Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Edit: fick bra hjälp tillslut. Hade blivit miss i kommunikationen. Beställde en lampa i Jan som var leverans tid 7-12 dagar. Hörde inget så mailade i feb. Fick få till svar att den var försenad och... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Lampenwinkel
  2. Woonwinkel

Geschreven door het bedrijf

Stockholms Ljusbutik är familjeföretaget med outtröttlig passion för belysning! Vi brinner för att hjälpa dig hitta rätt belysning för din stil och hem. Oavsett om du letar efter designnyheter, bords- eller golvlampor, vägglampor, kristallkronor, tiffanylampor, badrumsarmaturer eller utomhusbelysning finns vi här för att hjälpa.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 56% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beställde 21 mars - ingen lampa

Jag beställde en lampa 21 mars och betalade med swish. Det skulle vara ca 4v leveranstid och även om jag fick bekräftelse på beställningen har lampan fortfarande inte dykt upp. Inget svar när jag mailar och aldrig någon som svarar i telefon. Värdelös kundkontakt och oseriöst företag.

21 maart 2026

Beställde början mars

Beställde början mars. Betalat direkt. Ingen leverans när jag skriver det här 25 april.
Mail eller tel svaras det inte på.
Betalat via swish direkt. Blir man blåst här?

10 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Undvik att beställa från detta företag är min rekommendation!

Beställde vara 15 september 2025 och betalade samtidigt. Därefter har det inte skett någon leverans. Jag har skickat ett flertal mail till dem som de aldrig svarar på och de svarar inte heller på telefon. Var förbi butiken och frågade i februari och då sa de att det blivit en felaktig leverans från någon leverantör men att de skulle återkomma inom kort vilket de inte gjorde. Undvik att beställa från detta företag är min rekommendation!

24 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde vara 31 mars och betalade via…

Beställde vara 31 mars och betalade via swish direkt. Har som inte fått någon orderbekräfftelse, de svarar ej på telefon eller mailen. Har blivit behandlad liksom andra och troligen "lurad" på pengarna. Det som gör mig mest besviken är att jag ej får min vara. Undvik att beställa från detta företag är min rekommendation.

20 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har beställt och betalt för lampor som…

Har beställt och betalt för lampor som skulle ta en vecka att få in, det var 6 veckor sen. Svarar inte på mejl och svårt att få tag på över telefon. Har fortfarande inte fått det jag betalat för.

6 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

La en beställning som aldrig kom

La en beställning som aldrig kom. Nästan tre månader senare har jag mailat butiken flera gånger, både om att få min order men också att jag begär pengarna tillbaka. Inget svar överhuvudtaget. De har alltså stulit mina pengar.

8 februari 2026

Oseriös butik. UNDVIK!

Gjorde en beställning 21/1 och betalade direkt. Leveranstiden skulle vara 7-14 dagar. Nu 6/3 har jag fortfarande inte fått någon vara. Har ringt över tio gånger och har inte lyckats få kontakt med någon. Svara på mejl gör de inte heller.. Helt oseriös butik. UNDVIK!

6 maart 2026

Helt värdelöst

Utebliven leverans samt. Leveransinformation!
Beställning lagd 6/2-26.
Betalkort debiteras 9/2-26.
Skickade mail 27/2-26 samt idag 3/3-26
Fortfarande ingen info el svar.
Leveranstiden var 7-10 arbetsdagar enl. Info!
INTE OK ALLS!!! Har betalt över 4600 kr utan att få min beställning eller någon information alls!

27 februari 2026

Antwoord van Stockholms Ljusbutik

Tack för din feedback och jag är verkligen ledsen över din upplevelse, särskilt kring den bristande kommunikationen från vår sida. Det är absolut inte den service vi vill ge.

Jag kan se att du har varit i kontakt med oss och att din beställning nu har levererats. Jag beklagar att du behövde vänta så länge och att du inte fick tydlig återkoppling under tiden.

Vi tar till oss av detta och arbetar för att förbättra vår kommunikation framöver.

