Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Man köpte en lampa kändes inte som den i filmen. Och lite plastig men fullt fungerande.Och man kan ladda telefonen från den. Man kan ladda lampan oxå men sen kan du ladda din telefon från lampan. Gen... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Till en början var jag orolig eftersom leveranstiden var lång. Jag fick tröjan, den är stor och verkligen oversize. Katten är inte broderad utan tryckt. Materialet är lätt. Mycket trevlig att se på än... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Denne selskap lurer folk med ubrukelig verdiløs produkter fra China. De presenterer seg som svensk selskap med de er Chineser. Jeg kjøpte to lamper som skal lyse 200m2 vanlig og over 4900 m lang! O... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

2 sterren
1 ster

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Denne selskap lurer folk med ubrukelig…

Jeg kjøpte to lamper som skal lyse 200m2 vanlig og over 4900 m lang! Og har 7000 lum ren løgn. De har kun en liten ledlys. Alt de selger er søppel .
Ordre nr. Order #LUO25616

10 april 2026

Antwoord van Luluilo

Kjære kunde, vi er dypt lei oss for din tilbakemelding. Vi beklager på det sterkeste at produktet avviker fra den annonserte beskrivelsen og skuffelsen det forårsaket deg.
For å rette opp denne feilen så raskt som mulig, vennligst send bestillingsinformasjonen og produktbilder til service@luluilo.com. Vi har ordnet med at en spesialist håndterer dette raskt, og vi vil kontakte deg innen 24 timer for å løse retur-/bytteproblemet på riktig måte.
Din tilfredshet er av største betydning for oss. Vi verdsetter din tillit og vil strebe etter å forbedre oss for å forhindre at dette skjer igjen. Takk for din forståelse og for at du gir oss muligheten til å rette opp feilen.

Dålig återkoppling

Har försökt få kontakt med kundservice 29 mars men dom svarar inte och idag är det den 8 april och fortfarande inget svar 👎👎👎👎 Nu har jag fått läppstiften och dom glittrar definitivt inte så mycket som det visas i reklamvideon så jag tycker att det är ett bluff företag 👎👎👎

28 maart 2026

Antwoord van Luluilo

Sehr geehrte Kundin, sehr geehrter Kunde, vielen Dank für Ihren Hinweis. Es tut uns sehr leid, dass Sie mit unserem Service unzufrieden waren. Dies entspricht nicht unserem Standard, und wir nehmen Ihr Feedback sehr ernst. Bitte kontaktieren Sie unseren Kundenservice unter service@luluilo.com und geben Sie Ihre Bestelldetails an. Wir werden uns umgehend um Ihr Anliegen kümmern und alles daransetzen, das Problem zu Ihrer Zufriedenheit zu lösen. Wir danken Ihnen für Ihre Geduld und hoffen, Ihr Vertrauen zurückzugewinnen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Håller tätt ute i blötan

Råkade tappa den i en vattenpöl första dagen – linsen klarade sig och inget fastnade inuti, till skillnad från min gamla kikare som alltid blev immig. Skalan på fokusringen är dessutom lätt att se även i dåligt ljus.

4 april 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ser ut som en liten planet på skrivbordet

Alltså, själva glasbollen är mycket tyngre än jag trodde – när man lyfter den känns den ordentlig, inget plastigt alls. Står stadigt bredvid böckerna nu, märker knappt av doften men gillar att den inte ramlar om man råkar stöta till bordet.

3 april 2026

Fick lampa

Genialt. Den är lite plastig men fungerar bra för den lilla pengen.

9 februari 2026

Antwoord van Luluilo

Kära kund, vi har fått din feedback och tack så mycket!
Vi beklagar verkligen att du hade en negativ upplevelse den här gången. Vi ber uppriktigt om ursäkt. Vi skulle vilja lösa det här problemet åt dig omedelbart. Kan du skicka en kort beskrivning av situationen till vår e-postadress till vår kundtjänst? Adressen är: service@luluilo.com . Vårt eftermarknadsteam är redo och kommer att ge dig ett tillfredsställande svar inom 24 timmar!
Vänligen ge oss en chans att göra saker rätt. Tack för din förståelse!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Betalade men fick ingen vara

Betalade med MasterCard den 25 januari men fick ingen vara. Det enda jag får är de vill att jag ska betala en gång till! Skriver att den är obetald. "Din beställning är fortfarande obetald!"
Så här ser betalningen ut på min bank. Detaljer om transaktionen
Måndag 26 januari 2026
SHOPETEI /26-01-25
Belopp Transaktionstyp
-537,30 Kortköp

26 januari 2026

Varning

Fick fel vara. Varan jag fick en kopia o funkar inte. Leveransen tagit typ 1 månad. Jag skickade bevis till dom men de vill att jag ska betala retur kostnaden på 41.7000 kr. Klarna utreder ärendet nu.

4 januari 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.