Professionelle og flinke Jeg har for nyligt indgået et samarbejde med LLPOS, og alt fungerer perfekt. Jeg oplever stor vilje til at strække sig langt for at imødekomme mine lidt anderledes behov. Sto... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Rigtig god kundeservice. De var meget hjælpsom med at sætte det hele op for os. De forklarede alt så det var let at forstå, og dækkede vores behov for hvordan systemerne skulle sættes op. Kan helt k... Toon meer
Fra opstart i november 2023 har de bistået med at knuse problemer omkring kommunikation mellem app og terminal. Super søde og hjælpsomme servicemedarbejdere. Fantastisk koncept til lille butik. Og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi takker for sindssyg god hjælp fra Jeres medarbejder Ari, som sidder i support. Jeg talte først med en anden medarbejder, som slet ikke kunne forstå mit spørgsmål, men får så i stedet support f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
LL POS er en dansk virksomhed som udbyder digitale kassesystemer / salgsregistrering, der sikrer overholdelse af skatteregler samt en brugervenlig platform så alle kan være med! Bliv digital, bliv kompatibel med LL POS 🧾
Contactgegevens
Fuglevangsvej 11, 1962, Frederiksberg C, Denemarken
- +45 71 90 32 02
- support@lovingloyalty.com
- llpos.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Kasseapparatet ser rigtig godt ud
Kompetent medarbejder
super sød og venlig support
super sød og venlig support, som ved hvad han snakker om.
Bedste service unge mand Ivan😊
En meget service orienteret ansat, med stor forståelse
En samarbejdspartner, der gør det svære overskueligt
Hver gang jeg har brug for vejledning eller støder på et “stort” problem, som jeg ikke kan løse selv, rækker jeg ud til min samarbejdspartner. Man bliver mødt af behagelige og kompetente medarbejdere, som hurtigt sætter sig ind i problemstillingen og gør den langt mindre, end man først havde troet. For en lille virksomhed som vores betyder det alverden at kunne få assistance, når alt brænder på – derfor fortjener hele support-crew fra LovingLoyalty fuldt ud de 5 stjerne
Dygtige folk og hurtig løsning af problemer.
Altid hurtig og virkelig venlig betjening.
Vi er SÅ glade for vores system 🤗
Rigtig godt service hurtig betjening…
Rigtig godt service hurtig betjening mega hjælpsom personale fem stjerner
Jeg har haft den bedste…
Jeg har haft den bedste telefonoplevelse med ham. Han er meget sød og hjælpsom. Hvis jeg har problemer, vil jeg først ringe til ham. Mange tak for hjælpen.
Hej Casper Larsen Vi er mega glade for…
Hej Casper Larsen Vi er mega glade for Loving loyalty. System er virkelig perfekt, og deres kundeservice er virkelig søde.
Mvh Zabi/Arleechino.
Jeg synes det var en nem og forståelig…
Jeg synes det var en nem og forståelig samtale, hvor der flere gange blev spurgt til, om der var andet der kunne hjælpes med. Tak for det.
Fantastisk hjælp
Ramtin var en fantastisk hjælp. 5 stjerner til ham.
Ivan
Ivan
Jeg har 2 virksomheder. Har snakket med Ivan torsdag d. 18 december ved 9 tiden mener jeg angående et nyt menu opstilling til min skærm ved 11.30 tiden var det laver anbefaler helt klart loving loyalt.
Overholde altid deres aftaler.
God dag gulcan fra dk pizza og bonzo i herning
Ramtin var en fantastisk hjælp
Ramtin var en fantastisk hjælp – tusind tak for super god service! 🌟

Genialt system!!
Jeg vil gerne dele min erfaring med Ari, der arbejder for LovingLoyalty. Fra første kontakt har Ari været en utrolig hjælpsom og kompetent medarbejder. Han har altid været klar til at finde løsninger på vores behov og har virkelig forstået, hvad vi søger i vores kassesystem.
Ari's professionalisme og dedikation til sit arbejde skinner klart igennem. Uanset hvor komplekse vores spørgsmål eller udfordringer har været, har han gjort sit bedste for at sikre, at vi er tilfredse. Vi kunne ikke være mere glade for vores samarbejde med både Ari og LovingLoyalty.
Ari fortjener en kæmpe ros for sit arbejde, og jeg vil helt klart anbefale LovingLoyalty services til enhver, der leder efter pålidelige kassesystemløsninger. Tak for et fantastisk samarbejde!

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
Vi takker for sindssyg god hjælp fra…
Jeg talte først med en anden medarbejder, som slet ikke kunne forstå mit spørgsmål, men får så i stedet support fra Ari, som med det samme forstå hvilken problemstilling jeg skal bruge hjælp til.
Ari var både lyttede, tålmodig og gav sig god tid til vejledning.
Kæmpe anbefaling herfra Princess Pizza.

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
"Vi har været kunder hos LL POS i lidt…
"Vi har været kunder hos LL POS i lidt over 2 år. Systemet er nemt at bruge og virker bare hver dag. Specielt Ramtin har hjulpet mig hele vejen og vi er meget glade for servicen"

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
Jeg har været kunde i Loving Loyalty og…
Jeg har været kunde i Loving Loyalty og har været meget tilfreds med deres betalingsløsninger, herunder integreret MobilePay og dankort.
Jeg har været glad for deres hurtige telefonsupport, hvor jeg har fået god guide, når jeg har haft spørgsmål. Ligesom deres personale har været altid venlig, imødekommende og meget
professionelle. Jeg kan varmt anbefale deres betalingsløsninger.
Bh. Coffee & Sandwich

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
Super godt app og god service
Super godt app og god service, det fungere bare.
WokAmok

Antwoord van LL POS (Loving Loyalty)
Lees meer over geverifieerde reviews.