LYKÏA Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Håndklædesæt med flotte farver. De blev behandlet efter medfølgende instrukser. Desværre fnuller de rigtig meget, så de virker snavsede. Vi modtog dem som en gave fra vores barnebarn og er kede af... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Stor skuffelse. Købte et lækkert top kvalitet badelagen sidste år. Det jeg lige har modtaget har ikke den tykke lækre kvalitet. Det er bare ordinært. Vejer også mindre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt varer hos Lykia ad to omgange. Første gang fordi jeg var vild med de multifarvede håndklæder, så primært pga. udseendet. Men anden gang købte jeg, fordi kvaliteten er så lækker. Jeg els... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra bestilling til modtagelse gik der bare ganske få dage.. Tak for den personlige hilsen I havde givet Jer tid til at skrive, I gør meget ud af, at vejlede i behandling af håndklæderne, således de f... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Woonwinkel

Geschreven door het bedrijf

LYKÏA tilbyder håndvævede produkter såsom håndklæder, traditionelle hamamhåndklæder samt puder af vintage kelimtæpper. Vores mission er, at dele vores stolte arv gennem luksuriøse tekstilprodukter til hyggelige og stilfulde skandinaviske hjem. Nutidige produkter med stærke referencer til den tyrkiske hamamkultur.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

44 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice og lækre håndklæder

Jeg må IGEN rose LYKÏA - ikke kun for deres lækre og flotte håndklæder, men så sandelig også for deres kundeservice.
Sjældent har jeg oplevet en lille virksomhed være så imødekommende og hjælpsom og yde så fantastisk en service som LYKÏA. Tilfredsheden med 2 håndklæder var ikke i top, men det fik Trine og Emre hurtigt rettet op på med deres super gode service.
Hurtig levering og nu endnu flere lækre og flotte håndklæder klar til brug.
Tusind tak for en endnu en god oplevelse med LYKÏA

5 januari 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Øv for en skuffelse

Uh, sikke en stor skuffelse.
Smukke ser de ud men..
de tørrer ikke ordentligt men efterlader kroppen lettere fugtig.
Gælder også de små håndklæder til hænder og ansigt.
Vi har fulgt alle regler om hvordan man behandler nye håndklæder og har mange skønne og dyre mærker men ingen opfører sig som dette mærke.
Vi købte to sæt.. men er bestemt ikke tilfredse.

1 januari 2025
Logo LYKÏA

Antwoord van LYKÏA

Kære Pia,
Vi er kede at høre, at du synes at dine håndklæder ikke tørrer ordentlig. Håndklæderne skal vaskes nogle gange før den bedste absorberingsevne opnås lige som andre bomulds hjemmetekstiler.

Vores badehåndklæder er også tungere end almindelige badehåndklæder og de indeholder mere bomuld derfor kan det tage lidt længere tid før den bedste absorberingsevne er på plads. Der kan også være andre årsager til at et håndklæde ikke tørrer godt. Hvis du for eksempel vasker dem med skyllemidler. Dette anbefaler vi heller ikke.

Vi kan se at din ordre er ret nye og vi vil derfor anbefale at vaske og bruge dem et stykke tid. Hvis du stadig ikke synes at de suger godt, så finder selvfølgelig en løsning sammen.
Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på contact@lykia.dk

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Holder elendigt

De så flotte og lækre ud da jeg fik dem for et år siden, men allerede efter de første par vask, gik knuderne op og farverne blev dårligere. Efter under et år, er der nu store flænger i dem. De har været i almindelig rotation, ikke brugt hverken meget eller lidt, vasket ved 60 grader og lufttørret. De har holdt dårlige end selv billige ikeahåndklæder jeg har haft. Ville ønske jeg kunne tilføje billede af dem.

13 december 2024
Logo LYKÏA

Antwoord van LYKÏA

Kære Charlie

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at dine håndklæder ikke har levet op til dine forventninger, og vi beklager, at du har haft denne oplevelse med vores produkt. Det du beskriver er usædvanligt og vi vil gerne undersøge nærmere. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse, og vi vil meget gerne dykke ned i denne sag.

Når det kommer til farvetab og slid, kan der være flere faktorer, der spiller ind, såsom typen af vaskemiddel, mængden af vaskemiddel, vasketemperaturen og eksponering for sollys under tørring. Vi ønsker dog at forstå din specifikke situation bedre og finde en løsning.

Vi kan ikke se din ordre her i din anmeldelse.
Vi vil derfor opfordre dig til at kontakte os direkte på contact@lykia.dk . Det vil være en stor hjælp, hvis du kan dele billeder af håndklæderne, så kan vi undersøge problemet nærmere og sikre, at det ikke sker igen.

Vi ser frem til at høre fra dig og håber, at vi kan hjælpe med at finde en tilfredsstillende løsning.

LYKïA

Har fået lækre håndklæder

Har fået lækre håndklæder, skønne og bløde. Efter første vask opdagede jeg en vævefejl i det éne badehåndklæde, og skrev til Lykïa, med billede af fejlen. Modtog lynhurtigt et nyt, som jeg nu kan få i brug. Meget tilfreds med produkt og service! (Har ALDRIG oplevet SÅ bløde håndklæder før)!

10 september 2024