Dit is pure oplichting! Ik plaatste een bestelling, maar nergens werd duidelijk vermeld dat je vastzit aan een maandelijks abonnement van €8,95. Ik heb hier enkel reclame voor gezien, maar nergens hie... Toon meer

Dit is pure oplichting! Ik plaatste een bestelling, maar nergens werd duidelijk vermeld dat je vastzit aan een maandelijks abonnement van €9,95. Alsof dat nog niet genoeg is: de korting is niet eens a... Toon meer
Ze brengen je abonnementskosten in rekening zonder je daarvan op de hoogte te stellen en brengen je maandelijks kosten in rekening. Nadat je erachter bent gekomen en hebt opgezegd, komt een ander opl... Toon meer
Dit bedrijf gebruikt een bedrieglijk business model. Dat besef ik nadat ondertussen 3x geld van de rekening is afgegaan bij wijze van domiciliëring voor lidmaatschap waarvan ik niet bewust was. De... Toon meer
Luxplus is een ledenclub waar je altijd bespaart op je favorieten met gratis verzending. Koop beauty voor een vaste lage prijs en zeg dag tegen te hoge prijzen voor de producten waar je van houdt!

België
Vraagt klanten om een review
Onlangs een bestelling gedaan, echter word er niets verstuurd.
Er is geen enkel contact te krijgen met dit bedrijf, zowel telefonish als via de mail.
Ook wil ik mijn lidmaatschap opzeggen wat mij niet duidelijk was.
Diep triest! Bestel hier niet!

Antwoord van Luxplus België
Ik gebruik al lang de originele Wonderskin lip stain (o.a. via Zalando) en weet hoe dit product hoort te werken. De lip stain die ik bij Luxplus kocht (€19,75) werkt totaal anders: na 5 minuten nauwelijks stain en bovendien een andere (rode) kleur dan vermeld op het product. De werking en het resultaat zijn identiek aan goedkope AliExpress-varianten die ik eerder probeerde.
Wat het extra teleurstellend maakt, is dat de klantenservice mijn klacht afwimpelde en verwees naar een vermeende allergische reactie waarvoor ik naar de huisarts zou moeten gaan, terwijl ik hierover niets heb vermeld. Op mijn inhoudelijke vragen over werking en kleur werd niet ingegaan.

Antwoord van Luxplus België
Eén ster is nog te veel ; bedrieglijk lidmaatschap ; je koopt wat maar je dient daarvoor "lidmaatschap" te onderschrijven... ; dat kost je telkens 9,95 eur/md !
Bedrijf zou vervolgd moeten worden.

Antwoord van Luxplus België
⛔️🚨🤥Pas op, dit is een van de nieuwe oplichters! Je verzendkosten zijn 3 of 4 euro, maar als je zonder je medeweten een product van dit bedrijf koopt, maken ze een abonnement voor je aan en schrijven ze elke maand een halve euro van je bankrekening af. En als je erachter komt en het wilt opzeggen, moet je 4,50 betalen, en dat tot de volgende maand. Dat wil zeggen, ik kocht een babypoeder Crossroad, 11,60 + 8,50 twee keer + abonnement opzeggen = 33,10 voor vier poeders.🚨👮♀️🔉⛔️ Het is nieuw opmerking= In plaats van smoesjes te verzinnen, verbeter je werksysteem. Plaats een link zodat ik je foto's kan sturen van je indrukken, mijn telefoontjes vóór 30 dagen, en je e-mails en onlogische antwoorden!!! alstublieft😶🌫️🫥🤥

Antwoord van Luxplus België
Je zit opeens aan een abonnement vast zonder dat je hier toestemming voor geeft. Nooit hier iets kopen!

Antwoord van Luxplus België
Waar is mijn pakketje. Ik wacht al 2 weken. Ik heb jullie zelfs een mail gestuurd ma niks van antwoord gekregen.

Antwoord van Luxplus België
Bedriegers, hier niet bestellen als je niet gecontacteerd wil worden door een incassobureau omdat je jouw abonnement hebt ingetrokken!

Antwoord van Luxplus België
Ik heb bij Luxplus een product besteld, maar kwam er daarna achter dat er automatisch een betaald lidmaatschap aan mijn bestelling was gekoppeld. Dit was voor mij totaal niet duidelijk bij het bestellen. Vervolgens werd er elke maand geld geïncasseerd, terwijl ik alleen als gast iets wilde kopen. Zeker als je via Klarna betaalt, lijkt het heel makkelijk om onbedoeld zo’n lidmaatschap af te sluiten. Ik vind dit misleidend en zou anderen willen waarschuwen goed op te letten bij een bestelling.

Antwoord van Luxplus België
Oplichters!!!!! Trap er niet in. Ze schrijven je automatisch in voor een abonnement, maandelijks 8,95 van mijn rekening voor 2 jaar lang!!

