Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil gerne give Løven Home de varmeste anbefalinger. Jeg bestilte et tæppe, men blev hurtigt kontaktet, fordi der var lang leveringstid på det, jeg havde valgt. I stedet for bare at lade m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt en tandoorovn fra Løven Home, og jeg er meget tilfreds med både produktet og den service, jeg har modtaget. Kundeservicen var venlig, hjælpsom og hurtig til at besvare mine spørgsmål, h... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det ene tæppe jeg modtog, stemmer overhovedet ikke overens med billederne. Hverken med farve, mønster eller størrelse. Det andet passer heller ikke i størrelsen. Designet ligner også tis i virkelighed... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg og min veninde har haft en rigtig god oplevelse hos Løven i Albertslund. Servicen var fantastisk – ærlig, venlig og professionel. Personalet var meget hjælpsomme og tog sig tid til at finde præcis... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

4,4

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er virkelig glad for jeres kvalitet og…

Er virkelig glad for jeres kvalitet og priser.
Bedste kundeservice, kommer nok sikkert igen.
Helt klart anbefales 👍

30 november 2024

Kære Adam,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med både kvalitet, priser og vores kundeservice. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har for nylig besøgt Løven i…

Jeg har for nylig besøgt Løven i Albertslund og Hvidovre, og det var en virkelig positiv oplevelse. Butikken er både indbydende og stilfuld, og jeg blev med det samme mødt af en varm atmosfære og en velorganiseret butik, hvor det var nemt at finde rundt.

Kundeservicen hos Løven var virkelig imponerende. Da jeg kom ind i butikken, blev jeg straks mødt af en venlig og imødekommende medarbejder, som gav mig masser af plads til at kigge rundt, men samtidig var tilgængelig, hvis jeg havde spørgsmål. Jeg blev hurtigt informeret om butikkens sortiment og fik hjælp til at finde det, jeg ledte efter, uden at føle mig presset.

19 oktober 2024

Kære Malthe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du havde en positiv oplevelse i vores butikker. Vi gør vores bedste for at skabe en indbydende atmosfære og yde god service, så det glæder os, at du følte dig godt taget imod.

Vi håber at se dig igen snart!

Super venlige

Super venlige, meget venligt personale.
Kæmpe udvalg til hjemmet.

5 december 2024

Kære Mahmut,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du sætter pris på vores udvalg og service. Vi håber at se dig igen snart!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en fornøjelse at handle hos…

Altid en fornøjelse at handle hos Løven, omend det er i butikken eller nettet. Fantastisk service hvergang !

19 september 2024

Kære Aleyna,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os at høre, at du altid har en god oplevelse hos os – både i butikken og online. Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og man mødes med et smil.

God service og man mødes med et smil.
Har handlet der i flere år og er meget tilfreds. Kan varmt anbefales.👍

7 december 2024

Kære Fatih,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og din loyale støtte gennem årene! Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både vores service og produkter. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Super oplevelse

Super oplevelse – kan klart anbefales!
Alt spillede bare fra start til slut. Hurtig levering/god service, og kvaliteten var helt i top. Jeg følte mig godt behandlet hele vejen, og det var tydeligt, at de går op i deres kunder. Kommer helt sikkert til at købe hos dem igen!

30 november 2024

Super god service

Jeg købte nogle glas til tyrkisk the.
Det var sødt og opmærksomt personale, som betjente mig. Elsker mine glas.
Skal helt sikkert handle derfra igen.

2 november 2024

Fantastisk service

Fantastisk service, og yderst god kvalitet. Hurtig levering. Fuld gennemsigtighed og ærlighed. Købte et Porcelænsæt til konen, som hun dagen i dag er utrolig glad for.
Anbefalelsesværdig professionel virksomhed.

5 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varen er brugt og klam

Købte en Delisoga krystal skål til black friday. Da jeg modtager pakken er den for det første pakket i en mega slidt papkasse, som nok skulle ha været sendt til genanvendelse, da den var ved at falde fra hinanden. Kassen tilhørende glasskålen er ligeledes slidt, og jeg kan ikke være bekendt at pakke den med ind til jul. Da jeg åbner glasskålen er den fuckling klam og klisteret med sorte prikker. Varen har tydeligvis været brugt, og dette stod ikke beskrevet nogen steder. Nu håber jeg bare det kan gå af med vand og sæbe, så den faktisk kan bruges som en julegave.. Mega nederen, når man har købt den som ny og til en gave... Ville ønske jeg kunne vedhæfte billeder eller video.. AD.

4 december 2024

Kære Natasha,

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse – det lever slet ikke op til vores standarder. Varen burde naturligvis være i perfekt stand, og emballagen burde have været præsentabel. Det beklager vi dybt.

Vi vil meget gerne finde en løsning, så du kan få en gave, du er tilfreds med. Kontakt os venligst på Kundeservice@loevenhome.dk, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt.