Hallo April, Dat is juist het grote probleem, heb tal van keren gemaild naar het door jou opgegeven mailadres. Daar komt niks van terug, geen antwoord...niks. Op welke manier kan ik dan in vredes... Toon meer
Werkt totaal niet zoals beloofd. Natuurlijk Loree gebruikt zoals wordt geadviseerd. Verwijderd de haren niet, zeker haren op oksel en bikinilijn niet. Het duurt ook heel lang voordat je resultaat hebt... Toon meer
Dropshipping in nonoptima forma zonder normale klantenservice. Service tot de deur, erna helemaal poep. Aangeven dat je wilt retourneren, welke reden dan ook, eerst 10x een extra korting aanbieden... Toon meer
Product was niet zoals verwacht, echter contact opgenomen met de klantenservice en kreeg goede hulp vanuit hun kant. Samen tot een overeenkomst gekomen. Is niet voor elke huidtype geschikt dus kijk hi... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De verzendtijd duurde langer dan…
De verzendtijd duurde langer dan verwacht en ik kreeg geen track&trace code. Maar ik ben tevreden over het gebruik. Mijn benen waren zachter dan na normaal scheren en mijn huid reageerde er goed op.

Goede klantenservice
Product was niet zoals verwacht, echter contact opgenomen met de klantenservice en kreeg goede hulp vanuit hun kant. Samen tot een overeenkomst gekomen. Is niet voor elke huidtype geschikt dus kijk hiermee uit.

Top resultaat
Nooit gedacht dat ik zo'n mooie gladde benen kon hebben!
Op de bestelling zelf heb ik 9 werkdagen moeten wachten, wat snel genoeg is voor mij. Omdat in de mail van de verzendingsbevestiging geen track & trace code stond, nam ik per mail contact met Loree. Een dag later ontving ik een mail terug met de code zodat ik mijn pakje kon tracken. Goede service dus.
Voor het gebruik zelf is het een kwestie van geduldig en heel zachtjes te zijn. Zeker niet te hard en te veel over dezelfde plekken, dan kan je inderdaad rode plekken krijgen.
Maar wauw echt een TOP resultaat! Enorm tevreden dus :)

Hai,
Hi,
Tot nu toe ( ik heb 'm 1 x gebruikt), bevalt t prima.
Ik heb m'n benen meteen ingesmeerd met bodylotion.
Precies zoals jullie beloofd hebben.Perfect hoor!
Ik heb er wel ruim 2 weken op moeten wachten, maarrrrr,dan heb je wel wat!
Een aanrader!

Super !!!
Super !
Nog nooit zo’n gladde benen gehad.🥰
Mooi gebruiken op droge benen, cirkels maken en niet te hard duwen en hup klaar is Kees.
Daarna mooi inwrijven met lotion en je bent good to go!
Heel tevreden!

Antwoord van Loreeskin
Prima product, maar pijnvol en maakt mijn huid niet beter.
Prima product en goede service, maar ondanks dat ik alle stappen heb gevolgd heb ik nog steeds een dag pijn gehad en inmiddels als twee dagen jeuk. Ook heb ik allemaal korstjes in plaats van rode bultjes nu. Pijnlijk dus. Helaas geen aanrader.

Verschrikkelijk
Verschrikkelijk! KOOP DIT NIET!
Ik heb het één keer geprobeerd en echt niet lang en het laat gewoon brandwonden achter! Het doet echt pijn! Wat een oplichterij!!!!!

Verwijdert moeilijk haren
Het verwijdert inderdaad de haren maar op plekken zoals de enkels ging het niet zomaar weg. Ik moest er toen vaker overheen gaan om alles te verwijderen waardoor ik daarna irritaties op m’n benen had.
Ik denk niet dat ik dit nog eens ga gebruiken

Antwoord van Loreeskin
Snel gekregen en het werkt echt heel…
Snel gekregen en het werkt echt heel erg blij mee super product

Ik hou van het product
Ik hou van het product! Uw klantenservice is geweldig. Ik ben van plan meer te kopen omdat het product werkt. Ik heb enkele meldingen gezien dat ze problemen hebben met het gebruik, maar ze weten gewoon niet hoe ze het moeten gebruiken. Zorg ervoor dat je de instructies leest voordat je klaagt.