Dit is pure oplichting! Ik plaatste een bestelling, maar nergens werd duidelijk vermeld dat je vastzit aan een maandelijks abonnement van €8,95. Ik heb hier enkel reclame voor gezien, maar nergens hie... Toon meer

Dit is pure oplichting! Ik plaatste een bestelling, maar nergens werd duidelijk vermeld dat je vastzit aan een maandelijks abonnement van €9,95. Alsof dat nog niet genoeg is: de korting is niet eens a... Toon meer
Dit bedrijf gebruikt een bedrieglijk business model. Dat besef ik nadat ondertussen 3x geld van de rekening is afgegaan bij wijze van domiciliëring voor lidmaatschap waarvan ik niet bewust was. De... Toon meer
Luxplus is een ledenclub waar je altijd bespaart op je favorieten met gratis verzending. Koop beauty voor een vaste lage prijs en zeg dag tegen te hoge prijzen voor de producten waar je van houdt!

België
Vraagt klanten om een review
Schreef een vernietigend review over het schandelijke en verwerpelijke businessmodel van luxplus .Krijg van hen op mijn 1e review een ‘automatisch? gegenereerde schizofrene reactie die kant noch wal raakt en geen antwoord geeft ,cq niet aansluit ,op mijn boosheid .Dit bedrijf ‘is een sneeky ,niet te vertrouwen website die speculeert op de argeloosheid en domheid van de klant. Ongelooflijk eigenlijk dat dit

Antwoord van Luxplus België
Waardeloze site. Mijn pakketje was naar het verkeerde adres gestuurd. Tot 3 keer toe contact gehad met ups. Elke keer werd er beloofd dat het opgelost zou worden. Dit gebeurde alleen niet. Dus toen contact met luxplus opgenomen. Die geeft aan niks te kunnen doen omdat ik niet binnen een week contact heb gezocht. Dus ik ben nu mijn geld kwijt.

Antwoord van Luxplus België
Oplichterij vraagt mij nu om €50 aan hun te betalen terwijl zij niet eens mij hadden gewaarschuwd

Antwoord van Luxplus België
Ben er inderdaad ingeluisd dachten bestelling te doen van een product maar zat vast een maandelijkse van acht euro. Schande dat dit soort praktijken mogen.

Antwoord van Luxplus België
Ik voel me ronduit opgelicht. Luxplus lokt je met ogenschijnlijke aanbiedingen, zonder op transparante wijze duidelijk te maken dat je automatisch vastzit aan een betaald lidmaatschap. Geen duidelijke waarschuwing, geen eerlijke communicatie – enkel een stil abonnement dat zonder toestemming doorgaat.
Als bedrijf zou je je diep moeten schamen voor dit soort praktijken. Dit is geen klantgerichte dienstverlening, maar bewuste misleiding om geld uit mensen hun zakken te kloppen.
Ik zal nooit iets met Luxplus te maken willen hebben en raad iedereen aan ver uit de buurt te blijven van deze oplichterij.

Antwoord van Luxplus België
in febr.25 had ik tandpasta en haargel gekocht bij Luxplus,ik had waarschijnlijk het vakje aangekruist dat ik lid wou zijn niet wetende dat ik daardoor vastzat aan een abonnement,Ik heb daar gewoon niet bij stil gestaan ,heb dit nog nooit hervaren.Als lid krijg je zogezegd veel voordelen maar je moet wel lidgeld betalen terwijl je toch produkten koopt van hen waar ze ook winst op maken.Ik kwam er pas achter toen ik in juni een verwittiging kreeg van incasso dat ik 2 maand mijn lidgeld niet betaald had,wist niet eens dat ik een abonnement had.Na veel zoeken en rekeninguittreksels bekijken zag ik dat er elke maand 9.75 euro van rekening was,en een achterstal van 30 euro te betalen had.Na veel omzwervingen abonnement kunnen stopzetten.Ik ben nu bang dat ze ondanks het stopzetten,nog steeds geld van rekening zullen halen zolals ik gelezen heb in een rewiew van andere gedupeerde,nooit zal ik nog iets kopen van deze firma en hoop dat mensen dit lezen.

Antwoord van Luxplus België
Let op, oplichters die het eindproduct kopen en onbewust een abonnement starten. Koop ergens anders, je krijgt problemen en nog meer problemen!!!!!

