Professionelle og flinke Jeg har for nyligt indgået et samarbejde med LLPOS, og alt fungerer perfekt. Jeg oplever stor vilje til at strække sig langt for at imødekomme mine lidt anderledes behov. Sto... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Rigtig god kundeservice. De var meget hjælpsom med at sætte det hele op for os. De forklarede alt så det var let at forstå, og dækkede vores behov for hvordan systemerne skulle sættes op. Kan helt k... Toon meer
Fra opstart i november 2023 har de bistået med at knuse problemer omkring kommunikation mellem app og terminal. Super søde og hjælpsomme servicemedarbejdere. Fantastisk koncept til lille butik. Og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi takker for sindssyg god hjælp fra Jeres medarbejder Ari, som sidder i support. Jeg talte først med en anden medarbejder, som slet ikke kunne forstå mit spørgsmål, men får så i stedet support f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
LL POS er en dansk virksomhed som udbyder digitale kassesystemer / salgsregistrering, der sikrer overholdelse af skatteregler samt en brugervenlig platform så alle kan være med! Bliv digital, bliv kompatibel med LL POS 🧾
Contactgegevens
Fuglevangsvej 11, 1962, Frederiksberg C, Denemarken
- +45 71 90 32 02
- support@lovingloyalty.com
- llpos.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fungerer fint og god hjælp fra Ari ved…
Fungerer fint og god hjælp fra Ari ved tilrettelser og generelt

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
Rodi is an amazing person
Rodi is an amazing person. He helped me with the to find the better deal with LLpos, he always been available for me to provide the best customer service.

Best company ever!
I would defenitely say that Loving Loyalty is one of the best POS systems providers in my 10 years of experience in hospitality. Easy to use programme,on time support,excellent costumer service,incredibly affortable prices. I would recomend Loving Loyalty to all the restarant managers and bussines owners.
Thank you guys!
Saluti da Pizzicato🍕

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
Helhedsoplevelse jeg har fået hos…
Helhedsoplevelse jeg har fået hos Loving Loyalty, har ganske enkelt været fantastisk. Et stort tak til Rodi som har stået for alt det praktiske.
Mvh Salonmira Søborg

Bedste service
Vi har været kunde hos dem i ca. 2 år. Vi yderst tilfredse med deres service. LL Pos system er meget nemt og brugervenligt. Medarbejdere i kundeservicen er super venlige og hjælpesomme og man kommer hurtigt igennem deres telefon.
Vi kan klart anbefale LL pos til alle, der ønsker en god betalingsløsninger og en god kundeservice.
Hilsen
Knebelbro Pizza 🍕

Kan klart anbefales !!
Fik besøg af Rodi fra loving loyalty. Dette besøg var det hele værd og meget sparsomt.Jeg er virkelig glad for den løsning, jeg har fået hos jer – det fungerer bare! Systemet er super nemt at lære og brugervenligt. Det er uden tvivl det bedste system, jeg har arbejdet med i restaurationsbranchen.

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
Kunne jeg give minus i rating
Kunne jeg give minus i rating, så var det sket.
De glemte at tage en økonomi person med i udviklingen af deres system, så den daglige bogføring, er man nød til at rette manuelt, da det ikke kan sættes op via deres opsætning.
Eks. Omsætning rammer en balancekonto og man kan ikke opføre momskode på salgslinjen.
Det er en ommer.

Meget god service 👍
Vi har kun gode erfaringer med LLpos
Vi har kun gode erfaringer med LLpos. Altid gode dialoger og god hjælp. Systemet har fungeret nemt og intuitivt fra den første dag. Både for os selv og vores medarbejdere.
Det er altid nemt at komme i kontakt med support, hvilket er vigtigt i en travl hverdag. Vi kan helt sikkert anbefale LL.

Fantastisk service
Super glad for at jeg valgte Loving Loyalty for min virksomhed. Blev mødt med professionalisme lige fra da jeg rakte ud, og blev guidet igennem mit valg med den bedste service, under hele processen. Kan klart anbefale!

God salgsregistrerings system
Loving Loyalty's system er let at anvende.
Vi er meget tilfredse med den hjælp og servicering vi får.
Det er en god kontakt mellem Loving Loyalty's medarbejdere og kunden

Tak til Ramtin
Jeg vil gerne dele min oplevelse med LL POS (Loving Loyalty) og deres fantastiske service. Jeg stod i en frustrerende situation, hvor jeg ikke kunne få mit Dankort-terminal til at connecte med mit kassesystem. Dette burde egentlig have været Nets’ ansvar at løse, men det lykkedes dem ikke at hjælpe mig.
Heldigvis trådte LL POS til og overtog opgaven. Ramtin, som jeg havde kontakt med, var en kæmpe hjælp. Han tog sig tid til at forstå mit problem og fandt hurtigt en løsning, så mit system kom til at fungere, som det skulle.
Jeg kan varmt anbefale LL POS til alle, der har brug for en pålidelig partner inden for betalingsløsninger. De leverer en service, der går langt ud over forventningerne – selv når det handler om at løse problemer, der egentlig hører under andres ansvar.
Stor tak til Ramtin og resten af teamet hos LL POS!

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
Was really good the experience that I…
Was really good the experience that I had with the help from Ramtin, he is very good with a lot of patience.

Dejlig oplevelse
Hej hej.
De varmeste anbefalinger – super hjælpsom, dejlig oplevelse. Føler på ingen måder at have været til besvær.
Også en fantastisk dag til jer.
Inger Lise Jørgensen
Tarm Bowling & Fritidscenter

Ingen support efter kl 16:00
Ingen support efter kl 16:00
Der er tit problem med printer og betaling

Amazing experience with Loving Loyalty
I came across Loving Loyalty randomly on Internet and I could see they also provided an agreement with nets to cooperate for a more complete solution. I thought it was the perfect match for my company so I contacted them and I started my journey with them. I had such great experience especially with Ramtin always ready and there to help me to better understand the app or whatever I might have needed helping hand. The system comes with many features for an user friendly usage and more complete system compared to what other companies offer at the same price. Sadly I had to close my company for some private reasons but what I can say is that I highly recommend Loving Loyalty for the POS system itself , usage of the app, functionalities and not least the customer service. A combination of several big important things when you purchase a product or service from a company.
Tusind tak

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
Valgt softwarebundt sammen med Nets…
Valgt softwarebundt sammen med Nets POS.
Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal gøre af LL. Nogle gange er de super hjælpsomme, og nogle gange ignorerer de dig bare fuldstændigt eller giver dig et ord svar. Ja, brugergrænsefladen til ordrestyringssoftware er enkel og let at forstå, men så mangler den de mest basale funktioner, som du ville forvente i et ordrestyringssystem, som f.eks. et lagermodul. Softwareabonnementet er meget rimeligt prissat, men til gengæld er kassesystemet superdyrt uden afbetalingsmuligheder. Du kan integrere til det ene Dansk Regnskabsprogram, men ikke det andet.
Da virksomheden allerede er gået på markedet, kan det være en god idé at gennemgå deres driftsmodel og måske kommunikere deres udviklingsplan lidt bedre. Alt i alt er det en god start, og jeg ønsker dem held og lykke i fremtiden, især hvis de inkluderer en leveringsmulighed, der er billigere end de andre leveringsfirmaer derude.

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
Lees meer over geverifieerde reviews.