Banner for Luxplus België

Luxplus België Reviews 655

TrustScore 2 uit 5

2,0

Dit is pure oplichting! Ik plaatste een bestelling, maar nergens werd duidelijk vermeld dat je vastzit aan een maandelijks abonnement van €8,95. Ik heb hier enkel reclame voor gezien, maar nergens hie... Toon meer

Dit is pure oplichting! Ik plaatste een bestelling, maar nergens werd duidelijk vermeld dat je vastzit aan een maandelijks abonnement van €9,95. Alsof dat nog niet genoeg is: de korting is niet eens a... Toon meer

Ze brengen je abonnementskosten in rekening zonder je daarvan op de hoogte te stellen en brengen je maandelijks kosten in rekening. Nadat je erachter bent gekomen en hebt opgezegd, komt een ander opl... Toon meer

Dit bedrijf gebruikt een bedrieglijk business model. Dat besef ik nadat ondertussen 3x geld van de rekening is afgegaan bij wijze van domiciliëring voor lidmaatschap waarvan ik niet bewust was. De... Toon meer

Luxplus is een ledenclub waar je altijd bespaart op je favorieten met gratis verzending. Koop beauty voor een vaste lage prijs en zeg dag tegen te hoge prijzen voor de producten waar je van houdt!

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Vraagt klanten om een review

Onlangs een bestelling gedaan

Onlangs een bestelling gedaan, echter word er niets verstuurd.
Er is geen enkel contact te krijgen met dit bedrijf, zowel telefonish als via de mail.
Ook wil ik mijn lidmaatschap opzeggen wat mij niet duidelijk was.
Diep triest! Bestel hier niet!

12 januari 2026

Hi Sabrina,

Het spijt ons om te lezen dat je problemen ondervindt met jouw bestelling en lidmaatschap! Dat is uiteraard niet de bedoeling en zeker niet de service die wij willen bieden.

We hebben je inmiddels privé gecontacteerd om meer details te vragen over je bestelling en om je lidmaatschap samen met je te bekijken, zodat we je hiermee verder kunnen helpen. We hopen dit zo snel mogelijk voor je te kunnen oplossen. Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht!

U are the best

U are the best

3 januari 2026

Hi Rabia,

Thank you so much for your kind words! We’re really happy to hear that you’re satisfied with Luxplus and our service. Our team works hard every day to offer great prices, a smooth shopping experience, and helpful support, so feedback like this truly means a lot to us! Thank you for being part of our Luxplus member club.🌸

Kind regards,
Team Luxplus

Fake product en slechte klantendienst

Ik gebruik al lang de originele Wonderskin lip stain (o.a. via Zalando) en weet hoe dit product hoort te werken. De lip stain die ik bij Luxplus kocht (€19,75) werkt totaal anders: na 5 minuten nauwelijks stain en bovendien een andere (rode) kleur dan vermeld op het product. De werking en het resultaat zijn identiek aan goedkope AliExpress-varianten die ik eerder probeerde.

Wat het extra teleurstellend maakt, is dat de klantenservice mijn klacht afwimpelde en verwees naar een vermeende allergische reactie waarvoor ik naar de huisarts zou moeten gaan, terwijl ik hierover niets heb vermeld. Op mijn inhoudelijke vragen over werking en kleur werd niet ingegaan.

28 december 2025

Hi Penny,

Dank je wel voor jouw review. Het spijt ons te lezen dat je je niet voldoende geholpen voelde. Dat is uiteraard niet de service die we je willen bieden. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend voor je is.

We zullen je case opnieuw openen en deze verder oppakken om je zo goed mogelijk te helpen. Onze oprechte excuses voor deze ervaring met Luxplus. We hopen dit alsnog op een goede manier voor je te kunnen oplossen en je weer een positieve ervaring te bieden.🌸

Team Luxplus

Eén ster is nog te veel ! Bedrog.

Eén ster is nog te veel ; bedrieglijk lidmaatschap ; je koopt wat maar je dient daarvoor "lidmaatschap" te onderschrijven... ; dat kost je telkens 9,95 eur/md !
Bedrijf zou vervolgd moeten worden.

1 december 2025

Beste Philippe,

Bedankt voor jouw review. Het spijt ons voor jouw negatieve ervaring met Luxplus. We werken inderdaad met een lidmaatschapsconcept tegen 9,95 euro per maand na een gratis proefperiode waarmee je steeds meer geld kan besparen op je bestellingen en meer voordelen krijgt naargelang je langer lid bij ons bent. Het lidmaatschap kan je op elk moment opzeggen en als je geen lidmaatschap wilt starten, kan je ervoor kiezen producten tegen de normale prijs te kopen. Als je hier meer informatie over wilt, kan je ons altijd via de klantendienst contacteren.

