Dit bedrijf reageert nergens op aantal…
Dit bedrijf reageert nergens op aantal mails verstuurd maar steeds geen reactie. Artikel besteld maar is nu al een week geleden en nog niets ontvangen .eerste keer iets besteld nooit weer .
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
liep al mis bij betaling. Betaling uiteindelijk doorgegaan. 1 email gekregen met bestelbevestiging. Na vraag via email voor update op info@ en support@ geen antwoord. Ik kreeg wel meteen daarna een email met reclame en een voucher voor verdere aankopen. Wellicht automatisch om activiteit te veinzen. Via chatbot op website ook geen reactie. Bestelling geannuleerd en klacht wordt neergelegd.
Ik heb een artikel besteld en betaald, maar nu lijkt het alsof het pakket bezorgd is maar niks ontvangen.
Ook is er bij iemand anders in een andere woonplaats een pakketje bezorgd waarvan het trackingnummer is gekoppeld aan mijn bestelling. Meerdere email verstuurd en ook geprobeert te bellen maar wordt gewoon niet gereageerd.
Waardeloos bedrijf! Je krijgt in eerste instantie netjes tracking info; zo lijkt t dan tenminste. Vervolgens zie je dat het adres wordt aangepast zodra het de douane door is. Contact met ze opnemen is telefonisch onmogelijk. Het formulier op de klantenservice pagina is na invullen niet te verzenden. Dan maar alles gekopieerd en naar het op de site genoemde emailadres gestuurd
. Ik heb ze nu maar vriendelijk verzocht mijn geld terug te storten
Net nog 1 poging gedaan via de chatbot op hun website; die heeft me beloofd dat ik zsm wordt gemaild door een medewerker.
Niet betrouwbaar, bestellen ging stroef en dan is het product "verstuurd" koppelen ze een ander tracking nummer aan de order. Blijkbaar moet het dan geleverd worden door dragonfly maar pakket van iemand anders wordt dan geleverd maar is niet jouw pakket en ook niet op jouw adres. Contact met de klantenservice is ook niet te krijgen, zowel op de website als mail niet. Bij deze dan ook een aangifte ingezet.