Luvello

Op 7 november 29,95 betaald voor twee met schapenvacht wit gevoerde leggings. Vandaag 9 januari 1 legging ontvangen, nauwelijks gevoerd en lijkt wel kindermaatje, hoewel er XXL op de verpakking staat... Toon meer

Net zoals anderen hier 2 warme winterleggings besteld voor 30 euro, zogenaamd 2 voor de prijs van 1. Ik heb nooit iets ontvangen en toen ik wilde mailen bestond het mailadres niet, en de website besta... Toon meer

5-11-20 bestelling geplaatst voor 2 leggings. (1+1 gratis). Na het lezen van al deze reviews moet ik een beetje lachen > ook in ben er in getrapt. Levertijd voor de leggings was tussen 30 november en... Toon meer

Corrupte webshop! 2x leggings besteld (1+1) grijs en zwart met witte bont binnen voering, ik heb maar 1 legging ontvangen en totaal anders dan wat ik op de foto gezien heb, andere materiaal ook... Toon meer

Mensen keken ook naar

Oplichters denk ik..

Oplichters denk ik... ook om 1 november op mijn verjaardag mezelf getrakteerd met 2 leggings voor 30 euro...
Als ik op de website kijk staat van 16 november tot 1 december zou aankomen met vertraging.. nou, het is nu 8 december en heb ik nog niks ontvangen of een reactie op mijn mails gehad....
Sorry voor mij en iedereen.. wat Sukkels

Niet bij bestellen

Niet bij bestellen! Na meer dan een maand is mijn bestelling (2 leggings voor 25 euro) niet aangekomen en ze antwoorden niet op mijn mails. De trackinglink werkt ook niet meer. Ik vrees dat ik nooit iets zal ontvangen.

Niet in trappen

7 november kerstverlichting besteld, nog steeds niet binnen. Heb ze een mail gestuurd, maar krijg geen reactie... is ook geen nummer van bekend... Heb een klacht ingediend bij Mollie (hiernaar is het geld overgemaakt). Is het iemand gelukt om zijn geld terug in ontvangst te nemen?

8 december 2020

Slechte zaak!!!Net als zovelen op 6november 2 leggings…

Net als zovelen op 6november 2 leggings besteld bij Luvello...nog steeds niets ontvangen...en als ik klik op mijn bestelling staat dat de levering vertraagd is en tussen 26nov en 6dec wordt geleverd...nou tot op heden 7december nog niks ontvangen en gezien onderliggende reacties ben ik erg bang dat deze zaak niet in orde is..

Dropshipping-site!

Oplichting!
Ook hier de smart led kerstlampjes. Een maand op gewacht ipv “voor 23:00u besteld, morgen in huis” en lijkt in niets op de plaatjes waarmee geadverteerd werd. Ijzerdraadje met wat lampjes eraan. Slechts 1 stuk in de verpakking ipv 1+1.

Gewoon rechtstreeks van Aliexpress gekomen in een Chinees envelopje.

Dom dat ik niet eerst de reviews heb gecheckt, maar je ziet door al dat dropshipping af en toe door de bomen het bos niet meer.

OPLICHTERIJ

OPLICHTERIJ: 2 maanden gewacht op levering van 1+1 legging! Vandaag 1 stuk geleverd, helemaal niet hetgeen ik bestelde, gewoon een synthetisch NIET gevoerde legging die uren in de wind stinkt... dus rechtstreeks de vuilbak in!

Nep bedrijf

Nep bedrijf
7 weken later nog steeds geen legging.
Asocial
Dief
Heb aangifte gedaan

5 december 2020

Waarschuwing niet bestellen

Bestelling gedaan van kerstverlichting met de actie 1+1gratis. Na veel vertraging eindelijk een pakket ontvangen. Dus 1 waar de tweede is geen idee. Verder blijkt hetgeen je ontvangt compleet anders te zijn dan ze op de foto laten zien. Meerdere mails gestuurd. Geen enkele reactie. Mijn advies NIET BESTELLEN.

Oplichters

Niet bestellen! Luvello is niet eens 1 ster waard. Dropshipping van Aliexpress. De klantenservice reageert niet op meerdere mails.

Ik heb 1 grijze en 1 zwarte legging besteld. Ik heb maar 1 zwarte legging ontvangen die ook nog eens 2 maten te klein is. De binnenkant van de zwarte legging is heel anders dan op de foto's. De grijze legging heb ik nooit ontvangen.

4 december 2020

Belachelijk, product niet zoals omschreven!

Eindelijk de kerstverlichting binnen.. zeker geen €40 waard! Paar ijzerdraadjes met lampjes eraan, zoals toen afgebeeld was met de kerstboom kan al helemaal niet. Kwam binnen in een AliExpress zakje.

4 december 2020

Luvello: das pech, geld weg :(

Niet bestellen bij Luvello.nl en andere webshops waar "Transctego Technology Co., Limited" bij contactgegevens staat!

Na bijna een maand wachten een ander product binnen gekregen dan besteld: Goedkope rommel in plaats van wat geadverteerd word. Op meerdere e-mails komt geen antwoord, en ik verwacht dat we ook geen geld terugkrijgen of kunnen retourneren.

3 december 2020

Niet eens een ster waardig

Niet eens een ster waardig, ik had de kerstverlichting besteld die je helemaal kan instellen via je mobiel, nu blijkt dat het product en veel later binnen kwam, maar 1 kleur tegelijk kan en veel kleiner eruit zien en zonder doos binnen kwam

led kerstboom lampjes…

Zoals velen led kerstboom lampjes besteld 12 november 2020. Maar nog niets ontvangen !!! Ben bang dat ze er niet zullen zijn voor de kerst...2021
Echt niets bestellen hier...

Niet doen

Mijn zus heeft 31 oktober 2 leggings gekocht grijs en zwart. Vorige week eindelijk 1 zwarte legging binnen. Het kwam binnen onder naam van lin zongfeng. Met retouradres: no22 Chang Cheng street,xiacheng district Hangzhou, Zhejiang China. Deze is anders dan het plaatje. Een goedkopere versie. De binnenkant is zwart ipv wit en heeft niet het logo en het heeft een gat in de onderkant waar je je hak in kan zetten. Het zit te strak en is niet mooi om te dragen. Ik het ontvangen model gevonden op Amazon die goedkoop wordt verkocht. Op mijn persoonlijke pagina van luvello staat dat pakket nog onderweg is en heb ook geen bevestiging gehad dat het pakket aangekomen was.

Koop niet bij Luvello!!!

Koop hier niet!!!
Ze doen voorkomen dat als je voor 23.00 uur besteld je morgen je spullen hebt. Dus niet! Het is nu al ruim 6 weken gelden dat ik leggings gevoerd met teddy heb besteld, nog steeds niet binnen. Als ik mail krijg ik een mail terug met een link waar ik word verwezen naar hun site met de meest gesteld vragen. Ja duhu zo slim ben ik zelf ook wel om dat te doen. Vervolgens staat er direct in dat ze mijn ticket dan ook bij deze sluiten. Terwijl op hun site staat dat als je na 18 dagen je bestelling nog niet binnen hebt je moet mailen. Ik heb dan ook al meerdere malen gemaild en krijg steeds dezelfde mail als antwoord terug. Ben bang dat ik inderdaad naar mijn geld kan fluiten. Misschien iedereen Kees van der Spek aanschrijven of Alberto Segenman.