Antwoord van Luxplus België
Zoals alle onderstaande getuigenissen van oplichting kan ik deze alleen maar bijtreden : een blindelingse domiciliering die waarschijnlijk op een zodanig slinkse manier geïncorporeerd is dat het pas na enkele afhoudingen van uw rekening opgemerkt wordt ! Dus mijn oordeel is eveneens : laat u niet vangen aan luxplus die via Mollie een domiciliering uitvoert zonder dat het opvalt of zonder kenbare tekens dat je zoiets zou onderschreven hebben !

OPLICHTERS!!!
Je koopt 1 product omdat je denkt dat het goedkoper is, krijg je maandelijks lidgeld afgeboekt omdat je lid moet zijn...domicilering zonder toestemming!
En dan komt de 2e oplichter Collectmasters het bedrag opeisen via gerechtelijke weg...
OPLETTEN en NIET bestellen!!!

Antwoord van Luxplus België
Op Facebook zag ik een product van webshop lexplus staan. Nadat ik mijn product binnen heb gekregen wist ik niet dat ik aan een abonnement vastzat. Dit bedrijf is een oplichter, bestel niet bij dit bedrijf want zonder je het weet zit je aan een abbo vast. Het is omdat ik netjes moet blijven want ik ben woest dat ik op zo een manier belazer ben.

Antwoord van Luxplus België
Ze brengen je abonnementskosten in rekening zonder je daarvan op de hoogte te stellen en brengen je maandelijks kosten in rekening. Nadat je erachter bent gekomen en hebt opgezegd, komt een ander oplichtersbedrijf (Collect Masters) je op de hielen zitten om je extra kosten te laten betalen voor een openstaande betaling. Ik ontvang ineens een e-mail met gerechten enzoo. Dus ik heb meer dan €100 betaald om dit bullsh*t af te sluiten.
Dus dut is een trap mensen !!!!!!!!! Alstublieft niks via hun bestellen of nooit geen lid worden of aanmelden met jou gegevens.

Antwoord van Luxplus België
Dit zijn oplichters, Ze brengen je abonnementskosten in rekening zonder je daarvan op de hoogte te stellen en brengen je maandelijks kosten in rekening. Nadat je erachter bent gekomen en hebt opgezegd, komt een ander oplichtersbedrijf (Collect Masters) je op de hielen zitten om je extra kosten te laten betalen voor een openstaande betaling. Trap niet in hun oplichting en betaal niet!!!

Antwoord van Luxplus België
Ze zijn oplichters op eens heb ik een lidmaatschap die ik geen toestemming heeft gegeven, en als ik die wilt opzeggen werk die site niet en wordt vast. En opeens heb je een incassobureau die zegt je hebt openstaande bedrag die je moet betalen. Ik ga nooit meer luxplus gebruiken

Antwoord van Luxplus België
Automatische lidmaatschap geworden ,er is geen bevestiging email ontvangen , als binnen 15dagen niet betalen dan er komt 3keer meer moet je betalen .

Antwoord van Luxplus België
Als je denkt een bestelling te doen omdat je snel iets online besteld en op een plaatje bij een product klikt, blijkt achteraf dat ze je een abbonement daarbij verkopen. Zeer misleidende verkoop tactiek, trap er niet in, storneer je al betaalde bedragen zo mogelijk nog via je bank. Laat je niet bank maken door dreigementen van ze met een incasso bureau. Consumenten op deze manier misleiden is verboden.

Antwoord van Luxplus België
Heel raar bedrijf, zit zonder te weten aan een abonnement. Opgezegd in februari maar in april weer random geld van mijn bank afgeschreven. Oplichterij.

Antwoord van Luxplus België
Zoals hier al veel geschreven is.
Waardeloos dat je vast zit aan een abonnement. Voor mij was het op het eerste gezicht niet duidelijk, maar hier lees ik dat ik niet de enige was.
Wat een lef om mensen zo sneaky aan je te "binden".

Antwoord van Luxplus België
PAS OP! Als je hier iets koopt zit je gelijk aan een abonnement vast! Goedkoop blijkt dus duurkoop. Mijn dochter kocht 2 nagellakjes en zonder het te weten zat daar een maandelijks abonnement aan vast wat automatisch word afgeschreven. Opzeggen is lastig en de klantenservice zeer slecht. Ik heb maar 1 advies KOOP HIER NIET!