LL POS (Loving Loyalty)Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelle og flinke Jeg har for nyligt indgået et samarbejde med LLPOS, og alt fungerer perfekt. Jeg oplever stor vilje til at strække sig langt for at imødekomme mine lidt anderledes behov. Sto... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god kundeservice. De var meget hjælpsom med at sætte det hele op for os. De forklarede alt så det var let at forstå, og dækkede vores behov for hvordan systemerne skulle sættes op. Kan helt k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra opstart i november 2023 har de bistået med at knuse problemer omkring kommunikation mellem app og terminal. Super søde og hjælpsomme servicemedarbejdere. Fantastisk koncept til lille butik. Og... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi takker for sindssyg god hjælp fra Jeres medarbejder Ari, som sidder i support. Jeg talte først med en anden medarbejder, som slet ikke kunne forstå mit spørgsmål, men får så i stedet support f... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Softwareverkoper

Geschreven door het bedrijf

LL POS er en dansk virksomhed som udbyder digitale kassesystemer / salgsregistrering, der sikrer overholdelse af skatteregler samt en brugervenlig platform så alle kan være med! Bliv digital, bliv kompatibel med LL POS 🧾

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

48 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fungerer fint og god hjælp fra Ari ved…

Fungerer fint og god hjælp fra Ari ved tilrettelser og generelt

14 mei 2025

Hej Jeppe

Tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at det hele fungerer fint, og at Ari har været en god hjælp undervejs. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rodi is an amazing person

Rodi is an amazing person. He helped me with the to find the better deal with LLpos, he always been available for me to provide the best customer service.

13 mei 2025

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)

Thank you so much for your kind words. We’re really glad to hear that Rodi was able to support you and help you find the best solution. Being available and providing great service is exactly what we aim for – and it’s great to hear it’s felt that way.

We appreciate you taking the time to share your experience.

Best regards
The LL POS Team

Best company ever!

I would defenitely say that Loving Loyalty is one of the best POS systems providers in my 10 years of experience in hospitality. Easy to use programme,on time support,excellent costumer service,incredibly affortable prices. I would recomend Loving Loyalty to all the restarant managers and bussines owners.
Thank you guys!
Saluti da Pizzicato🍕

1 juni 2024

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)

What an incredible review! Thank you so much for your kind words and for sharing your experience. Coming from someone with your background in hospitality, your recommendation means a lot.

We’re thrilled to hear that the system, support, and pricing are hitting the mark. It’s exactly what we aim to deliver.

Grazie mille – and greetings back to Pizzicato 🍕

Warm regards
The LL POS Team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helhedsoplevelse jeg har fået hos…

Helhedsoplevelse jeg har fået hos Loving Loyalty, har ganske enkelt været fantastisk. Et stort tak til Rodi som har stået for alt det praktiske.
Mvh Salonmira Søborg

12 mei 2025

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget at høre, at helhedsoplevelsen har været fantastisk – og vi giver naturligvis et stort tak videre til Rodi.

Vi er glade for at have jer med.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rody hen er maget døgtit

9 mei 2025

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)

Tak for din anmeldelse – vi forstår budskabet helt klart 😊 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med Rodi. Det giver vi selvfølgelig videre til ham!

Bedste service

Vi har været kunde hos dem i ca. 2 år. Vi yderst tilfredse med deres service. LL Pos system er meget nemt og brugervenligt. Medarbejdere i kundeservicen er super venlige og hjælpesomme og man kommer hurtigt igennem deres telefon.
Vi kan klart anbefale LL pos til alle, der ønsker en god betalingsløsninger og en god kundeservice.

Hilsen
Knebelbro Pizza 🍕

9 april 2025

Hej Jalani

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse – og for at have været kunde hos os i to år! Det glæder os virkelig at høre, at både systemet og servicen lever op til jeres forventninger.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling – og på tilliden 💛

Kan klart anbefales !!

Fik besøg af Rodi fra loving loyalty. Dette besøg var det hele værd og meget sparsomt.Jeg er virkelig glad for den løsning, jeg har fået hos jer – det fungerer bare! Systemet er super nemt at lære og brugervenligt. Det er uden tvivl det bedste system, jeg har arbejdet med i restaurationsbranchen.