Tack för ditt tålamod.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Löst

Jag beställde en lampa 29/1, leverenstid ca 10-21 dagar, nu har det gått 21 dagar, de svarar inte i telefon. Mejlen svarar de inte heller på. Dålig service!
Blev uppringd, och nu har lampan kommit.

27 februari 2026

Illa

Beställde lampskärm och upphängning 3/1 med leverans inom 2 veckor. Efter 2 veckor mejlar jag för att efterlysa min beställning men jag lämnas utan svar. Försöker istället ringa butiken utan resultat. Provar att ringa igen 3/2 och kommer då i kontakt med en som jobbar i butiken och får då veta att halva leveransen är försenad till 13/2 men mina skärmar är packade och väntande. Fruktansvärt illa att ingen har kontaktat mig ang detta. Men nu sitter jag här 19/2 och har fortfarande inte hört något från butiken eller fått mina varor

19 februari 2026

Hej Hanna,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Jag vill börja med att be om ursäkt för bristen på återkoppling och förseningen av din beställning. Det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Jag förstår din frustration över att inte ha blivit kontaktad angående förseningen – vi borde ha informerat dig så snart vi visste att leveransen blivit uppskjuten.

Jag har nu tagit detta vidare internt och ser till att du får en tydlig uppdatering om din beställning under dagen, inklusive besked om leveransstatus. Vi kommer även att se över våra rutiner så att detta inte händer igen.

Tack för ditt tålamod, och återigen ursäkta det inträffade.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra produktbeskrivning och snabb…

Bra produktbeskrivning och snabb leverans!

5 februari 2026

Antwoord van Stockholms Ljusbutik

Stort tack för din recension! Vad roligt att du uppskattade både produktbeskrivningen och den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka!

Mvh,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde lampfötter 9/1 som inte…

Beställde lampfötter 9/1 som inte levererats trots beräknad leveranstid på 2 v. De svarar varken på mejl eller telefon. Man kan ju undra om de verkligen vill ha kunder? Nästa steg blir ARN.

2 februari 2026

Hej Anna,
Det här låter verkligen inte okej och jag förstår din frustration. När både leveranstid och återkoppling brister sviker vi dig som kund, och det beklagar jag uppriktigt.
Om ditt ärende ännu inte är löst får du gärna skriva till oss via Facebook Messenger, så kommer jag personligen se till att det följs upp internt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde en lampa i september med 5-6v…

Beställde en lampa i september med 5-6v lev tid. Betalade 4.000 kronor men någon lampa kom aldrig och det är omöjligt att få tag i någon i butiken via mejl eller telefon. Fick till slut ersättning av kortföretaget som tar det vidare.

23 januari 2026

Hej Robert,

Vi har sett ditt omdöme och vill börja med att säga att det du beskriver låter som en väldigt tråkig upplevelse. Samtidigt vill vi gärna reda ut detta, eftersom vi efter noggrann genomgång tyvärr inte kan hitta någon order hos oss som stämmer med de uppgifter du anger.

Vi har sökt på både namn och e-postadress utan att hitta någon beställning, och vi kan därför misstänka att omdömet möjligen gäller ett annat företag med liknande inriktning eller namn. Självklart kan det också röra sig om en miss i uppgifterna, och i så fall vill vi gärna hjälpa till att reda ut det.

Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt via mejl på info@ljusbutik.se med ordernummer eller andra detaljer, så tittar vi på det igen. Om omdömet av misstag hamnat hos oss uppskattar vi om du har möjlighet att korrigera det, så att det inte drabbar fel företag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde och betalade lampor den 28…

Beställde och betalade lampor den 28 november 2025. Har efter lång väntan fortfarande inte fått någon leverans eller information. Har försökt nå företaget via både mejl och telefon utan svar.
Köpet har nu hävts skriftligen.

22 januari 2026

Hej Sebastian,

Jag beklagar verkligen att du behövt vänta länge och att återkopplingen från oss inte fungerat som den borde. Det är fullt förståeligt att det skapar frustration.

