Loodgieterverhoeven Reviews

TrustScore 2 uit 5

1,8

Opgelicht Schande Lekkage afgedaan met potje seal met tuinwerkhandschoenen. 500 aftikken. Zij maken misbruik van spoed loodgietersservice. Met 2 man binnen . Zwarte auto ringbel doet... Toon meer

Ben er helaas ingestonken. Had snel loodgieter nodig. Inderdaad site is vol vertrouwen, aan de telefoon ook. Ook kwamen ze snel. Nette wel wat “gladde” jongen. Een afvoerpijp gelijmd, nieuwe buitenkr... Toon meer

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichters

Oplichters, ze intimideren je om direct te betalen terwijl ze niks gerepareerd hebben. Niet bellen!

1 februari 2024

Oplichters

Oplichters, komen afspraken niet na. Maar je bent verplicht om de zogenaamde expertise gelijk te betalen via pin. € 192,00 voor nog geen 15 minuten even kijken. We zouden offerte krijgen maar nooit meer wat vernomen.
Ga met deze Loodgieterverhoeven niet in zee. Ze werken met ZZP'ers die gauw geld willen binnen halen. En daarna niets meer van zich laten horen.
Zeer slecht

15 januari 2024

Opgelicht !! Wat een schandalige dienstverlening

In de ochtend gebeld met het verzoek dat er iemand langs komt vanwege lekkage in de badkamer bij de douche. Rond 12 uur zou er een loodgieter komen. Uiteindelijk komt er een normale auto voorrijden om 17uur met 2 man. Die kijken even naar de douche en zeggen dat de douchekoppen vervangen moeten worden om de lekkage op te lossen. Hoe kan een douchekop nou lekken?? Maar die hadden ze niet bij..naar mijn idee hadden ze niet eens onderdelen bij in de auto. En overigens, ze konden die douchekoppen ook niet leveren zeiden ze (douche was te oud) 😳 ze zijn nog geen kwartier binnengeweest. De rekening was € 250,- en dat heb ik nog betaald ook 🤔! Want het was spoedservice…
Service ?? Advies om douchekoppen te vervangen was niet eens de oplossing.. dus voor zo’n onfatsoenlijk hoog bedrag ook nog eens foutief advies gekregen. Hoe kon ik zo dom zijn geweest om de factuur ook nog eens gewoon te betalen.. ze zouden geen diagnosekosten berekenen want wij hadden zelf al de diagnose gesteld dat er een lekkage was. Stond uiteindelijk toch op de rekening.
En als je nog een vraag hierover stelt dan hoor je niks of doen ze het af dat ze het hierbij willen laten. Onprofessioneel en ondeskundig.
Nooit meer bellen met Verhoeven voor hulp die overigens dit werk uitbesteed hadden aan CZ Loodgietersbedrijf. Geld verdiend zonder dienstverlening!!
Het probleem van de lekkage opgelost met een nieuwe Aquadimmer.

29 december 2023

Dikke oplichters

Dikke oplichters. Werkzaamheden van 15 minuten, slab kitten en dakpan vervangen die ik had liggen 675 euro en het bleef lekken. Teruggebeld en beloven dat de loodgieter contact opneemt. Nooit gebeurd. Ze hebben een gelikte website wat de indruk wekt dat ze professioneel zijn en een goeie klantenservice hebben. Het zijn criminelen. De betaling gaat ook via een vaag offerte site die gelinkt is aan een vaag email adres. Nooit met hun zaken doen!!!

14 september 2023

Oplichters

Eigenlijk 0 sterren. Ga hier NOOIT mee in zee. OPLICHTERS!

4 november 2023

Gebeld voor lekkage op dak

Gebeld voor lekkage op dak. Ze konden vandaag al direct komen. 45 euro voorrijkosten en beloofd dat het ook vandaag gemaakt kon worden. Ik had toch een onderbuikgevoel dat het vreemd klonk. Ik zei dat ik uit een gemeente in Brabant kwam, kwamen zij ook vandaan. Vroeg naar het adres, industrieterrein kreeg ik als antwoord. Afspraak heb ik afgebeld omdat ik het niet vertrouwde. Ook geen KvK nummer op de website. Later onderstaande berichten gelezen, wat ben ik blij dat ik afgebeld heb.

