 ster is nog teveel!

Uiteindelijk ontving ik het pakket op 25 november!
En dat heb ik meteen gemeld aan Lizaro. Toch blijft bovenstaande van kracht: ik vind de communicatie beneden peil! Zeg gewoon: Mevrouw, het moet uit China komen en dat kan soms weken duren!
Dit was dus eens en NOOIT weer...

6 november 2024

Beste Margaretha,

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Het spijt ons enorm dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen en dat er onvoldoende communicatie is geweest. Dit is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, en we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

We willen graag uitzoeken wat er mis is gegaan en je verder helpen. Kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@lizaro.nl? Vermeld hierbij je ordernummer, zodat we je situatie direct kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen bieden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je feedback. Dit helpt ons om onze service te verbeteren.

Snelle terugbetaling

Bij dit bedrijf heb ik een vingerglucosemeter besteld, ik kreeg een zuurstofmeter geleverd. Gemaild met de klantenservice om te vragen hoe deze meter teruggestuurd moest worden. Het antwoord na 2 dagen was: NIET terug sturen, u krijgt het geld terug. Na 10 dagen stond mijn geld weer op de rekening. Ik ben echt verbaasd dat deze klantvriendelijkheid nog bestaat. TOP!!!
Gerard

1 november 2024

Beste Gerard,

Bedankt voor je mooie woorden en positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice en de snelle afhandeling. We streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en het is geweldig om te zien dat dit zo gewaardeerd wordt.

We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Nogmaals bedankt voor je review en het vertrouwen in ons!

Gr, Team Lizaro

Wat een oplichters,parka besteld die…

Wat een oplichters,parka besteld die tot aan de knieën rijkt,komt hij binnen is het een jas tot aan mijn billen,zonder manchetten zakken die niet dicht kunnen en niet dik. Wat een oplichting en als je ze retour wil doen moet je dit zelf betalen kost veel meer dan heel de jas waard is

30 oktober 2024

Beste Miriam Wilmont,

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Het spijt ons enorm om te horen dat de jas niet aan je verwachtingen voldoet en dat je teleurgesteld bent in de retourprocedure. Dit is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, en we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

We willen dit graag verder voor je oplossen. Kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@lizaro.nl? Vermeld hierbij je ordernummer, zodat we je situatie kunnen bekijken en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Gr, Team Lizaro

Reviews in alle talen tonen. (140 reviews)