Møbelpolstren.dk Reviews

TrustScore 3 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Top elendig service og helt ude af stand til at fuldende en tilfredsstillende handel ,undskyldninger på undskyldninger og total manglende sans for respekt overfor kunderne . Den kvindelige sæ... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ved afhentning af vores skindstol i butikken kunne vi konstatere at kantsnoren på stolen havde skiftet farve fra sort til brun. Dette påtalte vi, og man ville rette det. Efter flere telefoniske... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

POLSTRERBIKSEN. NIMTOFTE på DJURSLAND Anne Mette har ikke blot ombetrukket vores 2 lamino swedese stole. Hun har totalt fornyet dem og bragt dem tilbage til deres stilige, oprindelig udseende. Sidd... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Møbelpolstren tog mine gamle, slidte spisebordsstole og gjorde dem til noget helt specielt. Deres service var i top, og jeg fik hjælp til at vælge et stof, der både passer til mine møbler og min stil.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Stofferingszaak
  2. ook in
  3. Decoratie- en interieurwinkel
  4. Meubilair-op-maat leverancier

Geschreven door het bedrijf

Vi er nordens førende møbelpolstrere, og har siden 2002 haft speciale i danske designmøbler! Vi ompolstrer alle slags møbler. Vi sælger brugt UpCycled design i butikkerne. Vi sælger nye designklassikere til skarpe priser i butikkerne. Besøg os i Aarhus, Roskilde eller Osted. Kontakt os på 46371818.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisk Service.

Fantastisk Service.
Super god service og venligt personale. Helt klart en butik jeg vil anbefale andre at bruge. Utrolig god oplevelse

Logo Møbelpolstren.dk

Antwoord van Møbelpolstren.dk

Hej Casper,

Mange tak for din anmeldelse.

Kom endelig forbi igen, hvis der er andet, som vi kan hjælpe med.

Mvh.
Møbelpolstren.dk, Roskilde.

Super god oplevelse!

Super god oplevelse!
Det er folk der ved hvad de snakker om, samtidig er de super serviceminded.
Helt klart 5 ud af 5 stjerner!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

afleverede min afdøde mormors gamle…

afleverede min afdøde mormors gamle sofa til ombetrækning sidste uge,Fik at vide der nok ville gå ca 2 uger med at få den fixet. fik et opkald i går om at den var færdig :) WOW det var hurtigt og sikke et Resutalt. Er Mega glad for jeg valgte dette sted i Roskilde efter anbefaling.Top service og fantastisk service.kan klart anbefales. 5 stjerner er for lidt

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kvalitet i top og service ud over det…

Kvalitet i top og service ud over det sædvanlige
Jeg har handlet her 3 gange. Og hver gang fået top service, prima produkter og fair priser.
Produktkendskab ud over det sædvanlige og har overholdt hver en aftale!
Skulle i dag bruge en kopi af en kvittering på nogle stole jeg havde købt for 5 år siden. Indehaveren måtte tilbage i deres gamle regnskab for at finde den. Og brugte en del tid på det. Da han fandt den, spurgte jeg hvad han skulle have for alt den tid han havde brugt. Og han sagde intet!
Det er kundeservice!
Jeg vil varmt anbefale Møbelpolstren.dk i Roskilde til alle!

31 oktober 2018

Glimerende service

Glimerende service, meget informerende ung mand i Roskilde forretningen. Jeg har fået ombetrukket min Erik Jørgensen sofa i læder, med god guidance iforhold til lædertyper osv. Jeg er yderst tilfreds med resultatet af udført arbejde, jeg kommer helt klart igen!

30 oktober 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og flotte møbler

Jeg har købt to ægget stole og er fuldt tilfreds med min oplevelse.
Rigtige flotte møbler, godt håndværk og god service. De leverer til døren efter aftale og man bliver mødt at søde medarbejdere.
Kan klart anbefale at købe møbler hos Møbelpolstren!

(i har åbenbart to profiler, så har skrevet anmeldelse på dem begge :) )

16 oktober 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Eriik Jørgensen 315 sofa.

Jeg indleverede et komplet sæt Erik Jørgensen 315, 215 samt stol til ombetrækning. Var lidt i tvivl om hvilket læder der ville passe bedst til - fik en rigtig god vejledning, sofaerne passer helt perfekt i det skind jeg blev anbefalet.

