Luna Jewels Denmark Reviews

TrustScore 2 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Man kan ikke komme i kontakt med dem. Jeg har bestilt et armbånd, som jeg aldrig har modtaget. Måske jeg skulle have fattet mistanke bare ved, at se deres telefon nummer, som er 123456789. På deres F... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer væk fra dette svindelfortagende. Deres returpolitik siger 14 dage efter ordrens modtagelse. Du får først det bestilte 10-12 dage efter, og inden de svarer i deres support, er tiden gået. Ing... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simpelthen fantastisk! Jeg bestilte 2 dage efter deadline for juleleverings garantidato og alligevel er min pakke kommet idag 23/12. Produktet lever klart op til min forventning! En skam der... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Namaaksieraden winkel

Geschreven door het bedrijf

Luna Jewels er et mærke af personlige & tilpassede smykker. Vores mål er at tilbyde unikke gaver & uforglemmelige minder til dine kære. Alt dette, til rimelige priser uden at det går ud over kvaliteten.

Contactgegevens

Slecht

TrustScore 2 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ærgerligt

Ærgerligt, at man skal give mindst én stjerne. Det fortjener de ikke. Købte smykke, som var af så pinlig dårlig kvalitet at jeg ikke engang ville give det til min 8-årige datter. Kundeservice gav mig besked om, at det skulle returneres til adresse i Frankrig og 3 måneder senere har jeg intet hørt. En ting er, at pengene er tabt, noget andet er ærgrelsen over, at forretninger som denne sætter nethandel i miskredit.

31 januari 2023

Brug ikke penge på det

Brug ikke penge på det, virkelig dårlig kvalitet, tror smykker er lavet af plastik. Fik det leveret efter ca 4 uger, det eneste positive var vel at det kom, selvom at ordren aldrig gik igennem.

30 november 2022

Fantastisk oplevelse!

Simpelthen fantastisk!
Produktet lever klart op til min forventning!
En skam der er mange dårlige anmeldelser, de skræmte mig næsten væk.
Godt jeg "tog chancen"!

Meget glad og tilfreds kunde!
Glædelig jul og tak for god hurtig service.

22 december 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Forfærdelige mennesker der ejer det her…

Forfærdelige mennesker der ejer det her møg det er nok det værste man kan gøre imod sig selv bare at overveje at købe noget på deres forfærdelige hjemmeside håber de alle sammen ender ud i et alvorligt færdselsuheld eller lignene evt får kræft de skriver til en at man kan returnere når man får den og så skriver man at man vil returnere og så svarer de bare hvad er problemet og så forklarer jeg problemet og så svarer de ikke heller ikke efter tusind mails håber ejernes børn dør hvis de altså har børn det håber jeg godt nok ikke de har

27 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg frygter at pengene er tabt...

Ingen levering, påstår 'generalstrejke' hos udbringeren, som er Bring, men Bring kender slet ikke til forsendelsen.
Firmaet ejes tilsyneladende af NC Square Ltd, som er registreret i Irland, men angives med status 'opløst'.
Jeg er tror desværre, at det er svindel og har netop indgivet indsigelse imod deres hævning af penge på min konto.

28 november 2022

Skod firma

Lad hver med at handle hos dette firma det er snyd og bedrag. Har nu politi anmeldt dem og lavet en indsigelse for at få mine penge tilbage. Møg firma!🤬

20 oktober 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt handel og hurtig levering

I min søgen efter den perfekte gave til min og kærestens 1 års dag sammen. Faldt jeg over jeres smukke halskæde, men havde lidt svært ved at bli klog på om siden var ægte og ik bare endnu em svindler side. Men efter lidt søgen i kommentare og skriverier med en anden køber bestilte jeg. Og derefter gik det stærkt. God korrespondance på mails med ordren mm. Min vare kom hurtigt derefter og passede præcist til beskrivelsen og jeg har en meget lykkelig kæreste der stolt bære hals kæden. Kæmpe plus herfra og klart anbefalelsesværdig til andre kunder :)

22 september 2022

Svindel og humbug

Svindel og humbug, købte en halskæde til fruen. Der er ingen producent på æsken, ingen stempler på hverken smykke eller vedhæng... Lugter langt væk af en billig kopi fra Kina...

22 september 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lad være med at købe noget her

Lad være med at købe noget her, man kan ikke få kontakt til deres kundeservice, det er bare en automatisk besked der sendes hver gang man skriver til dem, de lover 4-6 hverdage for levering, det kommer så ikke til at ske, da min pakke ifølge tracking nummeret ikke har flyttet sig endnu. Jeg har en dårlig fornemmelse af at alle mine penge er tabt og at min pakke aldrig når frem... så endnu et fusker firma har set dagens lys, håber det bliver lukket hurtigt... så lad for guds skyld være med at købe her..

20 juli 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.