21 februari 2025

Kære Can

Tusinde tak for de smigrende ord, det betyder meget for os at du får værdi ud af os, som er med til at gøre din dagligdag i restauranten bedre.

Vi er her hele vejen, og vi er sikre på at Rodi's dag lige er blevet 1000 gange bedre. Tak

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kunne jeg give minus i rating

Kunne jeg give minus i rating, så var det sket.
De glemte at tage en økonomi person med i udviklingen af deres system, så den daglige bogføring, er man nød til at rette manuelt, da det ikke kan sættes op via deres opsætning.
Eks. Omsætning rammer en balancekonto og man kan ikke opføre momskode på salgslinjen.
Det er en ommer.

1 februari 2025

Hej Bitten

Tak for feedback – vi værdsætter altid input, der kan hjælpe os med at forbedre vores systemer og service. Dog er der nogle punkter, vi gerne vil uddybe.

Vi har desværre oplevet, at din tone ikke altid har været respektfuld over for vores team, hvilket vi har bedt om at ændre flere gange. Vores medarbejdere gør deres bedste for at hjælpe, og vi forventer, at de behandles med respekt.

Vores regnskabsintegrationer er gratis og blev udviklet for kunder som ønsker en simpel daglig bogføring, som ikke medfører yderligere omkostninger for deres e-conomic abonnement. Hvis du ønsker den mere udvidede integration som tilgodeser dine behov, kan du nemt ændre opsætningen, eller alternativt rette henvendelse, og så kan vi gøre det for dig. Husk også at vi har gjort det nemt at eksportere data fra vores system via rapporter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har kun gode erfaringer med LLpos

Vi har kun gode erfaringer med LLpos. Altid gode dialoger og god hjælp. Systemet har fungeret nemt og intuitivt fra den første dag. Både for os selv og vores medarbejdere.
Det er altid nemt at komme i kontakt med support, hvilket er vigtigt i en travl hverdag. Vi kan helt sikkert anbefale LL.

23 januari 2025

Hej Anette

Mange tak for de fem flotte stjerner. Du smigre os - og vi nyder det! 🤩

Fantastisk service

Super glad for at jeg valgte Loving Loyalty for min virksomhed. Blev mødt med professionalisme lige fra da jeg rakte ud, og blev guidet igennem mit valg med den bedste service, under hele processen. Kan klart anbefale!

19 januari 2025

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)

Tak for anbefalingen og de pæne ord.
Det er vigtigt for os at i altid bliver hjulpet og forstået tilstrækkeligt.

God salgsregistrerings system

Loving Loyalty's system er let at anvende.
Vi er meget tilfredse med den hjælp og servicering vi får.
Det er en god kontakt mellem Loving Loyalty's medarbejdere og kunden

21 januari 2025

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)

Tusinde tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for at i føler jer i gode hænder, og vi vil fortsat sætte en dyd i at støtte jer når i har behov for det! 😊

Tak til Ramtin

Jeg vil gerne dele min oplevelse med LL POS (Loving Loyalty) og deres fantastiske service. Jeg stod i en frustrerende situation, hvor jeg ikke kunne få mit Dankort-terminal til at connecte med mit kassesystem. Dette burde egentlig have været Nets’ ansvar at løse, men det lykkedes dem ikke at hjælpe mig.

Heldigvis trådte LL POS til og overtog opgaven. Ramtin, som jeg havde kontakt med, var en kæmpe hjælp. Han tog sig tid til at forstå mit problem og fandt hurtigt en løsning, så mit system kom til at fungere, som det skulle.

Jeg kan varmt anbefale LL POS til alle, der har brug for en pålidelig partner inden for betalingsløsninger. De leverer en service, der går langt ud over forventningerne – selv når det handler om at løse problemer, der egentlig hører under andres ansvar.

Stor tak til Ramtin og resten af teamet hos LL POS!