Maaike, team Luxplus

Okok

Ok 👍👌 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

9 november 2025

Hi Caterina, thank you so much for your review! 🌸

⛔️🚨🤥 Nieuwe fraudemethode⛔️‼️

⛔️🚨🤥Pas op, dit is een van de nieuwe oplichters! Je verzendkosten zijn 3 of 4 euro, maar als je zonder je medeweten een product van dit bedrijf koopt, maken ze een abonnement voor je aan en schrijven ze elke maand een halve euro van je bankrekening af. En als je erachter komt en het wilt opzeggen, moet je 4,50 betalen, en dat tot de volgende maand. Dat wil zeggen, ik kocht een babypoeder Crossroad, 11,60 + 8,50 twee keer + abonnement opzeggen = 33,10 voor vier poeders.🚨👮‍♀️🔉⛔️ Het is nieuw opmerking= In plaats van smoesjes te verzinnen, verbeter je werksysteem. Plaats een link zodat ik je foto's kan sturen van je indrukken, mijn telefoontjes vóór 30 dagen, en je e-mails en onlogische antwoorden!!! alstublieft😶‍🌫️🫥🤥

22 november 2025

Antwoord van Luxplus België

Hi Saeidkhan, bedankt voor je review.
Wij begrijpen helemaal dat een onverwachte afschrijving verwarrend kan zijn, en het spijt me oprecht als dit tot frustratie heeft geleid. Ik leg graag uit wat er is gebeurd.

Wanneer je je eerste bestelling plaatst bij Luxplus, krijg je de mogelijkheid om producten aan te schaffen tegen onze voordelige ledenprijzen. Hierdoor wordt automatisch een lidmaatschap gestart met een gratis proefperiode van 30 dagen.
Na deze periode loopt het lidmaatschap automatisch door voor €8,95 per maand, maar dit kan uiteraard op elk moment worden opgezegd. Het is ook mogelijk om te bestellen voor de normale prijs (zonder lidmaatschap).

We proberen hier zo transparant mogelijk over te zijn, en dit wordt onder andere op de volgende manieren gecommuniceerd:

- Op de homepage
- Onder de ledenprijs, waar vermeld staat dat je met deze prijs een lidmaatschap start.
- Je moet actief kiezen of je een product koopt tegen ledenprijs of normale prijs.
- Een lidmaatschap wordt toegevoegd aan je winkelmandje wanneer je voor het eerst producten koopt tegen ledenprijs.
- Je ontvangt bij je eerste bestelling ook een bevestigingsmail met informatie over het lidmaatschap.

Oclavia

Top!
Bestelling vlot en goed ingepakt!

1 november 2025

Antwoord van Luxplus België

Hi Oclavia, bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met je pakket. Dankjewel dat je bij Luxplus winkelt.🌸
Maaike, Team Luxplus

Je zit opeens aan een abonnement vast…

Je zit opeens aan een abonnement vast zonder dat je hier toestemming voor geeft. Nooit hier iets kopen!

31 oktober 2025

Antwoord van Luxplus België

Hi Clarissa, met het lidmaatschap kan je bestellingen plaatsten tegen onze goedkopere ledenprijzen en steeds meer geld besparen op je bestellingen. Het lidmaatschap kun je op elk moment stopzetten door in te loggen via https://www.luxplus.be/login of door het aan onze klantenservice te vragen. Als je geen lidmaatschap wilt starten kan je altijd voor de normale prijs kopen. We nemen je review serieus en gebruiken jouw mening om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet -Team Luxplus.

Waar is mijn pakketje

Waar is mijn pakketje. Ik wacht al 2 weken. Ik heb jullie zelfs een mail gestuurd ma niks van antwoord gekregen.

21 september 2025

Antwoord van Luxplus België

Beste Mimoza, onze excuses dat je je pakket nog niet hebt ontvangen. We gaan door een drukkere periode waardoor we je nog niet hebben kunnen helpen. Ik zie echter niet dat we een mail van je hebben ontvangen, maar we zullen je nu verder helpen.

Snel leveren!

6 september 2025

Antwoord van Luxplus België

Hi Gabriel, bedankt voor je review! We zijn blij dat je pakket snel is geleverd. Geniet van je bestelling!🌸

Bedriegers

Bedriegers, hier niet bestellen als je niet gecontacteerd wil worden door een incassobureau omdat je jouw abonnement hebt ingetrokken!

15 september 2025

Antwoord van Luxplus België

Beste Minela, ik begrijp je frustratie. Het terugboeken van lidmaatschapskosten staat echter niet gelijk aan het opgezeggen van het lidmaatschap. Dit kan enkel via je profiel of door de klantendienst te contacteren. Als je hier meer informatie over wil, kan je altijd bij de klantendienst terecht.

