Lunar Sweden Reviews

9.537
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag vill ge Lunar beröm för hur de hanterade min situation. Efter att jag lämnat min feedback tog de kontakt, lyssnade på mina synpunkter och gjorde sitt bästa för att lösa problemet. Bemötandet var... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Idag har jag varit i kontakt med Markus på Lunar som med sina följdfrågor kring min förfrågan om att få starta företagskonto hos Lunar, fördjupade min egna resa här och nu och framåt. Tack för fint vi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har använt Lunar Bank ett tag nu och är mycket nöjd. Appen är modern, enkel att använda och ger bra överblick över min ekonomi. Kortet fungerar smidigt och jag uppskattar funktionerna för budgeter... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk snakke med en meget hyggelig og hjelpsom mann hos dere, som forklarte og hjalp oss med alt vi hadde av spørsmål, samt at han flere ganger etter å ha forklart, spurte om jeg ville at han skulle gj... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bank
  2. Financiële instelling

Geschreven door het bedrijf

Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(9.537)

1.786 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Suverän support

Suverän support. Snabb hjälp

5 april 2026

Hej Kris,

Tack för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att du upplevde supporten så bra och snabb – det är precis det vi jobbar för.

Tusen tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse hos oss!

Hej Sanna,

Tack för ditt omdöme! Det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi – därför är det extra kul att se att du uppskattar både appen och vår service.

Vi önskar dig en fin tisdag!

Fast and isy

Fast and isy

Hi Richard,

Thank you for your kind words! Fast and easy – that's exactly what we strive for.

We look forward to having you with us on our journey!

Best regards,

Trevlig och snabb kundtjänst

Trevlig och snabb kundtjänst. Imponerad av bankens automation och moderna lösningar. Rekommenderas!

Hej Martin,

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du uppskattar vår app och upplever kundtjänsten som trevlig och snabb – det är precis det vi strävar efter.

Hjälpsamma och trevliga 🙏

27 maart 2026

Hej Otto,

Tack för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att du upplevde oss som hjälpsamma och trevliga 🙏

Vi önskar dig en fin tisdag!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Buggar och bristande information

Buggar och bristande information, både i appen och kunskap internt inom Lunar fördröjde processen flera dagar och skapade en hel del frustration. Bemötandet från vissa var inte heller det bästa då de inte tycktes bry sig så mycket om buggarna och informationsbristen.

18 juni 2026

Antwoord van Lunar Sweden

Hej Anders, tack för att du delar din upplevelse med oss.

Vi är verkligen ledsna att höra att du har upplevt buggar och bristande information, det är självklart inte så här vi vill att våra kunder ska känna. Det är aldrig vår avsikt att våra processer ska kännas otydliga eller krångliga.

Tack för att du har delat med dig av dina kontaktuppgifter här på Trustpilot. Jag kommer att höra av mig till dig under dagen eftersom jag gärna vill förstå vilken process din feedback gäller och ta den vidare på bästa sätt.

Bra väldigt bra

Bra bra bra bra bra

3 juli 2026

Antwoord van Lunar Sweden

Tack för dina fem strålande stjärnor! Det är kul att höra att du haft en så bra upplevelse hos oss.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tilda är grym på att förklara hur man…

Tilda är grym på att förklara hur man gör osv 👑

Antwoord van Lunar Sweden

Hej Sebastian, tack för dina fina ord!

Vi blir glada att höra att du haft en så bra upplevelse med Tilda, jag har framfört din hälsning till henne 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket trevlig och kunnig kundsupport

Mycket trevlig och kunnig kundsupport. Vet ännu inte hur banken fungerar då vi inte har startat upp verksamheten ännu. Det var lite problem att få igång kontot, men supporten gjorde ett fint jobb. Hade det inte varit för dom hade vi gett upp.

Hi Martin,

Varmt välkommen till Lunar Business!

Vi blir glada att höra att supporten kunde lösa det som krånglade och ge dig ett trevligt och kunnigt bemötande. Hör gärna av dig om det dyker upp fler frågor när ni väl startar upp verksamheten.

Vi ser fram emot att ha med dig och ditt företag på vår resa!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Works great in Denmark i guess

I'm using Lunar as a business account for a Swedish AB. Had some problems with receiving international payments initially, but support was great and for now stuff works.

However, fees are high and basically functionality doesn't work for cross border payments. I can't preschedule international transfers, cannot save recipients and the app times out after every transfer and needs to be restarted. For a digital first bank it very much feels like banking pre internet.