Jag kan se att din order har annullerats och att återbetalningen genomfördes den 23/1. Trots detta vill jag be om ursäkt för att mina kollegor inte återkopplade till dig tidigare – det ska självklart fungera bättre än så.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställt och betalat för tre månader…

Beställt och betalat för tre månader sedan
Svarar ej på mail eller i telefon. Bedrägeri på en ny nivå. Reklamerat hos Mastercard så de kommer snart att bli avstängda från deras tjänster. Med tanke på recensionerna är det sannolikt att de försöker lura så många det går innan konkursen. Kriminellt!

23 december 2025

Antwoord van Stockholms Ljusbutik

Jag förstår att din upplevelse väckt frustration och vill gärna hjälpa till att reda ut detta. I nuläget kan vi dock inte hitta något ärende som stämmer överens med det du beskriver.

För att vi ska kunna undersöka saken vidare ber vi dig därför att mejla oss igen med ditt ordernummer och kontaktuppgifter, alternativt skriva till oss via Facebook Messenger. Då kan jag personligen se till att det följs upp och att du får besked.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

VARNING, betala EJ förskott, de levererar ej!!!

Beställde och betalade en lampskärm 25 oktober 2025, leveranstid 2-4 veckor, hämtas i butik.
Har mailat ett par gånger med löfte om att "den kommer nästa vecka". Senaste löftet var att den skulle komma innan jul, då det är en julklapp men nu skriver vi 20 december - ingen lampskärm!
Som någon skrivit tidigare, antingen är de utstuderat bedrägeri eller total inkompetens.

20 december 2025

Hej Helene,

Tack för att du delar din upplevelse. Jag förstår verkligen frustrationen när en leverans drar ut på tiden, särskilt när det gäller en present.

Jag kan se att din order till slut kom in till oss och att den därefter hämtades ut. Samtidigt vill jag be om ursäkt för att det tog så lång tid för oss att få hem din skärm – väntetiden blev helt enkelt längre än vad som är rimligt.

Jag hoppas att produkten motsvarade dina förväntningar, och tackar för ditt tålamod under tiden.

Varning

2025-12-15
Varning! Skulle kollat här innan jag beställde. Beställde den 31 oktober en lampskärm. Skulle ta 4-5 veckor. Har inte fått något.

Skickade mejl 3 december inte fått svar. Ringde den 11 december. Personen som svarade lovade att kolla upp leveransen och återkomma. Har inte återkommit. Har ringt flera gånger sedan dess, alltid telefonsvarare.

Uppdatering 2025-12-20
Nu har varan kommit men det krävdes flera mejl och telefonsamtal. Hade de kommunicerat bättre hade betyget varit högre.

15 december 2025

Hej Fredrik,

Tack för att du tog dig tid att uppdatera din recension och för att du delar med dig av din upplevelse. Det är tydligt att bristande kommunikation påverkade helhetsintrycket, även om varan till slut kom fram, och det beklagar vi.

Vi tar med oss din feedback i vårt fortsatta arbete för att bli bättre.

Mail till Företaget 26/11

Mail till Företaget 26/11
Sändningen har registrerats men ännu inte mottagits av DHL
Beställd 26/9

Registrerad 17/11 men ännu ej kommit till DHL
Betalt har ni fått! Detta är mer än upprörande
Har mailat er, ringt otaliga ggr, inget svar
Vid ett tillfälle pratade jag med en person som beklagade sig att hon var ensam i butiken
Antingen är ni utstuderat bedrägliga eller fullkomligt inkompetenta( läst recentioner på Trust pilot) inga smickrande omdömen
Jag kommer att anmäla er till konsumentombudsmannen

25 november 2025

Hej Gudrun,

Tack för att du tog dig tid att beskriva din upplevelse. Jag förstår verkligen hur frustrerande situationen varit, särskilt när leveransen dragit ut på tiden och informationen från oss inte fungerat som den borde.

Jag kan se att din order till slut levererades och hoppas att du nu har fått din vara som förväntat. Samtidigt vill jag be om ursäkt för den bristande återkopplingen under väntetiden – det är inte acceptabelt och något vi tar till oss.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.