Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og flotte produkter Det var en god oplevelse at handle med jer og jeg er super glad for min t-shirt med Sleeve fra E Avantgarde. SÅ glad at jeg ikke går med andet og har måtte købe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid hurtig levering, gode priser, lækre produkter og virkelig god kundeservice. Min pakke blev væk hos GLS, Heidi satte hurtigt en eftersøgning igang, tilbød andre muligheder, hvis nu den ikke dukke... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kontakter love-lingeri på Messenger ang levering da jeg er bekymret om mit lingeri kan nå at komme frem til min bryllupsdag 2 dage senere. De svarer hurtigt tilbage at Hvis jeg bestiller det inden 1 t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har handlet både i deres fysiske butik med også i deres netbutik og lige meget hvilket man vælger er services fantastisk. Jeg modtog få få dage siden min pakke fra deres netbutik som var så fl... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Lingeriewinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Badmodewinkel
  4. Ondergoedwinkel
  5. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Forsendelse: Vi sender dine pakker via GLS eller PostNord i Danmark. Leveringspriser: Til pakkeshop uden omdeling: 39 kr. Privat levering med omdeling: 49 kr. Gratis fragt ved køb over 300 kr. Om os: Love Lingeri er en privat virksomhed, der specialiserer sig i lingeri, undertøj og fremragende kundeservice. Vi handler udelukkende inden for EU for at kunne tilbyde vores kunder unikke og kvalitetsbevidste mærker. Vores mål er at udvide vores sortiment med både store og små størrelser og tilbyde produkter i forskellige prisklasser. Vores historie: Love Lingeri blev grundlagt i 2017 som et hjemmebaseret projekt med en online webshop. I 2019 udvidede vi vores fokus og begyndte at specialisere os i salg af undertøj, lingeri, kjoler og tilbehør. I 2023 åbnede vi vores første fysiske butik. Selvom vi har vokset os større, har vi valgt at bevare navnet Love Lingeri, da det stadig afspejler vores brand og kundernes behov. Vi udvælger vores brands med omhu, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af materialer eller design. For os er det essentielt, at vores produkter både er æstetiske og behagelige at have på. Vores engagement: Kundetilfredshed er vores højeste prioritet. Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig. Vi bestræber os på at afsende dine varer hurtigt efter ordreafgivelsen, dog undtagen i weekender. Du kan stadig kontakte os eller besøge vores butik i Kalundborg fra mandag til lørdag, eller efterlade en besked på vores telefonsvarer, så vender vi hurtigt tilbage. Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os via e-mail. Med venlig hilsen, Love Lingeri pigerne

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super glad for min t-shirt med Sleeve fra E Avantgarde.

Super god service og flotte produkter
Det var en god oplevelse at handle med jer og jeg er super glad for min t-shirt med Sleeve fra E Avantgarde. SÅ glad at jeg ikke går med andet og har måtte købe flere, så jeg kan skifte imellem dem. Fabelagtig service og ægte skønne mennesker bag 🙏🏻 tak for en skøn oplevelse.

12 april 2026
Review zonder uitnodiging

Kære Inge,

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner 😍

Det gør os så glade at høre, hvor meget du elsker din t-shirt med sleeve fra E Avantgarde – og hvor skønt, at du simpelthen har måtte have flere, så du kan skifte imellem dem 🥰 Det er lige præcis sådan noget, der gør vores arbejde så givende!

Dine ord om vores service betyder virkelig meget for os – tusind tak for dem 🙏🏻

Tak fordi du handler hos os igen og for at tage dig tid til at dele din oplevelse💖

De bedste hilsner,

God service.

God service og dejligt personale, altid klar til at hjælp og få en god snak♥️

21 maart 2026

Kære Annika

Mange tak for din søde anmeldelse og de 5 stjerner 😍

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – både i butikken og sammen med vores personale. Vi lægger stor vægt på at skabe en hyggelig og imødekommende stemning, så alle føler sig godt tilpas og går herfra med et smil🥰

Tak fordi du handler hos os igen🛍️ – vi håber at se dig igen snart💖

God service hele vejen.

