LYKÏA Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Håndklædesæt med flotte farver. De blev behandlet efter medfølgende instrukser. Desværre fnuller de rigtig meget, så de virker snavsede. Vi modtog dem som en gave fra vores barnebarn og er kede af... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Stor skuffelse. Købte et lækkert top kvalitet badelagen sidste år. Det jeg lige har modtaget har ikke den tykke lækre kvalitet. Det er bare ordinært. Vejer også mindre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt varer hos Lykia ad to omgange. Første gang fordi jeg var vild med de multifarvede håndklæder, så primært pga. udseendet. Men anden gang købte jeg, fordi kvaliteten er så lækker. Jeg els... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra bestilling til modtagelse gik der bare ganske få dage.. Tak for den personlige hilsen I havde givet Jer tid til at skrive, I gør meget ud af, at vejlede i behandling af håndklæderne, således de f... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Woonwinkel

Geschreven door het bedrijf

LYKÏA tilbyder håndvævede produkter såsom håndklæder, traditionelle hamamhåndklæder samt puder af vintage kelimtæpper. Vores mission er, at dele vores stolte arv gennem luksuriøse tekstilprodukter til hyggelige og stilfulde skandinaviske hjem. Nutidige produkter med stærke referencer til den tyrkiske hamamkultur.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

44 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

flotte men suger dårligt

Flotte håndklæder, og hurtig levering.
Men trods 1 døgn i koldt vand med efterfølende vask uden skyllemiddel inden ibrugtagning, suger de ekstremt dårligt

19 augustus 2025
Review zonder uitnodiging
Logo LYKÏA

Antwoord van LYKÏA

Kære Ann, Tak for din feedback. Vi er ærgerlige over at høre, at håndklæderne ikke fungerer som forventet. Det er ikke en generel oplevelse blandt vores kunder, så vi vil meget gerne undersøge det nærmere og hjælpe dig. Kontakt os endelig på contact@lykia.dk, så vi kan finde en god løsning sammen.
Mvh Trine og Emre

Lækre håndklæder - der trævler

Håndklæderne er flotte, lækre og vamsede. Men frynseknuderne går op i vask (så ville hellere undvære), og der kommer meget let trævler/løse tråde ud af selve håndklæderne. Virkelig ærgerligt, når de nu ellers er så lækre.

16 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker kvalitet og hurtig respons

Hurtigt svar ved henvendelse, hurtig afsendelse og et lækkert produkt.
Glæder mig til at se hvordan kvaliteten er i brug og efter vask. ( 2 morgenkåber)
Eneste minus er at der lige efter bestilling bliver fremsendt en rabatkode på 15%.
Så føler jeg mig lidt ærgelig. Jeg er med på at det er for at få kunden tilbage i butikken, men alligevel.

4 mei 2025
Logo LYKÏA

Antwoord van LYKÏA

Kære Line
Tusind tak for din fine anmeldelse – vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering og produktet! Vi håber, du bliver rigtig glad for dine morgenkåber og at de lever op til forventningerne – også efter vask.

Vi vil blot nævne, at de morgenkåber du har købt, allerede var nedsat i pris, og derfor gælder rabatkoden desværre ikke på netop dette produkt. Rabatkoden kan dog sagtens bruges på mange af vores øvrige produkter, næste gang du besøger webshoppen.

Vi sætter stor pris på, at du har handlet hos os, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.
De bedste hilsner
Trine og Emre