20 oktober 2023

Ik wist ff niet wat ik voor cijfer…

Ik wist ff niet wat ik voor cijfer moest geven maar uieindelijk een 1 omdat dit in mijn ogen oplichting is maar ik verduidelijk het beeld door de hele ervaring te delen.
Spoed opvolging goed kwamen met 2 man hebben er alles aan gedaan om de ketel weer goed te krijgen leek eerst ok maar savonds toch weer in storing dus een mail gestuurd.
Volgende ochtend gebeld maar begreep wel uit het praten dat mijn mail niet gelezen was en heb er tot 1.5 dag later nog geen reactie gehad.
Maar uit voorzorg omdat ik ziek ben hadden mijn vrouw en ik besloten om de ketel toch maar te laten vervangen dat zou op vrijdag gebeuren en dat zou gaan kosten incl nieuwe termostaat want dat moest bij de nieuwe ketel want de oude werkte daar niet goed op.
Dus offerte € 3100,00
Daar schrok ik van maar aardige gasten snelle opvolging dus akkoord.
Maar op vrijdag om 13.00 nog niks gehoord dus ik als oud ondernemer al zwaar over de zeik en het voelde niet goed ook omdat ze bij de vorige reparatie buiten bleven wachten tot het geld was overgemaakt € 963,45 hoop geld maar wat onderdelen en arbeidsloon ok.
Maar goed ik ging ff google op trustpilot en schrok me rot en zij tegen mijn vrouw wij worden opgelicht .
Heb meteen de afspraak afgezegd en wat ik ook weer heel raar vond er werd helemaal niet moeilijk over gedaan ik melde ook even dat dezelfde nieuwe ketel inkl installeren ergens anders € 1700,00 goedkoper was en door een co2 neutraal bedrijf werd gedaan.
Dan achteraf gezien nog wat mi punten
Geen vulslang bij hun
Geen ontluchting sleutel bij hun
Dit zijn echt wel dingen van dat ik denk ok
Maar goed die dikke 950 euro kan ik mee leven maar vond het veel geld .
Gelukkig op tijd ondekt dat ik niet ook nog eens 1700 euro in mijn ogen teveel zou hebben afgetikt.
En overgens ook raar je krijgt geen factuur maar een mail van Achmed loodgieter.
Nu begin ik wel te twijfelen of ze er überhaupt wel nieuwe onderdelen in hebben gedaan na het lezen van al de reviews want geen sleuteltje maar wel een printplaat van 360 euro in de auto maar dat horen we maandag.

18 oktober 2023

Waardelooze service en oplichters

Gebeld voor lekkage, zouden tussen 16 u en 18u komen. Werd 18u30. Komen met 2 man in grijze golf gti. Monteur zegt dat bedrijfsbus defect, vriend die heeft hem gebracht.
Lekkage na 1 uur gevonden en verholpen na zeggen
was afvoer die verstopt was.
500 euro moeten betalen. Factuur zou per mail verzonden worden. Volgende dag nog steeds lekkage, dus probleem niet opgelost. Diverse keren gebeld voor factuur en niet opgeloste lekkage
ze komen elke keer met diverse smoesjes, monteur is op vakantie, is in behandeling factuur komt eraan, maar wij hebben nog steeds geen factuur ontvangen
Zijn oplichters en bedriegers, niet mee in zee gaan, op de site is geen adres vermeld en geen Kamer van koophandel nummer

25 september 2023

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf waar je geen afspraken mee kunt maken. Heb tig keer gebeld en er zijn meerdere toezeggingen gedaan dat een monteur zou langskomen maar heb niemand gehoord en gezien.

11 september 2023

Waardeloze service

Loodgieter zou langskomen tussen 12-14 uur. Om 14.10 uur gebeld waar ‘ie bleef. Ze waren ons vergeten. Geen excuses of iets. De loodgieter zou nu langskomen tussen 15-17 uur. Meneer zou half uur van tevoren bellen. Weer geen respons. We hebben hem afgezegd en gaan op zoek naar ander bedrijf. Waardeloze service. Ik had moeten luisteren naar de slechte recensies op deze site.

10 september 2023

Slecht

Gebeld voor lekkage. Ze kwamen meteen volgende dag en gerepareerd. Meer dan 700 € meteen moeten betalen, maar volgende dag zag ik dat de lekkage alleen maar erger werd. Woensdag t/m vrijdag meerdere keren gebeld, ik zou terug gebeld worden….Maandag nogmaals pogingen gedaan, ik zou nu echt terug gebeld worden…..nou ja, ik wacht nog steeds 😡 Andere loodgieter heeft inmiddels wel de lekkkage gevonden en gerepareerd.

22 augustus 2023

Geen zaken mee doen!!!!

Om het simpel te houden, het zijn boeven, op zaterdag gebeld, twee mannen over de vloer zonder werkkleding en materiaal en zondag met zelf veel nabellen en navragen toch een monteur geweest die het werk wel kon uitvoeren. Factuur absurd hoog en bij navraag wat als je niet kan of niet in 1x kan betalen wordt er direct gedreigd met een incassobureau! Een mail met een klacht gestuurd maar uiteraard daar ook geen bericht op terug gehad. Heel slecht bedrijf!!!

