Håndklædesæt med flotte farver. De blev behandlet efter medfølgende instrukser. Desværre fnuller de rigtig meget, så de virker snavsede. Vi modtog dem som en gave fra vores barnebarn og er kede af... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Stor skuffelse. Købte et lækkert top kvalitet badelagen sidste år. Det jeg lige har modtaget har ikke den tykke lækre kvalitet. Det er bare ordinært. Vejer også mindre.
Jeg har købt varer hos Lykia ad to omgange. Første gang fordi jeg var vild med de multifarvede håndklæder, så primært pga. udseendet. Men anden gang købte jeg, fordi kvaliteten er så lækker. Jeg els... Toon meer
Fra bestilling til modtagelse gik der bare ganske få dage.. Tak for den personlige hilsen I havde givet Jer tid til at skrive, I gør meget ud af, at vejlede i behandling af håndklæderne, således de f... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
LYKÏA tilbyder håndvævede produkter såsom håndklæder, traditionelle hamamhåndklæder samt puder af vintage kelimtæpper. Vores mission er, at dele vores stolte arv gennem luksuriøse tekstilprodukter til hyggelige og stilfulde skandinaviske hjem. Nutidige produkter med stærke referencer til den tyrkiske hamamkultur.
Contactgegevens
Vestergårdsvangen 92, 8260, Viby j, Denemarken
- contact@lykia.dk
- lykia.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Tørrer dårligt
De er bløde men er meget dårlige til at tørre hænder og krop i, selvom de har været vasket flere gange efter at have ligget i blød. Føles ikke som 100% bomuld.

Antwoord van LYKÏA
Vi har en airbnb
Vi har en airbnb, som vi elsker og sætter en stor ære i at gøre lækker i alle henseender. Håndklæderne fra LYKIA er kommet for at blive, alle gæster kommenterer dem.
Største anbefalinger fra Nina og Kim
Super service og hurtig levering
Modtog de lækreste håndklæder
Modtog de lækreste håndklæder, godt nok nogen dage over den forventede leveringstid. Men fik en mail om at leveringen var forsinket, og det er da service. Derfor de 5 stjerner!
Disse håndklæder er virkelig
Disse håndklæder er virkelig, virkelig bløde og lækre og farverne virkelig flotte!
De mest vidunderlige håndklæder jeg har…
De mest vidunderlige håndklæder jeg har haft ind til nu. Bliver glad i låget af farverne og blødere håndklæder skal man lede længe efter.
Lækre håndklæder og lynhurtig levering
Fantastisk god og hurtig service
Fantastisk god og hurtig service - og ikke mindst virkelig lækker kvalitet og skønne farver - helt sikkert kvalitet:-)
Fantastiske farver og kvalitet
Fantastiske farver og kvalitet - elsker alt ved dem! God service og levering!
Virkelig god kvalitet
Jeg har igen købt håndklæder hos Lykia. Kvaliteten på håndklæderne er lige som sidste gang rigtig god. De er vævet, så de er dejligt tykke. Jeg er meget tilfreds.
Den ultimative badekåbe
Den ultimative badekåbe - tyk, blød og regnbuefarvet!
Nem bestilling og ingen dikkedarer.
De LÆKKERSTE håndklæder
De LÆKKERSTE håndklæder - ever! Lynhurtig levering og jeg kun 1 ting jeg savner. Jeg har købt i farven “Natur” men jeg synes jeg mangler en størrelse imellem gæste- og badehåndklæde. Det lille er for småt til at komme om håret og det store er bare for stort at balancere rundt med. Lidt ærgeligt at jeg bliver nød til at finde en anden leverandør pga det. Håber at de vil lave om på det.
Hurtigt svar og Hurtigt levering.
Hurtigt svar og Hurtigt levering.
Super lækker strandhåndklæder
Kan varmt anbefales
Købte 2 store smukke badelagner som jeg knuselsker. Lækre, bløde, tykke og de smukkeste farver.
Super fin service ovenikøbet.
God service, smukke håndklæder.
Smukke håndklæder, der gjorde lykke som gaver til teenagere. Lyser op i badeværelset med de mange farver. Super service. Dejligt med beskrivelse af produktion og nærhed til forhandler. Har købt flere gange.