1,6

Zeer slecht

Tot nog toe bestelling niet ontvangen

Tot nog toe bestelling niet ontvangen. Site en mailadres niet werkzaam. Geen reactie. Waarschijnlijk mijn geld kwijt, waardeloos. Ondertussen lees ik zoveel negatieve reacties. Wat wordt daarmee gedaan? Of kunnen deze onbetrouwbare gasten ongestraft doorgaan met geld innen?

27 maart 2026

scammers

Niet kopen van dit bedrijf!

Heb €50 uitgegeven aan een wollen hoodie die blijkbaar helemaal niet van wol is gemaakt. Deze site verkoopt nepmerken voor designer prijzen! oplichters dus.

10 april 2025

Oplichters uit eigen land

Oplichters uit eigen land.

Leveren niet aan de hand van de bestelde specificaties. Zelf weet men ook niet wat ze verkopen, slechte dropshippers. Postvak adres in Hong Kong (Stanlystr.) met een vage Chinese fabriek. Retourzending kost de klant geld en komt niet aan (dus geen vergoeding).

11 maart 2025

Koop niet bij LuxeAmsterdam - levert slechte chinese kwaliteit via dropshipping

Zeer teleurstellend (maat klopt niet en twijfelachtig materiaal waar het merinowol zou moeten zijn).

In een opwelling een aankoop gedaan om er daarna achter te komen dat het hier om een dropshipping-bedrijfje gaat dat goedkope en kwaliatief inferieure spullen uit China voor veel te hoge prijzen verkoopt.

Retourneren levert een adres in China en de retourkosten zijn voor de klant. Na wat over en weer gemail wel een gedeeltelike teruggave ontvangen (35%) maar ik zit hier nog steed met een slechte en niet passende trui die mij nog steeds geld heeft gekost.

Geen zaken doen met dit bedrijf!

22 januari 2025

PURE FRAUDE

een hoodie van Scuffers besteld maar bij betaling bleek ik omgeleid naar LuxeAmsterdam, na 3 weken komt eindelijk een veel te kleine "oversized hoodie" aan met duidelijk nepprint en van bedenkelijk materiaal. Er zat geen bestelbon of retourdocument bij de levering die je nodig hebt om het product terug te sturen, waarbij je ook nog eens de verzendkosten moet betalen. Mail gestuurd en ze willen wel gratis een andere maat sturen of 20% korting geven. Ik wil alleen mijn geld terug!!!
Scuffers zelf beaamt de fraude e hebben de mails van LuxeAmsterdam opgevraagd om zelf een onderzoek in te stellen

6 januari 2025

Koop niets op deze website!

Koop niet op deze website!
Ook ik heb pas reviews gelezen na de bestelling. Ik kocht voor ca. €80 een Merinowol trui maat XL. Na ontvangst blijkt de trui maat XS te zijn en zeker niet gemaakt van Merinowol, het materiaal smelt. De kwaliteit is bedroevend slecht. Retour sturen heeft geen zin want de trui wordt dan vernietigd aldus luxeamsterdam. En refund doen ze niet. Wat een oplichterij!

30 december 2024

Een schande van een bedrijf

Een schande van een bedrijf. Ik heb zo veel geld betaald voor een leuke trui. Blijkt het SHEIN kwaliteit te zijn. Een echte scam. Ze reageren niet op mijn mails en ik kan het nu niet retourneren. Ik ben nu 40€ kwijt omdat het in de sale was. Je wacht ook nog 2 weken op je bestelling.

18 december 2024

Stom stom

Stom stom . . Niet goed gekeken . .

Professionele Dropshipping en waarschijnlijk niet de kwaliteit zoals je verwacht en beschreven is. . Na annulering vertragen ze de communicatie om de bestelling te annuleren .

Deze site zal over enkele weken waarschijnlijk weer offline zijn en met een naamsverandering weer online komen . .

27 november 2024

Niet luxe uit Amsterdam

Niet luxe uit Amsterdam. Gewoon troep uit China, die je voor een fractie van de prijs ook op AliExpress kan vinden. Annuleren kan niet, en mailadressen kun je niet op reageren. Waardeloze naar lijm stinkende leren badslippers ontvangen. Of het leer is betwijfel ik. In de aanbieding van iets van € 80 en nu voor € 40.
Net gezien voor € 13 op AliExpress.
Ik dacht een mooi Nederlands duurzaam product gekocht te hebben. Wat een aanfluiting.

30 november 2024

Drop shipping

Let op: Drop shipping kan riskant zijn! Ik heb binnen een half uur een e-mail gestuurd om mijn bestelling te annuleren, maar ik kreeg geen reactie. De zogenaamde "echte Birkenstocks" die werden aangeboden, blijken nep te zijn, met Chinese tekens erop. Annuleren of retourneren is niet mogelijk!

24 november 2024
Toon reviews in alle talen. (20 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken