Ole er en virkelig god og tålmodig kørelærer, jeg kom fra en anden køreskole og min motivation for kørekort var helt væk, Ole hjalp mig og fik motivationen tilbage. jeg bestod prøven i første forsøg... Toon meer
Lundings Køreskole er et fantastisk sted at tage kørekort. Lundings køreskole giver en hyggelig og engageret undervisning, som skaber trygge rammer. Mega rare, hyggelige og lærerige kørsel og teori... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Ny Køreskole i Sorø
Kirkevej 4, 4180, Sorø, Denemarken
- +4520919157
- ole-lunding@hotmail.com
- lundingskoreskole.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
FEDT MAND
Tusind tak til Ole for et rigtig godt og hyggeligt forløb! Det har været både sjovt og trygt, og jeg har været rigtig glad for at have dig som kørelærer. Kæmpe tak for hjælpen, og ikke mindst for at få mig godt igennem og BESTÅET!🤩
Kæmpe anbefaling herfra🙌
Trygt og godt forløb
Super god køreskole! Jeg har været rigtig glad for hele mit forløb. Ole har været sød, tålmodig og rigtig god til at lære fra sig. Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem og kan klart anbefale!
Skynd dig så hurtigst så muligt at…
Skynd dig så hurtigst så muligt at komme på holdet på Lundings køreskole det er ikke kun en skole det er en oplevelse og selvom du kan få lidt kritik ender du alligevel med at tage hjem med et smil på læben. Derudover er det ikke en biograf lignede skole som alle de andre det er hjemme i hans stue hvilket gør det meget mere hyggeligt og man lære mere så super duper glad smiley her fra😃
Lundings Køreskole kan anbefales
Lundings Køreskole kan godt anbefales. Teoritimerne er fine, selvom det selvfølgeligt ikke er lige så sjovt som at køre. Kørelektionerne er især gode, efter de 2-3 første gange hvor han lærer dig at kende og ved hvad du skal øve.
Virkelig fed oplevelse her hos Ole og…
Virkelig fed oplevelse her hos Ole og den flinkeste Kørelærer der hjælper dig 110% igennem hele forløbet og giver det bedste til sine elever så de er forberedt til praktisk prøve og teoriprøve
Jeg har haft den bedste oplevelse hos…
Jeg har haft den bedste oplevelse hos Ole Lundings Køreskole. Undervisningen har været rigtig god, og jeg har følt mig tryg og godt forberedt. Og han har været rigtig god til at hjælpe mig igennem hele vejen. Jeg kan varmt anbefale køreskolen til alle, der skal tage kørekort.
Ole er en virkelig god og tålmodig…
jeg bestod prøven i første forsøg takke værd Oles tålmodighed og hjælp.
kan varmt anbefale Ole!
Kan 100% anbefale!!!
Kan 100% anbefale!!!! Teori timerne var lærerige og MEGA hyggelige. I køretimerne var der en tryg stemning og Ole sørgede for at man kunne koncentrere sig og lærer… Han sørgede for at man selv var tryg og følte sig helt parat til at gå op til køreprøven.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ oplevelse her fra - det helt rigtige sted at få ens kørekort!!!
Jeg har haft en fantastisk oplevelse…
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at tage kørekort hos Lundings Køreskole.
Ole er venlig, forstående og gør, at man føler sig tryg bag rattet.
Han er tålmodig og super god til at lære fra sig.
Jeg følte mig helt rigtigt klædt på inden min teori- og køreprøve, og var godt forberedt, takket være Ole.
Tusind tak for en masse gode timer i bilen, Ole!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Lundings Køreskole. Undervisningen var professionel, sjov, lærerig og afslappet, hvilket gjorde det nemt og sjovt at lære. Ole er tålmodig, venlig og god til at forklare tingene på en måde, der skaber tryghed bag rattet.
Der var altid en god stemning, og jeg følte mig godt forberedt til både teori og køreprøve. Jeg kan varmt anbefale Lundings Køreskole til alle, der ønsker en lærerig og hyggelig undervisning
Tak for et fantastisk forløb, jeg kommer til at savne det hele så meget.
Kan klart anbefale Lundings Køreskole
Kan klart anbefale Lundings Køreskole! Super god undervisning og en virkelig flink kørelærer, som gør hele forløbet trygt og hyggeligt. Tingene bliver forklaret på en rolig og forståelig måde, og man føler sig godt forberedt til både teori og kørsel. Jeg bestod mit kørekort og havde samtidig en fed oplevelse hele vejen igennem. Stor anbefaling herfra!
Ole har været en rigtig god kørerlærer…
Ole har været en rigtig god kørerlærer for mig da jeg er ordblind. Han er meget pædagogisk og tålmodig.
Jeg er super glad for at have taget…
Jeg er super glad for at have taget kørekort hos Ole. Han er glad, imødekommende og meget god til at lære fra sig. Kan helt klart anbefale :)
Det har været en fornøjelse at tage…
Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Ole, da det har været sjovt, hyggeligt, og lærerigt
Virkelig god
Virkelig god, tålmodig og den mest pædagogiske kørelære der findes. Også til ordblinde👌
God køreskole
Jeg har taget kørekort hos Ole som er en meget flink mand. Hele forløbet har fungeret super godt. Og bestod begge prøver i første forsøg.
Jeg som forældre til en ung dreng som…
Jeg som forældre til en ung dreng som tog kørekort hos Ole, vil klart anbefale Ole.
Havde det fedeste dialog hele vejen igennem. Jeg kunne ringe til ham med bekymring ang min søn, og det kom også omvendt. Fedt at mærke at man kunne hjælpe hinanden, selvom det var min søn som var igang med at tage kørekort og ikke mig.
Ole er forståelig omkring unge med udfordringer og diagnoser, og gør alt for at hjælpe og få dem godt igennem teori og køreprøve 😎
Kæmpe ros og anbefaling fra mig som forældre
Mega god kørerskole og kørelærer vil…
Mega god kørerskole og kørelærer vil 100% anbefale ham
Kæmpe anbefaling til den bedste køreskole
Jeg vil varmt anbefale Lundings køreskole, da det virkelig har været en god oplevelse for mig. Ole er en tålmodig og venlig mand og en fantastisk kørelærer. Hvis man gerne vil have en rar oplevelse og mega gode køreture skal man helt klart vælge Lundings køreskole🤩🚗🥳
Virkelig fed køreskole
Fantastisk køreskole. Super rolig og behagelig kørelærer.👍👍 En kæmpe anbefaling herfra.