24 februari 2026

Kære Jens
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 4 stjerner😍

Det betyder alverden for os, at du igen har haft en god oplevelse med vores service. Vi gør os umage for at give en god og hurtig betjening hver gang, så det glæder os virkelig, at det bliver bemærket🥰

Tak fordi du handler hos os💖 Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage i butikken igen🛍️

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lidt længere levering, men ellers godt

Tog lidt længere tid at komme, men kvaliteten er rigtig god og det var egentlig meget let at spore pakken

31 januari 2026

Kære Dina
Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord om kvaliteten – det betyder rigtig meget for os🥰

Vi er glade for, at du oplevede det som let at spore pakken undervejs. Samtidig beklager vi, at leveringstiden føltes lidt længere end forventet🫣 Vi arbejder altid på at få ordrer afsted så hurtigt som muligt, men der kan desværre nogle gange opstå lidt ekstra leveringstid hos fragtfirmaet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på. Vi håber, vi må forkæle dig igen en anden gang 💖

Fine bluser.

Fine bluser.. god service.. hurtig levering

9 februari 2026

Kære Heidi,

Tusind tak for dine 5 stjerner og din skønne anmeldelse ✨

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service, hurtige levering og kvaliteten af vores bluser. Det betyder alverden for os at høre🥰

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse😍

Flot, passer perfekt men 5 hverdage undervejs

Undertøjet passer perfekt, og ser præcis ud som i webshoppen, men der stod i bekræftelses mail en at jeg ville modtage det inden for 1-2 hverdage, der gik 5 hverdage. Det er ikke et stort minus men nok til at jeg kun giver 4 stjerner

31 januari 2026

Kære Louise

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord om vores undertøj – det glæder os rigtig meget, at det passer perfekt og lever op til dine forventninger🥰

Vi er kede af, at leveringstiden oplevedes som længere end forventet. Du bestilte fredag aften, og da GLS desværre ikke afhenter pakker i weekenden, blev din ordre først sendt afsted mandag🫣 Det står nævnt i vores handelsbetingelser, men vi forstår sagtens, at det kan være forvirrende, når der i bekræftelsesmailen står 1–2 hverdage – det er et rigtig godt input, som vi tager med os, så vi kan gøre informationen tydeligere fremadrettet.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og for dine 4 stjerner😍
Vi håber at byde dig velkommen igen🛍️

Kære Bitten
Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner😍

Det betyder alverden for os, at du igen har haft en god oplevelse med vores service. Vi gør os umage for at give en personlig og hurtig betjening hver gang, så det glæder os virkelig, at det bliver bemærket🥰

Tak fordi du handler hos os igen💖 Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage i butikken igen🛍️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Billede og fremsendte produkt var…

Billede og fremsendte produkt var retvisende. Hurtig ekspedition

7 januari 2026

Kære Marie
Tusind tak for din fine anmeldelse og 5 stjerner😍

Vi er glade for at høre, at både produkt og billede levede op til dine forventninger – og at du har oplevet en hurtig ekspedition hos os. Det betyder meget for os at levere en god og tryg oplevelse, både før og efter købet🥰

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb og ser frem til at byde dig velkommen tilbage på shoppen igen 🛍️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service hurtig levering kvalitet

God service hurtig levering kvalitet. dog kunne jeg ikke passe den men ingen problemer i at returnere og få sine penge tilbage. Har købt tøj her før det kan varmt anbefales

28 november 2025

Kære Nancy

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service, hurtige levering og kvaliteten af vores produkter. Det betyder meget for os ❤️

Selvom det er ærgerligt, at varen ikke passede denne gang, er vi glade for, at returneringen gik nemt og problemfrit – sådan skal det være! Vi arbejder hele tiden på at gøre både købs- og retur processen så nem og tryg som muligt.