Ik heb bij Luxplus een product besteld

Ik heb bij Luxplus een product besteld, maar kwam er daarna achter dat er automatisch een betaald lidmaatschap aan mijn bestelling was gekoppeld. Dit was voor mij totaal niet duidelijk bij het bestellen. Vervolgens werd er elke maand geld geïncasseerd, terwijl ik alleen als gast iets wilde kopen. Zeker als je via Klarna betaalt, lijkt het heel makkelijk om onbedoeld zo’n lidmaatschap af te sluiten. Ik vind dit misleidend en zou anderen willen waarschuwen goed op te letten bij een bestelling.

17 mei 2025

Antwoord van Luxplus België

Hi Feyza, het spijt ons dat het niet duidelijk voor je was dat je een lidmaatschap bij ons had. Bij het bestellen heb je altijd de keuze tussen de normale prijs (zonder korting, zonder lidmaatschap) en de leden prijs (met korting, met lidmaatschap).

Oplichters!!!!

Oplichters!!!!! Trap er niet in. Ze schrijven je automatisch in voor een abonnement, maandelijks 8,95 van mijn rekening voor 2 jaar lang!!

8 september 2025

Antwoord van Luxplus België

Hi Zora, vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad. Tijdens het shoppen bij ons kun je kiezen tussen de leden prijs en de normale prijs. Bij de leden prijs start je ook een lidmaatschp. Als je ons een e-mail stuurt, kunnen we je verder helpen.

er klopt iets niet bij luxplus

Vandaag 3 september 2025 een shampoo besteld. ik heb niks aangevinkt van een abonnement. Daar heb ik heel goed op gelet. Het bestelde product zal ik waarschijnlijk krijgen, maar dat is afwachten. Wat nog opvallend is, is dat een reset van het wachtwoord niet mogelijk is. Ze geven aan wachtwoord resettoken niet juist. Verschillende keren geprobeerd. Ik heb eveneens via mail hun laten weten dat ik geen lid wil worden.
De site, chat is niet bereikbaar tot of tot en met 8 augustus 2025. Van domiciliëring is nergens sprake geweest. Ik wacht op antwoord. Ik zal mijn review aanpassen als ik antwoord krijg.
Nicola33

3 september 2025

Antwoord van Luxplus België

Hi Nicola, bedankt voor je review. Als je ons via mail gecontacteerd hebt, hopen we je zo snel mogelijk te kunnen helpen. Onze excuses voor het ongemak!

Update na slechte ervaring

Uiteindelijk hebben ze mij zo snel mogelijk gemaild na mijn “mijn pakket is retour gegaan” review. Ze hebben een goede oplossing met mij besproken en het pakket komt zelfs vrijdag nog aan. Ik ben super tevreden en blij met de hulp die ik heb gekregen. Bedankt hier voor! Nu kan ik zonder zorgen met de make-up naar de bruiloft. :)

27 augustus 2025

Antwoord van Luxplus België

Hi Lara, fijn om te horen dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen😊 Hopelijk ben je tevreden met de make-up die je besteld hebt en zie je er stralend uit op de bruiloft🌸

Oplichting, abonnement bij bestelling

Ook ik heb plotseling een abonnement terwijl ik toch echt het opgelet dat ik dit niet aanvinkte in het bestelproces. Nu incasso terug laten storten, ben benieuwd.

13 juli 2025

Antwoord van Luxplus België

Beste Yvonne, volg alsjeblieft de onderstaande stappen om producten te kopen voor de normale prijs zonder een lidmaatschap:
\- Klik het product aan dat je wilt kopen
\- Selecteer de normale prijs
\- Zeg nee tegen gratis verzending
\- Ga verder naar de betaling
\- Dubbel check of je geen lidmaatschap hebt toegevoegd aan jouw winkelmandje

Let op, het terugboeken van lidmaatschapskosten staat niet gelijk aan het opzeggen van het lidmaatschap en is bovendien in strijd met onze voorwaarden. Gelieve de klantendienst te contacteren en/of het lidmaatschap via je profiel stop te zetten.

Meesters in misleiding

Dit bedrijf gebruikt een bedrieglijk business model.
De website doet zich voor alsof je met hen contact kan opnemen. Dat heeft echter geen realiteitswaarde.
Mocht er een mogelijkheid zijn om geen ster aan te duiden, dan had ik daarvoor gekozen. Die ene ster bij Trustpilot is er echt één teveel.

8 augustus 2025

Hi Marguerite,
We proberen altijd duidelijk te zijn over hoe het lidmaatschap werkt. Daarom informeren we op verschillende plaatsen op Luxplus.be dat de ledenprijzen alleen gelden voor leden, en dat een lidmaatschap wordt geactiveerd wanneer je kiest om een product tegen de ledenprijs te kopen. Dit staat bijvoorbeeld op de homepage, onder elk product, in de secties "abonnement" en "voorwaarden", evenals in de winkelwagentje wanneer je je aankoop voltooit. Je kunt ook zien dat het lidmaatschap is opgenomen in je orderbevestiging die per e-mail is verstuurd na de aankoop. We verontschuldigen ons dat dit in jouw geval niet voldoende duidelijk was, en dat dit heeft geleid tot een misverstand.

