Lumeneskin Reviews

1,6

In augustus bestelling gedaan, geen lumiskin of bericht terug ontvangen. Een zending van je bestelling #14451 wordt binnenkort verzonden Dat was 28 augustus en ik heb gemaild, geen bericht!... Toon meer

GROTE OPLICHTERIJ! Daar detox pillen besteld, betaald maar nooit ontvangen….. Helaas doen ze een ander bedrijf met bijna dezelfde naam daardoor schade aan! Schandalig dat iemand een ander zo op kan li... Toon meer

Ik ben er ook ingetrapt vrees ik! Heb twee laserapparaten besteld en zou een bevestigingsmail ontvangen! NIET DUS! Naar allebei de mailadressen die in de advertentie staan een mail gestuurd maar kre... Toon meer

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichters ,trap er niet in .

Oplichters ,trap er niet in .
Helaas ben ik er wel ingetrapt.
2 goedkope wat op scheermesjes lijkt ontvangen ,niet het product wat ik besteld had.

9 september 2024

Nep Nep Nep

Ook ik ben er ingetrapt. Bestelling geplaatst, betaald maar niks ontvangen. Email-adres is nep.

9 september 2024

Opgelicht ongelooflijk niet geleverd…

Opgelicht ongelooflijk niet geleverd wat ik had bestel: slechts 2 opzet stukjes. Dat dit mag gebeuren; wie stopt dit soort oplichters. Moet toch mogelijk zijn om dit soort lui op te sporen en te zorgen dat ze de hele puinhoop oplossen. Wie/ welke instantie kan dit oppakken?

7 september 2024

Oplichting

Het duurde al lang voordat ik iets kreeg. Ze reageerde niet op alle vormen van contact . Kreeg idd ook 2 scheermesjes toe gestuurd… oplichting dit!!! Hekaas kwam ik er ook te laat achter

5 september 2024

SCAMM

SCAMM

Ook ik heb geen apparaat ontvangen. En inderdaad dit product staat via AliExpress te koop voor een en kleine 3-4 euro.
Tevens klopt de website ook niet, maar dat zag ik pas toen het kwaad al geschied was.

2 september 2024

Niks geen mail

Niks geen mail

Ik ben er ook in getrapt niet bestellen de fraude app installeren
Gr
Ik zie dat jullie op sommige recensies reageren en vragen naar een bestelnummer die heb je niet want je krijgt geen bevestiging mail

30 augustus 2024

Stelletje dieven

Lumiskyn besteld en betaald .2 paarse mesjes ofzoiets gekregen maar niet het apparaat. Geprobeerd te mailen maar geen gehoor .krijg steeds mail terug .

26 augustus 2024

Ik ben er ook ingetrapt vrees ik

Naar allebei de mailadressen die in de advertentie staan een mail gestuurd maar kreeg deze ‘even vrolijk’ weer terug als; Niet ontvangen’! Oftewel: deze mailadressen bestaan niet en de website is ook fake!!🤬

20 augustus 2024

Lumeneskin geschorst

Lumeneskin blijkt geschorst en gaat verder onder een andere naam, Tryselene. Trap er niet in!! Het zijn oplichters. Je denkt een dermaplaning voor je gezicht te bestellen, maar je ontvangt een ordinaire haartrimmer voor je wenkbrauwen die je voor een paar euro kunt kopen via bol.com. Dus geen 60 Euro! Verder weigeren ze een retouradres door te geven als je het zou willen retourneren. Ze dreigen met juridische stappen, omdat ik niet van plan ben te betalen. Ik heb aangifte gedaan bij de politie en een melding gemaakt bij Klarna.

16 februari 2024

Ook ik ben er helaas ingetrapt

Ook ik ben er helaas ingetrapt. Ordinaire haartrimmer ontvangen die bij bol.com 8 euro kost. Na contact met selena vroegen ze of ik 10 procent wilde betalen. Belachelijk natuurlijk ik ga helemaal niets betalen voor een product dat ik niet besteld heb, Via Klarna betaald. Verder gaven ze aan dat ik niet kon retourneren want het warenhuis was vol. Oplichting 1e klas. Trap er niet in, zoals ik wel heb gedaan.

16 februari 2024

Lume skin oplichting

Lume skin. Weer eentje in de lange rij van oplichters.
Ik ontving een totaal ander apparaatje dan in de social media commercial en wat aangeboden wordt/werd op de website.
Daarnaast niet oplaadbaar maar op batterij
Geen batterij bijgeleverd
Geen mesjes bijgeveleverd
En toen ik het kopstukje met mesje wilde verwijderen ging het slechte kwaliteit plastic meteen stuk.
Ik heb een mail gestuurd met een klacht maar het email adres bestaat niet (meer).
Ik heb met credit card betaald dus ik ga mijn geld sowieso terughalen via mijn bank.
Ps: ik ben er helaas zelf ingetrapt dus ik moet er ook wel een beetje om lachen. Maar ja ik heb nog steeds vertrouwen in mensen en in de wereld. En dat zal ik blijven houden. Bedriegers hebben een slecht leven met zichzelf. Gestolen geld naakt niet gelukkig. Levert je alleen maar gedoe en gezeik.

14 februari 2024

Oplichters!! Pas op.

Oplichters. Trap er niet in!! Had apparaat besteld voor €60 en kreeg ook iets totaal anders wat niet meer waard is dan €1. Plastic troep uit china.

13 februari 2024