Tak fordi du handler hos os igen og for din varme anbefaling💖 Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage på shoppen igen 🛍️

Super tilfreds kunde

Super fin kjole og hurtig levering 💕🙌🙌🙌

9 december 2025

Kære Malika
Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😍
Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med kjolen og den hurtige levering – det betyder meget for os 🥰

Din feedback motiverer os til at blive ved med at levere gode oplevelser og produkter, og vi håber at byde dig velkommen igen snart hos Love Lingeri 💖

Hjælpsom og god service

Jeg fandt ud at jeg vil heller returnere varen. Det skete uden besvær og jeg fik hjælp fra firmaet. Og pengen er tilbagebetalt.

20 november 2025

Kære Vivien
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os🥰

Vi er glade for at høre, at du fandt vores service hjælpsom, og at returneringen forløb nemt og problemfrit. Det betyder meget for os, at du følte dig godt hjulpet hele vejen😍

ja god oplevelse

16 oktober 2025

Kære Kunde

Vi er dyb taknemlig for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner🤩 Det sætter vi stor pris på.
Det glæder os at høre, at du har fået en god oplevelse🥰
Hos Love Lingeri ønsker vi kun det bedste for vores kunder😊 Tusind tak, for du valgte vores webshop, vi håber at kunne betjene dig en anden gang😃

De bedste hilsner og rigtig god weekend

Hurtig og nemt

10 oktober 2025

Kære Lene
Tusind tak for din fine anmeldelse og 5 stjerner✨

Vi er glade for, at du har haft en hurtig og nem oplevelse hos os – præcis som vi ønsker det skal være🥰
Vi håber, du bliver glad for dit køb og ser frem til at byde dig velkommen igen hos Love Lingeri 💖

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening

29 oktober 2025

Kære Maria
Tusind tak for din fine anmeldelse og 5 stjerner🤩

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet både hurtig og venlig betjening hos os – det er præcis den slags oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder 💌

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at se dig igen hos Love Lingeri🥰

God kvalitet.

God kvalitet.
God pris.
Hurtig levering.

17 oktober 2025

Kære Berit
Tusind tak for den gode anmeldelse og 5 stjerner🤩

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, prisen og den hurtige levering. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse ❤️ – vi stræber hver dag efter at give vores kunder netop dét!

Vi håber, du får stor glæde af dit køb, og du er altid velkommen tilbage hos os🥰

Super god service og flotte produkter

Det var en god oplevelse at handle med jer og I var venlige og hjælpsomme da min pakke blev voldsomt forsinket. Fantastisk service og ægte mennesker bag 🙏🏻 tak

18 september 2025

Kære Maria

Tusind tak for den gode anmeldelse og 5 stjerner🤩
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores produkter og kundeservice💖
Det betyder meget for os, at vores kunder får en hurtig og smidig service – også når uforudsete ting som en forsvundet pakke opstår.
Endnu en gang tak for dine pæne ord – og fordi du tog dig tid til at skrive dem. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen🥰

Super tilfreds med innershorts’ne

Super tilfreds med innershorts’ne. Virkelig god kvalitet, der holder faconen efter utallige vask.

17 maart 2025

Kære Pia
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Vi er virkelig glade for at høre, at du er så tilfreds med vores indershorts – og at kvaliteten og pasformen holder, selv efter mange vaske. Det betyder meget for os at vide, at vores produkter lever op til forventningerne😍

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det værdsætter vi virkelig 💖

De bedste hilsner🌞

Kære Anne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner🤩
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din underkjole og hurtige levering – det betyder meget for os.

Vi håber at se dig igen snart hos Love-Lingeri.dk🥰

De bedste hilsner og ønsket om en skøn dag🌞

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super nemt og hurtigt at finde rundt på…

Super nemt og hurtigt at finde rundt på LOVE LINGERI shop.
Bestilte til min forlovede…og varen kom efter to dage.
Kan kun give mine bedste anbefalinger ☀️☀️☀️

14 juli 2025

Kære John

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme anbefalinger🤩
Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at navigere rundt på vores webshop, og at gaven til din forlovede nåede hurtigt frem🥰
Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at skrive – og vi håber, at du (og din forlovede!) blev rigtig glade for købet💕

De bedste hilsner og ønsket om en skøn dag🌞
Love Lingeri pigerne

Lees meer over geverifieerde reviews.