LULU Copenhagen Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

LULU Copenhagen. dk Er et herligt sted at handle med flot vare udvalg og lige de specielle motiver og farver man søger i øreringe og jeres andre lækre kvalitets smykker. Selv for os modne piger... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Schöne Artikel. Schnelle Lieferung. Beim E-Mail Support gab es jedoch das Problem, dass meine Mail nicht ankamen. Von einem anderen Account ging es. Daher bei fehlender Supportticket-Bestätigung noch... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

LULU Copenhagen giver gode oplevelser med skønne små smykker der er nemme at købe online og hurtigt kommer hjem til dig i de fineste små æsker. Perfekte at give som gave, både når du vil glæde andre... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ich habe ein Set Ohrstecker bestellt sowie einen Ring. Der Ring kam in der falschen Größe an und es kam nur EIN Ohrstecker an, da allen Ernstes der Preis für einen Ohrstecker war. Wer verkauft bit... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenontwerper

Geschreven door het bedrijf

LULU Copenhagen er et dansk designersmykkemærke med base i København. Vi designer med et mål om at skabe enkle, farverige og legende smykker i et tilgængeligt prisleje. Gennem vores univers drømmer vi om at inspirere mennesker til at få det optimale, bedste og sjoveste ud af livet. #BeTheInspiration

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Penge ud af vinduet

Alle mine LULU ørestiks er blevet mørke og derfor helt ubrugelige efter kort tid. I forhold til billederne er de meget små. For små! Med betaling for enkelte styk i stedet for par, er prisen i den ret høje ende. Det svarer IKKE til kvaliteten. Kort sagt. Penge ud af vinduet!Ærgeligt for designet er fint.

1 december 2024

Hej Susanne,

Vi har med gru læst din anbefaling - eller desværre mangel på samme - af vores øreringe. Du skal vide, at du er mere end velkommen til at henvende dig på support@lulucopenhagen.com omkring dette, for vi er naturligvis også undrende over din oplevelse. Vi ville blive glade for at se et foto af øreringene.

Hvis smykker bruges og opbevares korrekt, bør det ikke ske, at metallets overflade ændrer sig, som du giver udtryk for. Men der kan jo være sket et eller andet, som vi kan opklare sammen og finde en løsning på.

Vi beklager så utrolig meget din oplevelse.

Venlige hilsner,

Den mest ordentlige virksomhed

Bedste kundeservice!

Virksomheden er en af de mest ordentlige jeg har oplevet. De går op i at gøre deres kunder tilfredse og glade, og det opnår de i den grad.

Temaet er ekstrem hjælpsomt og forstående over for deres kunder.

Hurtigt levering, FANTASTISK service. Kan kun anbefale LULU copenhagen!!! Tusind tak til LULU’s sødeste team <3

21 juli 2024

Anbefales varmt!

Jeg elsker Lulus produkter og det store udvalg, der er på hjemmesiden. Stor anbefaling!

29 december 2023

Kære Nadja,

Kæmpe tak for dine flotte ord! Det betyder meget for os🥰 God fornøjelse med dine nye LULU-smykker:)

Hav en skøn dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lige nu må det desværre bliv 0…

Jeg må rette min ene stjerne til 5. Blev kontaktet af virksomheden, efter min anmeldelse og fik den bedste behandling. Kan kun anbefale Lulu, og skulle du opleve problemer med levering, kontakt virksomheden, det er top søde hjælpsomme - TAK for super behandling, og at i rakte så hurtigt ud.

Lige nu må det desværre bliv 0 stjerner, da jeg stadig ikke har modtage den vare jeg bestilte 26/4/24, og pakker endnu ikke er afsendt fra firmaet.

26 april 2024

Hej Christina,

Hvor er vi bare glade for, at vi fik løst problemet med lidt fælles "detektivarbejde"🙌 Kæmpe tak for din flotte anmeldelse omkring vores kundeservice! Det er sådan det skal være at handle hos LULU🥰

Hav en skøn dag

Hej Christina,

Æv, hvor er vi kede af at høre, du ikke har modtaget din pakke! Kan vi få dig til at kontakte vores kundeservice på shop@lulucopenhagen.com så vi kan finde fejlen.

Blot til info, kigger vi netop nu alle “Christinaer” igennem, og ser om der skulle være problemer med sendinger fra den 26. april - så måske kontakter vi dig først:)

Beklager så meget ulejligheden ved denne sending! Det er alt andet end den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Bedste hilsner og god weekend,

Gode produkter.

Gode produkter.