Hi Robert,

Thank you for sharing your experience with us.
I want to start by saying that we're truly sorry to hear about your situation. I can assure you that this is not the experience we want to convey.

As you mentioned, we as a bank have an obligation to understand how our accounts and products are being used. This is due to our regulatory requirements, including obligations under credit regulations, general terms, and anti-money laundering laws that mandate a high level of customer knowledge. That said, we always aim for these processes to feel smooth and not impact your financial flexibility. I'm sorry this hasn't been the case, and we take your feedback seriously.

I'm also sorry to hear that some of the app's features haven't met your expectations. It's through feedback like yours that we understand where we need to improve, both in how we handle processes and in product functionality. Regarding the ability to preschedule and save recipients for international transfers, I can say that we're actively working to make it possible.

I've requested your contact details here on Trustpilot, as I'd like to reach out directly to look into what happened with your international transfers and help you move forward in the best way from here. You're also welcome to contact us at 010 555 85 05 or via the chat in the Lunar app and ask for me personally.

I look forward to hearing from you.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I have a good experience and get an…

I have a good experience and get an easy way to contact and to solve things. Thanks

Hi AbdulKarim,

Thank you for sharing your experience!

We're glad to hear you had a good experience and found it easy to get in touch and get things sorted, that's the banking experience we aim for.

We look forward to having you with us on our journey!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top notch experience and service

Top notch experience and service. Application to review to confirmation to approval all within barely 3 hours. Traditional banks will probably take 3 weeks instead if you are lucky.

Thanks, Markus, for great service!

Antwoord van Lunar Sweden

Hi Yury, thank you for your kind words!

We're glad to hear the process from application to approval felt fast and smooth, that's exactly the banking experience we're working towards. I've passed your message on to Markus!

Nöjd

Astrid var professionella och trevlig.

Antwoord van Lunar Sweden

Hej, tack för din recension!

Det gör oss glada att höra att Astrid gav dig ett professionellt och trevligt bemötande, jag har framfört din hälsning till henne.

Mycket nöjd!

Fick jättetrevlig och snabb hjälp av Astrid, mycket nöjd!

Antwoord van Lunar Sweden

Hej Sara, stort tack för dina fina ord!

Vi blir glada att höra att du fick snabb och trevlig hjälp av Astrid, det är precis den bankupplevelsen vi jobbar för. Jag har framfört din hälsning till henne!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra helhetsupplevelse och trevlig…

Bra helhetsupplevelse och trevlig support från Erik.

Antwoord van Lunar Sweden

Hej Jacob, tack för din recension!

Vi blir glada att höra att Erik gav dig en trevlig support och en bra helhetsupplevelse. Jag har framfört din hälsning till honom!

Ett bra kundbemötande!

Eric som kontaktade mig var trevlig och professionell. Jag fick svar på mina frågor och han skulle mejla mer information till mig.

Hej Åsa,

Stort tack för dina fina ord!

Vi blir glada att höra att Eric gav dig ett trevligt och professionellt bemötande, jag har framfört din hälsning till honom.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag blev kontaktad av Judith från Lunar…

Jag blev kontaktad av Judith från Lunar Business eftersom jag hade glömt att uppge fullständig information kring företagets SNI-koder. Judith var väldigt trevlig, hjälpsam och tydlig genom hela processen.

Hon förklarade på ett enkelt sätt vilken information som behövdes och hjälpte mig att komplettera och rätta uppgifterna, så att allt blev korrekt för företaget.

Jag uppskattar verkligen den professionella och snabba hjälpen. Väldigt bra kundservice och en trygg upplevelse.

Rekommenderas varmt!

26 juni 2026

Hej Erdin,

Tack för att du delar din upplevelse med oss!

Vi blir glada att höra att Judith kunde guida dig genom processen på ett tydligt och smidigt sätt – det är precis den upplevelsen vi jobbar för. Jag har framfört din fina hälsning till henne. Vi ser fram emot att ha med dig och ditt företag på vår resa!

Snabb kontakt med support

Snabb kontakt med support och väldigt enkelt att förstå allt i appen 👌🏻

Hej Paula, tack för dina fina ord 😊

Det glädjer oss att du fått snabb hjälp från supporten och att du uppskattar vår app – det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi!

Mycket bra!

Allt bra! Smidigt och enkelt!

Hej Daniel,

Det gör oss glada att höra – smidigt och enkelt är precis den bankupplevelsen vi jobbar för. Tack för att du delar din upplevelse med oss!

Dit is Trustpilot