Antwoord van Luxplus België
Vandaag 3 september 2025 een shampoo besteld. ik heb niks aangevinkt van een abonnement. Daar heb ik heel goed op gelet. Het bestelde product zal ik waarschijnlijk krijgen, maar dat is afwachten. Wat nog opvallend is, is dat een reset van het wachtwoord niet mogelijk is. Ze geven aan wachtwoord resettoken niet juist. Verschillende keren geprobeerd. Ik heb eveneens via mail hun laten weten dat ik geen lid wil worden.
De site, chat is niet bereikbaar tot of tot en met 8 augustus 2025. Van domiciliëring is nergens sprake geweest. Ik wacht op antwoord. Ik zal mijn review aanpassen als ik antwoord krijg.
Nicola33

Antwoord van Luxplus België
Uiteindelijk hebben ze mij zo snel mogelijk gemaild na mijn “mijn pakket is retour gegaan” review. Ze hebben een goede oplossing met mij besproken en het pakket komt zelfs vrijdag nog aan. Ik ben super tevreden en blij met de hulp die ik heb gekregen. Bedankt hier voor! Nu kan ik zonder zorgen met de make-up naar de bruiloft. :)

Antwoord van Luxplus België
Ook ik heb plotseling een abonnement terwijl ik toch echt het opgelet dat ik dit niet aanvinkte in het bestelproces. Nu incasso terug laten storten, ben benieuwd.

Antwoord van Luxplus België
Dit bedrijf gebruikt een bedrieglijk business model.
De website doet zich voor alsof je met hen contact kan opnemen. Dat heeft echter geen realiteitswaarde.
Mocht er een mogelijkheid zijn om geen ster aan te duiden, dan had ik daarvoor gekozen. Die ene ster bij Trustpilot is er echt één teveel.

Antwoord van Luxplus België
Bestel niets bij Luxplus dan wordt je automatisch lid en moet maandelijks € 8.95 betalen. Zonder dat je dat weet. Oplichterij!!!!!

Antwoord van Luxplus België
Ik heb een bestelling geplaatst bij Luxplus en kwam er later achter dat ik ongemerkt vastzat aan een betaald lidmaatschap van €8,95 per maand. Tijdens het afrekenen was dit totaal niet duidelijk of opvallend vermeld. Wat ik nog kwalijker vind, is dat ik geen enkele bevestigingsmail heb ontvangen waarin staat dat ik akkoord ben gegaan met een lidmaatschap.
Pas toen het bedrag werd afgeschreven, kwam ik erachter dat ik “lid” was. Dit voelt voor mij als bewuste misleiding. Ik vind het onacceptabel dat een bedrijf op deze manier abonnementskosten in rekening brengt, zonder duidelijke communicatie of toestemming.
Ik heb inmiddels contact gezocht om het lidmaatschap op te zeggen en het geld terug te vragen. Tot nu toe zonder succes.

Antwoord van Luxplus België
Een tijdje geleden alweer ben ik langs het punt bij mij in de buurt geweest. Om mijn pakketje op te halen bij het pakketpunt. Overigens was dit mijn eerste bestelling bij jullie. Maar tevergeefs. De mensen van het pakketpunt waren aan het zoeken, maar konden niks vinden. Ze hadden echter wel al mijn paspoort ingescand omdat ze moeite hadden mijn pakket te vinden omdat ik nogal een moeilijke naam heb. Ik heb jullie meerdere malen vriendelijk verzocht dit serieus op te pakken, maar jullie nemen mij als klant zijnde niet serieus. Ik heb een aangifte lopen bij de politie en ik ben bezig met verdere juridische stappen alleen leek het mij (en ook hen) verstandig nog eens contact op te nemen. Het is belachelijk dat om een bedrag van €40,56 jullie weigeren mij mijn geld terug te geven terwijl ik het pakketje NOOIT heb opgehaald. Ofja, ik ben wel langsgeweest maar ZONDER mijn pakket in mijn handen ben ik vertrokken. En dan beweren jullie dat ik het wel heb opgehaald? Hoe ziek dat een bedrijf zijn klanten niet serieus neemt. Dit was mijn allereerste bestelling bij jullie en ook zeker mijn laatste. Ik probeer het nog eens per mail en anders moeten jullie weten dat ik hier nog eens een flink bedrag uit ga halen. Het gaat in eerste instantie om €40,56 maar aangezien jullie mij weigeren dit bedrag terug te betalen terwijl ik nooit het pakket daadwerkelijk heb ontvangen gaan jullie me meer moeten betalen voor alle bijkomende kosten die ik nu heb gemaakt. Jullie horen wettelijk gezien ook een niet-ontvangst verklaring te hebben die ingevuld kan worden. Elk bedrijf is daartoe verplicht en ook dat hebben jullie niet. Ongelofelijk. Dit is een laatste verzoek mij mijn geld terug te geven waartoe jullie WETTELIJK VERPLICHT zijn. Zo niet dan zorg ik ervoor dat het een veel hoger bedrag gaat zijn.