Ik heb ‘s avonds mijn bestelling gedaan…
Ik heb ‘s avonds mijn bestelling gedaan en 2 dagen erna had ik de bestelling al thuis. Nog nooit zo snel een levering ontvangen! De juwelen zijn ook super! Heel blij met deze bestelling!
Ik ben heel tevreden van mijn aankopen bij LUMEA ik draag ze bijna elke dag zelf tijdens het douchen. De levertijd was heel snel dus dat is zeker een plus punt en heb geen slecht commentaar voor hun.
Top service. Ik had vorige week 1 item besteld, maar na het openen van het pakket zaten er 2 items in. Ik heb dit gemeld en mocht het 2de item gratis houden. Top!
Ik ben echt onder de indruk van de sieraden. De ontwerpen zijn uniek, minimalistisch en elegant, en de kwaliteit is zeer goed!
Als je op zoek bent naar prachtige, kwalitatieve sieraden die bij elke outfit passen dan is “Lumea Solvana” zeker een merk dat je moet bekijken!
Less is more!

Antwoord van Lumea Solvana
Top kwaliteit echt een aanrader

Antwoord van Lumea Solvana
Besteld voor m’n vriend (die het nu 24/7 draagt). Goede kwaliteit en snelle levering , goed materiaal en past overal bij.

Antwoord van Lumea Solvana
Heel mooie armbandjes van hoge kwaliteit en de service was super snel en vriendelijk!

Antwoord van Lumea Solvana
Zeer snelle levering, goeie kwaliteit en service is top. Past altijd wel bij een van mijn outfits en naast mijn horloge links heb ik nu rechts ook juwelen armbandjes.

Snelle verzending, mooie verpakking
Top kwaliteit!!!

Antwoord van Lumea Solvana
Really nice quality! Fits perfect with every outfit in my closet!

Antwoord van Lumea Solvana
Geweldig mooie juweeltjes van topkwaliteit! Super vlotte en snelle levering en super vriendelijke mensen. Zeker een aanrader! Ik ben fan.

Antwoord van Lumea Solvana
Ik ben super tevreden over de juwelen van Lumea Solvana. De kwaliteit is echt top, ik draag mijn sieraden elke dag, zelfs in de zee, en ze zien er nog steeds als nieuw uit. Geen verkleuring, geen beschadigingen, gewoon zoals op de eerste dag. Ik krijg ook vaak complimenten wanneer ik ze draag. Dus ik ben een supertevreden klant en kan iedereen aanraden om bij hun te bestellen. Als je op zoek bent naar stijlvolle, kwaliteitsvolle juwelen die lang meegaan, dan moet je hier zijn!

Antwoord van Lumea Solvana
Super vlotte levering, goed verpakt en bovenop alles nog eens heel goede kwaliteit. Oogt heel stijlvol en past perfect. Echt aan te raden!

Antwoord van Lumea Solvana
Zeer tevreden over mijn bestelling! De levering was snel, wat altijd fijn is. Daarnaast was het ook opvallend hoeveel aandacht er is besteed aan het verpakken van de producten. De kwaliteit van de producten is ook top!

Antwoord van Lumea Solvana
Super mooie juwelen! Verkleuren niet!
Echt een aanrader ook als je een cadeau wil geven aan iemand! Zeer tevreden!
+ heel lieve mensen!