Oplichterij

Bestel niets bij Luxplus dan wordt je automatisch lid en moet maandelijks € 8.95 betalen. Zonder dat je dat weet. Oplichterij!!!!!

22 juli 2025

Antwoord van Luxplus België

Dag Suzan, onze excuses voor je negatieve ervaring met Luxplus. Enkel als je producten tegen de ledenprijs koopt, start je een lidmaatschap. Als je geen lidmaatschap wilt beginnen, kan je altijd de producten tegen de normale prijs kopen. Het spijt ons dat je hier niet van op de hoogte was. Bij verdere vragen helpen we je graag verder via de klantendienst.

Ik heb een bestelling geplaatst bij…

Ik heb een bestelling geplaatst bij Luxplus en kwam er later achter dat ik ongemerkt vastzat aan een betaald lidmaatschap van €8,95 per maand. Tijdens het afrekenen was dit totaal niet duidelijk of opvallend vermeld. Wat ik nog kwalijker vind, is dat ik geen enkele bevestigingsmail heb ontvangen waarin staat dat ik akkoord ben gegaan met een lidmaatschap.

Pas toen het bedrag werd afgeschreven, kwam ik erachter dat ik “lid” was. Dit voelt voor mij als bewuste misleiding. Ik vind het onacceptabel dat een bedrijf op deze manier abonnementskosten in rekening brengt, zonder duidelijke communicatie of toestemming.

Ik heb inmiddels contact gezocht om het lidmaatschap op te zeggen en het geld terug te vragen. Tot nu toe zonder succes.

3 augustus 2025

Antwoord van Luxplus België

Hi, onze excuses voor je negatieve ervaring met Luxplus. Bij het plaatsen van een bestelling tegen de ledenprijs krijgen de klanten altijd een bevestiging via mail over het lidmaatschap. We gaan door een drukkere periode, maar zullen ons best doen om je verder helpen zodra we je e-mail ontvangen.

Nooit ontvangen, geen geld terug

Een tijdje geleden alweer ben ik langs het punt bij mij in de buurt geweest. Om mijn pakketje op te halen bij het pakketpunt. Overigens was dit mijn eerste bestelling bij jullie. Maar tevergeefs. De mensen van het pakketpunt waren aan het zoeken, maar konden niks vinden. Ze hadden echter wel al mijn paspoort ingescand omdat ze moeite hadden mijn pakket te vinden omdat ik nogal een moeilijke naam heb. Ik heb jullie meerdere malen vriendelijk verzocht dit serieus op te pakken, maar jullie nemen mij als klant zijnde niet serieus. Ik heb een aangifte lopen bij de politie en ik ben bezig met verdere juridische stappen alleen leek het mij (en ook hen) verstandig nog eens contact op te nemen. Het is belachelijk dat om een bedrag van €40,56 jullie weigeren mij mijn geld terug te geven terwijl ik het pakketje NOOIT heb opgehaald. Ofja, ik ben wel langsgeweest maar ZONDER mijn pakket in mijn handen ben ik vertrokken. En dan beweren jullie dat ik het wel heb opgehaald? Hoe ziek dat een bedrijf zijn klanten niet serieus neemt. Dit was mijn allereerste bestelling bij jullie en ook zeker mijn laatste. Ik probeer het nog eens per mail en anders moeten jullie weten dat ik hier nog eens een flink bedrag uit ga halen. Het gaat in eerste instantie om €40,56 maar aangezien jullie mij weigeren dit bedrag terug te betalen terwijl ik nooit het pakket daadwerkelijk heb ontvangen gaan jullie me meer moeten betalen voor alle bijkomende kosten die ik nu heb gemaakt. Jullie horen wettelijk gezien ook een niet-ontvangst verklaring te hebben die ingevuld kan worden. Elk bedrijf is daartoe verplicht en ook dat hebben jullie niet. Ongelofelijk. Dit is een laatste verzoek mij mijn geld terug te geven waartoe jullie WETTELIJK VERPLICHT zijn. Zo niet dan zorg ik ervoor dat het een veel hoger bedrag gaat zijn.

30 juni 2025

Antwoord van Luxplus België

Dag Afiya Wolf, wat jammer om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met je Luxplus-bestelling. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn. Helaas kunnen we, zoals op de website vermeld, de klant niet meer verder helpen met de niet-ontvangst verklaring na 7 dagen na de levering, omdat het voor ons dan niet meer mogelijk is om een onderzoek te starten met de bezorgdienst. We vinden het echt vervelend dat we samen geen oplossing hebben kunnen vinden.