Professionelle og flinke Jeg har for nyligt indgået et samarbejde med LLPOS, og alt fungerer perfekt. Jeg oplever stor vilje til at strække sig langt for at imødekomme mine lidt anderledes behov. Sto... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Rigtig god kundeservice. De var meget hjælpsom med at sætte det hele op for os. De forklarede alt så det var let at forstå, og dækkede vores behov for hvordan systemerne skulle sættes op. Kan helt k... Toon meer
Fra opstart i november 2023 har de bistået med at knuse problemer omkring kommunikation mellem app og terminal. Super søde og hjælpsomme servicemedarbejdere. Fantastisk koncept til lille butik. Og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi takker for sindssyg god hjælp fra Jeres medarbejder Ari, som sidder i support. Jeg talte først med en anden medarbejder, som slet ikke kunne forstå mit spørgsmål, men får så i stedet support f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
LL POS er en dansk virksomhed som udbyder digitale kassesystemer / salgsregistrering, der sikrer overholdelse af skatteregler samt en brugervenlig platform så alle kan være med! Bliv digital, bliv kompatibel med LL POS 🧾
Contactgegevens
Fuglevangsvej 11, 1962, Frederiksberg C, Denemarken
- +45 71 90 32 02
- support@lovingloyalty.com
- llpos.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Ari var super dygtig til at hjælpe os i…
Ari var super dygtig til at hjælpe os i gang med vores nye kasseapparater og ikke mindst meget toldmodig og sød.
Ham kan vi klart anbefale.

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
Jeg har handlet en terminal og fik så…
Jeg har handlet en terminal og fik så brug for hjælp til opsætning, her ringer jeg ind og får fat i Ramtin som ikke giver slip før alt er løst hurtigt og venligt og bedste service jeg har fået i en stresset periode med en nyopstartet ostevogn! 10 stjerner herfra

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
Super kundeservice og overskueligt POS system!
Som ejer af en udkørende tøjbutik, og som ny kunde på denne platform, har jeg pt. kun rosende ord at sige om Loving Loyalty og deres kundeservice.
Jeg har fået en fantastisk kundeservice af Ivan, som altid står klar til at hjælpe og vejlede når der opstår spørgsmål. Man har fornemmelsen af at det er en virksomhed, som gør en indsats for at imødekomme deres kunders behov. Jeg glæder mig til at komme igang og se hvad dette POS system kan.

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
Enorm søde og mega hjælpsomme
Enorm søde og mega hjælpsomme. Kan varmt anbefales 😇

Highly Satisfied
I have been working with loving loyalty for quite some time. So far i am satisfied about their service. They are very helpful and supporting, specially Rodi. He is very helpful and a good listener. He always understand the problem and fact we are facing and he always tries his best to provide us the solution. I always recommend other to use their service.
Thank you

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
Loving loyalty og Rodi kan klart anbefales
Rigtig rar proces jeg har været igennem hos Lovingloyalty. Jeg vil gerne fremhæve en der hedder Rodi, som har taget hånd om hele processen med omhu. Ærlig og rar ung fyr der forstod mit behov og stræbet efter at finde den bedste løsning. Kan klart anbefale

Tak til Rodi
Systemet spiller virkelig godt.
Der skal lyde en stor tak til Rodi for at gøre overgangsfasen så nem.

Bogføre fejl.
Bogføre fejl.
Jeres systen bogføre fejl i regnskabet, valgte system for at spare tid på bogføring. Det er desværre ikke tilfældet,
Først bogføre systemet ikke, det rettet, men nu bogføre den. Problemet er bare at det ikke er korrekt.
Har flere gange været i kontakt med support, men skulle sende en mail, hvilken heller ikke har ført til noget.
Skuffen langsomt kassesystem, og manglende support.
Opdateret efter deres svar
Hvilken funktion eller ændring gør at den bogføre omvendt når en kunde hæver kontant.
Ved opkald skal man oprette en support sag, af hvilken årsag svare i så ikke selv i samme tråd

god og hurtig service
god og hurtig service
kassersystem meget god
Tak Rodi Moazzeni 🙂🙂

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
God service og god tålmodighed.
God service og god tålmodighed.
Rodi er rigtig dygtig til forklaring og jeg fik en god service fra ham.

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
Jeg blev kunde hos LL POS hvor jeg…
Jeg blev kunde hos LL POS hvor jeg desværre havde valgt et helt forkert produkt i forhold til hvad jeg faktisk havde brug for.
Dette er en af de få gange hvor jeg har oplevet et firma sætte sig i kundens situation og være løsningsorienteret (Specielt i BB Regi).
Jeg blev viderestillet til en leder ved navn Martin som forslog en løsning der tilgodeså begge parter og jeg føler i den grad at hvis jeg skal anbefale min omgangskreds et firma der levere POS systemer og som er til at tale med skal de bare bruge llpos.dk.
Tak for jeres samarbejde og forståelse.
Mvh. N'Ice

Fantastisk oplevelse
Smart system, der bare spiller! Rodi var med hele vejen igennem processen, så et stort tak til ham.

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
Et møde med den mest tålmodige og…
Et møde med den mest tålmodige og hjælpsomme medarbejder.
Dygtig til at forklare og udviste stor tålmodighed.
Havde problemer med at udskrive salgsrapporter, det var ikke en systemfejl, men brugeren som havde en dårlig dag.

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
En super go kundeservice af Ramtin👍 En…
En super go kundeservice af Ramtin👍 En professionel og udførlig guiding, der læste problemet hurtigt og nemt😀
Tusind tak for hjælpen🌼

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
Vi har haft en rigtig god oplevelse med…
Vi har haft en rigtig god oplevelse med LLPOS. Systemet er brugervenligt, effektivt og passer perfekt til vores restaurantbehov. Supporten er altid hjælpsom og hurtig til at svare – man føler sig virkelig taget godt imod som kunde.
Vi kan varmt anbefale LLPOS til andre restauranter, der ønsker et pålideligt kassesystem og en samarbejdspartner, der forstår branchen. Tak for god service!
— Sitta Korean BBQ i Odense

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
Tak for super god service Ivan
Tak for super god service Ivan! Du hjalp mig sikkert og roligt igang med mit nye kassesystem - servicemindet og proaktivt, en virkelig god oplevelse.

Stor hjælp fra især Rodi
Stor hjælp fra især Rodi, som virkelig har gjort processen nem for os.
5 stjerner herfra🙏🏼

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
Vi er rigtig glad for deres kassesystem…
Vi er rigtig glad for deres kassesystem efter en vanvittig service fra Ari man føler sig tryk og sikkert når man snakker med ham fantastisk person 100 ud af 10

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.