26 augustus 2023

Spoedlekkage zonder spoed.

Om en nabij rond 14:30 gebeld voor een spoed lekkage. Vervolgens werd mij beloofd dat er tussen 15:00 en 17:00 iemand zou komen. Aantal keer gebeld waar ze nou bleven, aangezien ik al sinds de middag tegen het water aan het vechten was. Uiteindelijk om 19:21 afgebeld aangezien het wel erg lang duurde, stonden ze een aantal minuten later voor de deur. Snel even op trustpilot gekeken en inderdaad, de reviews sluiten prima aan. Want toen er aangegeven werd dat ze niet meer nodig waren, inmiddels hadden we een andere loodgieter gebeld, was er een hele vervelende toon. Aangegeven dat ze het met de baas moeten oplossen en als ze niet snel vertrekken (ivm vele aanbellen en bellen, ondanks er geannuleerd was) wij gewoon de politie zouden bellen. Gelukkig werd het daarna erg stil. Kortom, ga niet met deze mensen in zee.

26 augustus 2023

Oplichtings praktijken van loodgietersbedrijf Verhoeven samen met Sam branddichting

Loodgietersbedrijf Verhoeven gebeld voor daklekkage deze schakelde Sam branddichting cq loodgieter in kijk uit deze troggelde een hoop geld uit je zak en er gebeurd niks Verhoeven wel 10 keer gebeld omdat de lekkage nog steeds niet verholpen was Verhoeven loodgieter beloofd van alles maar doen helemaal niks zwendel is het geen andere woorden voor.
Dus mensen ga niet met Verhoeven loodgieter in zee en helemaal niet met Sam branddichting bedrijf wat een zwendelpraktijken en allebei de bedrijven komen hun afspraken niet na

7 juli 2023

Opgelicht loodgieter

Opgelicht
Schande
Lekkage afgedaan met potje seal met tuinwerkhandschoenen.
500 aftikken.
Zij maken misbruik van spoed loodgietersservice.
Met 2 man binnen . Zwarte auto ringbel doet wonderen
Factuur verhoeven /rekening
T Nouha
Nog een keer bellen
met 5 man opwachten.
Karma komt vanzelf...

Heren bedankt lekt gewoon.
Echte loodgieter maar gebeld.

Bizar

18 augustus 2023

Wat een oplichters veel te duur maar…

Wat een oplichters veel te duur maar dan ook echt veel te duur ruim 2 uur bezig geweest en probleem niet verholpen.
Bel je nog een keer want je hebt zogenaamd 12 maanden garantie. Zou terug gebeld worden maar hebben ze niet meer gedaan.
Andere gebeld die heeft het probleem binnen 30 minuten verholpen.
Dus ga niet met loodgieter verhoeven in zee zonde van je euro’s. Daar kun je leuk van op vakantie.
DUS DOE HET NIET PAS OP JE BENT GEWAARSCHUWD!!!!!!!

9 augustus 2023

Pure oplichterij van loodgieterverhoeven.nl

Afvoer van mijn wasmachine was verstopt en met een grote vakantiewas had ik snel een loodgieter nodig. Lokale loodgieters waren niet bereikbaar of niet beschikbaar en Loodgieter Verhoeven kon al tussen 14.00 en 16.00 bij mij zijn. Na rommelig en veelvuldig telefonisch contact (085-4011731) was de loodgieter om 19.20 bij mij. Na een uur was hij klaar en ontving ik een factuur van €926,86. Mijn verbolgen reactie 'dit ga ik niet betalen' leverde al snel een zo'n €250 lager factuurbedrag op. Na veel en verhit contact met ook de planning werd de factuur aangepast naar €494,89. Uiteindelijk hoefde ik ook geen BTW te betalen, "maak gewoon die €409 over!". Zijn toon werd steeds dreigender en inmiddels had ik alle deuren thuis op slot gedaan en voelde ik mij echt bedreigd. Om er vanaf te zijn en een gevaarlijke situatie voor mijn gezin te voorkomen, en ik echt de indruk kreeg dat hij wellicht zou langskomen met wat vrienden voor meer dan het plugje, heb ik vrijdagavond het geld maar overgemaakt.
PURE OPLICHTERIJ. Ga nooit met dit bedrijf in zee. En check altijd vooraf de reviews en maak ook vooraf duidelijke prijsafspraken.

11 augustus 2023

Is dit jouw bedrijf?