Lomax.se Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Först blev jag väldigt besviken eftersom bilen jag beställde från Lomax kom fram trasig, skadad och ofullständig. Men kundtjänsten var fantastisk och hjälpte mig snabbt och professionellt. De löste pr... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beställde två saker en billig å en dyr. Den dyra ser jag inte röken av. Enda jag får ifrån lomax är en fråga om jag är nöjd. Uppdatering. Dåligt betyg resulterade att de skickade ut resten 13/2.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Strax före jul behövde vi två extrastolar till ett kalas! Beställde på Lomax och fick snabbt leveransen. Tyvärr var en defekt (vilket säkert inte berodde på Lomax utan på deras leverantör) och jag mai... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kantoorbenodigdheden winkel
  2. E-commerceservice
  3. Hobbywinkel
  4. Kantoormeubilair leverancier
  5. Kantoormeubilair winkel
  6. Kantoorbenodigdheden groothandelaar

Geschreven door het bedrijf

Lomax.se erbjuder ett brett sortiment inom kontorsartiklar, elektronik, kontorsmöbler, lagerutrustning, rengöring, kök & catering. Med över 25 000 produkter så är vi din totalleverantör av allt till företag och privatpersoner.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

56 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt enkelt o snabbt att få varorna…

Väldigt enkelt o snabbt att få varorna o vänligt o snabbt bemötande i kundtjänst. kul att handla på Lomax.

19 juni 2025

Hej Elisabet

Tack snälla för dina 5 fina stjärnor!⭐
Vi blir så glada av att höra att du är så nöjd med oss😊Tusen tack 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon pris och toppen kvalitet snabb…

Kanon pris och toppen kvalitet snabb leveranstid.

19 juni 2025

Hej Claes

Tusen tack för ditt fina omdöme!
Vi är glada att du är nöjd med priset, kvaliteten och leveransen. Tack för din positiva återkoppling, det betyder mycket för oss.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var jättebra och allt gick väldigt…

Det var jättebra och allt gick väldigt fort. Jättenöjd med produkten

6 juni 2025

Hej

Tack för ditt omdöme.

Vad roligt att höra att allt gick snabbt och att du är nöjd med produkten! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Du är varmt välkommen tillbaka!

Utmärkt kundservice!

Utmärkt kundservice! Jag strulade till en sak med en produkt jag köpte. Jag fick sedan så oerhört mycket hjälp av Lomax. Det är precis en sådan här sak man vill ha från ett företag online: om något strular sig, även om det är ens eget fel, så får man bästa support. Tack Jakob, för en väldigt bra produkt och all din hjälp!

15 juni 2024
Review zonder uitnodiging

Hej Christian

Tusen tack för ditt fina omdöme.

Så härligt att höra att du är nöjd med vår service, det betyder mycket för oss.

Du är varmt välkommen tillbaka!

Dålig

Dålig. Rekommenderar inte

7 juni 2025

Hej Hasan

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är ledsna att höra att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar. Vi vill gärna förstå vad som gick fel och hur vi kan bli bättre.

Vänligen kontakta vår kundservice på 042 - 400 93 00 mån- fredag 08.30 - 16.00 så att vi får möjlighet att hjälpa dig på bästa sätt.

Jag blev lovad leverans den 2025-05-27

Jag blev lovad leverans den 2025-05-27, idag är det 2025-06-05 och jag har ännu inte fått min leverans!
DSV levererade godset till Luleå den 3 juni och överlämnade den till en annan transportör, som bara kör gods till Gällivare två dagar i veckan. När transporten påbörjas går transporten förbi Gällivare på väg till Kiruna, i Kiruna övenattar föraren och transporten kommer till Gällivare först dagen efter.
Det är helg på fredag, så tidigast jag kan få mitt gods är på måndag den 9 juni, 12 dagar efter lovad leverans. Om ni i fortsättningen kommer att använda er av samma transportlösning kommer jag inte att vara kund hos er.

28 mei 2025

Hej Tommy

Tusen tack för trevligt samtal och det gläder mig att du fått dina varor idag.

Bästa

Bra service

24 mei 2025

Hej

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Leveransen är under all kritik.

Leveransen är under all kritik.
Hade fått bekräftelse att det ska ske mellan kl 8 till 16.Chauffören ringer 16:20 och hade så bråttom att lämnar vara på gatan.
Så tänker man ska jag våga beställa flera varor?

2025-05-27
Idag har företaget varit i kontakt med mig och håll med mig att leveransen inte fungerat enligt avtal och bett om ursäkt för inträffade och tagit del av kritiken och ska se till att detta ska inte upprepas.
Även jag har fått kompensation vid nästa beställning.
Väldigt uppskattat och bra kundservice.

21 mei 2025

Hej Moses

Tack för att du tog dig tid att uppdatera ditt omdöme. Vi beklagar återigen det som hände med leveransen och uppskattar verkligen din förståelse. Vi är glada att du uppskattade servicen!

Du är varmt välkommen åter.

13 mei 2025

Hej Lee

Tusen tack för dina 5 fina stjärnor!⭐
Kul och höra att leveransen gick bra 😊

bra produkt, bra service

bra bemötande

Hej Sattar

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ingen leverans ännu

Beställde en skrivare. Positivt att de ringde och erbjöd en välkomstpresent som skickades snabbt. Negativt att skrivaren inte kommit ännu och jag inte hört något alls. Jag ringde kundtjänst och frågade. De lovade att kolla med speditören och återkomma, men har inte hört något tillbaka

Hej Per

Tack för ditt omdöme.

Beklagar att leveransen inte kom som förväntat. Ärendet är nu åtgärdat och leveransen på väg. Tack för att du uppmärksammade det!

Lätt smidigt

Hej Thomas

Tusen tack för dina 5 fina stjärnor!⭐

Ha en fin dag och varmt välkommen åter!

Pålitlig sida

Snabb leverans!

14 april 2025

Hej Sara

Tusen tack för dina 5 fina stjärnor!⭐
Vi är glada att du upplevde en bra och snabb leverans 😊

Hej :)

Tack för din positiva recension! Vi är glada att du upplevde en bra och snabb service.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Leveransen delades till 3st för att en…

Leveransen delades till 3st för att en av de levereras var utanför vår arbetstid. Nu måste vi köra 10 km för att hämta den. Postnord borde läsa anvisningar och försöka leverera om det igen, istället.

31 maart 2025

Hej Sefik

Vi beklagar verkligen att din leverans delades upp och att du behövde köra en extra sträcka för att hämta en del av den. Vi förstår att det är frustrerande när leveranser inte går som planerat. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och vi tar dina synpunkter på allvar.

Dålig kommunikation

Dålig kommunikation. Lång leverans. Nästa gång annat leverantör.

27 maart 2025

Hej Jacob

Vi beklagar att du upplevde dålig kommunikation och lång leveranstid. Vi tar din feedback på allvar och strävar efter att förbättra våra tjänster.

Du får gärna kontakta oss på 042- 400 93 00 eller kundtjanst@lomax.se mån- fredag 08.30 - 16.00 om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Snabbt och enkelt.

Snabbt och enkelt.