26 maart 2024

Hej Anders,

Kæmpe tak for flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os😊

Ønsker dig en god dag

Hej Mikkel,

Kæmpe tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at dine varer kom hurtigt frem. Sådan skal det nemlig være😊

Ønsker dig en dejlig dag

Venlige hilsner,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Sølv = forsølvet messing.

Virkelig skuffet over materialet på den ørering fra candy shop kollektionen, som jeg har modtaget. Blev begejstret over at i havde så "sjove" og friske designs i ægte sølv, så derfor kiggede jeg på jeres side. Kiggede på flere forskellige designs som havde ordet sølv i overskriften, hvor jeg også scrollede ned og læste at de skulle være ægte sterlingsølv, så da jeg kom til den jeg har købt (sneaker one), scrollede jeg ikke ned, for der stod sølv i overskriften, så gik ud fra at det var ægte ligesom de andre jeg havde kigget på. Men nej! Modtager den og kan så læse på æsken at det er forsølvet messing. På trods af at den er dyrere end flere af de andre som er i ægte sølv. Det synes jeg er ekstrem dårlig stil! At skrive sølv i overskriften OG kræve en pris som er højere end nogle af jeres andre smykker som ER ægte sølv.
Gik lige præcis efter ægte sølv fordi det er en fødselsdagsgave til min mor, og hun er meget meget overfølsom overfor uædle metaller. Så jeg kan risikere at hun slet ikke kan tåle at bruge den. Og under alle omstændigheder så vil forsølvningen slides af og falme med tiden, så den vil blive "grim" før eller siden.
Utroligt skuffet.
Så på trods af jeres fede designs og smarte ide med at man kan købe styk vis, så har jeg ikke tænkt mig at handle ved jer igen når i sætter kvalitets standarden så lavt i forhold til jeres priser.

15 februari 2024

Kære Pernille

Allerførst vil jeg sige tusinde tak for at gøre os opmærksom på din oplevelse. Vi er ærgerlige over at læse om din skuffelse med vores produkter og kan umiddelbart godt se, at man - når man læser overskriften på webshoppen - kan få et andet indtryk, da ordet “sølv” i denne forbindelse henviser til platineringen på øreringen i forhold til varianten “guld”. Det er alt andet end det, vi ønsker for vores kunder her hos LULU. Desværre er der i overskrifter ikke plads til at skrive ret meget vejledende tekst, men din opfølgning er taget til efterretning fra vores side. For at se alle detaljer om produkterne, såsom beskrivelsen af materialer, størrelser og tankerne bag designet er det vigtigt, at man klikker ind på produktet. Her giver vi de detaljerede oplysninger, og det anbefaler vi altid, at man gør før et eventuelt køb. Ikke fordi vi vil skjule noget i overskriften, men fordi det er i produktbeskrivelsen, at man får alle informationer.

Hos LULU bruger vi kun de bedste materialer og tager herunder stilling til basismaterialet fra design til design. I mange af vores smykker bruger vi mange forskellige materialer med mange forskellige bearbejdninger. Det er meget vigtigt for os, at kvalitet og pris altid skal kunne gå hånd i hånd. Derfor bruger vi altid de forskellige materialer ud fra materialets vilkår og styrker. Vi er også meget åbne for at sætte mange forskellige materialer sammen i et enkelt smykke, og ser os selv som lidt utraditionelle i forhold til guldsmedebranchen. I dette tilfælde er der udover forsølvningen med Sterlingsølv også brugt en håndmalet emalje, som er lagt på kernen af det forsølvede messing og til sidst er der pålagt et beskyttende lag e-coating.

I messing er hovedbestanddelen kobber (som også findes i Sterlingsølv). Kobber er et af de mest genanvendte metaller på planeten og dermed er der bæredygtige fordele ved dette metal. Desuden er vores messing hudvenlig - uden nikkel, cobolt, cadmium etc.
En anden grund til, at vi ofte vælger messing enten som base eller som dele i vores smykker er, at både vi og vores kunder oplever, at guld- og sølvbelægninger binder sig virkelig godt på messing.

Vi beklager endnu engang, at du har haft denne ærgerlige oplevelse med beskrivelsen af materialet med et af vorers smykker, men håber at forklaringen giver mening og som sagt, så tager vi misforståelsen til efterretning internt.

Husk, at du altid har 30 dages returret hos LULU, hvis produktet ikke lever op til dine forventninger. Du er til enhver tid mere end velkommen til at kontakte vores søde kundeservice ved det mindste på shop@lulucopenhagen.com

Mange hilsner fra Anja og Team LULU

Lees meer over geverifieerde reviews.