10 december 2024

Hej Mariam

Tusind tak for din varme anbefaling og de fine ord! Det glæder os oprigtigt, at kunne hjælpe dig med at få tingene til at fungere, især når det var en kompleks situation. Din tilfredshed betyder alt for os, og vi er stolte af at kunne levere den ekstra indsats, når det er nødvendigt.

Tak fordi du deler din oplevelse – det motiverer os til at fortsætte med at gøre en forskel! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Was really good the experience that I…

Was really good the experience that I had with the help from Ramtin, he is very good with a lot of patience.

4 oktober 2024

Hi Ignazia,

Thank you for the glowing review! We’re thrilled that Ramtin’s support made your experience a great one (we promise not to let it get to his head!). Rest assured, we’re always here whenever you need a helping hand , thanks!

Kind Regards

Dejlig oplevelse

Hej hej.

De varmeste anbefalinger – super hjælpsom, dejlig oplevelse. Føler på ingen måder at have været til besvær.

Også en fantastisk dag til jer.

Inger Lise Jørgensen
Tarm Bowling & Fritidscenter

27 september 2024

Hej Inger

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft positive oplevelser med os. Du har aldrig, og vil aldrig være til besvær, og vi står altid klar til at støtte jeres forretning.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen support efter kl 16:00

Ingen support efter kl 16:00
Der er tit problem med printer og betaling

23 september 2024

Hej Kamil

Tak for din feedback. Vores support har åbent til kl. 17:00 på alle hverdage og har aldrig lukket før tid. Vi er glade for at have løst dine printerproblemer og værdsætter, at du tog dig tid til at give konstruktiv kritik. Vi stræber altid efter at forbedre os og sætter pris på input fra vores kunder!

Amazing experience with Loving Loyalty

I came across Loving Loyalty randomly on Internet and I could see they also provided an agreement with nets to cooperate for a more complete solution. I thought it was the perfect match for my company so I contacted them and I started my journey with them. I had such great experience especially with Ramtin always ready and there to help me to better understand the app or whatever I might have needed helping hand. The system comes with many features for an user friendly usage and more complete system compared to what other companies offer at the same price. Sadly I had to close my company for some private reasons but what I can say is that I highly recommend Loving Loyalty for the POS system itself , usage of the app, functionalities and not least the customer service. A combination of several big important things when you purchase a product or service from a company.
Tusind tak

22 januari 2024

100% God service

100% God service. Bedste på markedet.

14 juni 2024

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)

Tusinde tak for jeres anmeldelse af vores POS system, det varmer!

Mvh.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Valgt softwarebundt sammen med Nets…

Valgt softwarebundt sammen med Nets POS.
Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal gøre af LL. Nogle gange er de super hjælpsomme, og nogle gange ignorerer de dig bare fuldstændigt eller giver dig et ord svar. Ja, brugergrænsefladen til ordrestyringssoftware er enkel og let at forstå, men så mangler den de mest basale funktioner, som du ville forvente i et ordrestyringssystem, som f.eks. et lagermodul. Softwareabonnementet er meget rimeligt prissat, men til gengæld er kassesystemet superdyrt uden afbetalingsmuligheder. Du kan integrere til det ene Dansk Regnskabsprogram, men ikke det andet.
Da virksomheden allerede er gået på markedet, kan det være en god idé at gennemgå deres driftsmodel og måske kommunikere deres udviklingsplan lidt bedre. Alt i alt er det en god start, og jeg ønsker dem held og lykke i fremtiden, især hvis de inkluderer en leveringsmulighed, der er billigere end de andre leveringsfirmaer derude.

15 april 2024

Hej

Tak fordi du tog dig tid til at dele dine oplevelser med os, det sætter vi utrolig stor pris på!

Vi er kede af at du til tider har følt at vores support ikke har været tilstrækkelig nok - den slags tager vi meget alvorligt, og alle medarbejdere er blevet briefet om dette.

Dinero og e-conomic er vores trofaste partnere når det kommer til regnskabsintegrationer, og dem bruger de fleste heldigvis 😊

Vi sætter pris på dine tre flotte stjerner og bestræber os på at give dig en femstjernet oplevelse fremadrettet.

Mvh.
LL POS

Lees meer over geverifieerde reviews.