Hurtig levering, og udbringning til min bopæl var en del af handlen.

Alt forløb perfekt - så jeg vender tilbage når jeg har sparet sammen til en svane stil i walnut brown.

5 oktober 2018

Virkelig dårlig købsoplevelse

Hvorfor er der to profiler af samme forretning? Men så kommer samme anmeldelse også her.

Jeg har handlet der en gang, og bliver også den sidste.
Deres produkter er egentlig fine nok. Men personalet forstår sig hverken på kundeservice eller kommunikation i øvrigt. Hele købsprocessen var præget af brudte aftaler og arrogance fra deres side. Vi købte en stol, som vi fik ud til lån inden køb. Den var defekt og lavede derfor mærker i vores trægulv, ligesom de mod specifikke anvisninger behandlede træværket, således at det ændrede farve. Ved påtale af begge dele blev vi mødt med arrogance og fjendtlighed. Jeg kan ikke på nogen måde anbefale at handle hos dem.
Jeg vender i hvert fald ikke tilbage.

22 september 2018
Logo Møbelpolstren.dk

Antwoord van Møbelpolstren.dk

Hej M83,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi beklager meget, at vores service ikke levede op til dine forventninger. Din feedback er vigtig for os, da den hjælper os med at forbedre vores kundeservice og produkter.

To profiler af samme forretning: Vi er klar over situationen og arbejder på at konsolidere vores online tilstedeværelse for at undgå forvirring. Vi beklager eventuelle ulemper, dette måtte have forårsaget.

Kundeservice og kommunikation: Det er meget beklageligt at høre. Vi sætter en ære i at behandle vores kunder med respekt og professionalisme, og vi vil tage din feedback til efterretning for at sikre, at vores team modtager den nødvendige træning og vejledning.

Kundeservice har kontaktet jer ift. aftale, og vi håber at alt er som det skal være.

I er selvfølgelig altid velkommen forbi.

Mvh.
Møbelpolstren.dk, Roskilde.

Arrogant personale/ejer, ikke servicemindet

Vil ikke anbefale at handle i den butik. Har haft en tvist med Møbelpolstreren Roskilde om hvorvidt nye skumhynder var inklusiv i den aftalte pris, på at få vores sofa ompolsteret. De var meget afvisende, stejle, arrogante og kunne/ville ikke se sagen fra kunden/vores side (de har efterfølgende rette deres hjemmeside). Havde en del mailkorrespondance og Møbelpolstreren kunne/ville ikke se sin del af konflikten og gik første med til forlig, da vi havde sendt sagen til Ankenævnet.

19 november 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har i flere omgange bestilt 7"er stole …

Har i flere omgange bestilt 7"er stole både i sort læder og smuk brun læder
De aftalte leveringstider blev overholdt, og stolene var smukke og super kvalitet.;) vi nyder stolene hver eneste dag
Kan varmt anbefale at handle hos møbelpolsteren på Roskilde havn

11 mei 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så skuffet over service - manglende tilbagemelding og arrogance

Jeg har tidligere købt 14 Arne Jacobsen stolemed super service, og er så ked og skuffet over den virkelige manglende service jeg nu oplever, da jeg vælger at få betrukket 2 stole. Jeg får af vide, at det vil rage 4 uger, efter knap 5 uger ringer jeg og siger, at jeg kommer og henter stolene i weekenden. Det kan slet ikke lade sig gøre, da stolene først bliver betrukket mandag, og jeg får hurtigt besked på, at han vil se, hvad han kan gære og vil ringe tilbage.Jeg hører ingenting og da vi skal bruge stilene til fødselsdag ringer jeg 4 dage efter for at hære om jeg kan hente stolene onsdag, men de er ikke til at få fat i. Sag jeg så kommer igennem til en af deres andre afdelinger, er Roskilde afdelingen taget på 5 ugers ferie. Jeg er godt nok skuffet over denne service, der bevirket, at vi skal sidde på klapstole til fødselsdagen. Jeg håber virkelig, at de rådet bod på dårlig service, når jeg engang får mulighed for at hente mine stole.🙁 Er Møbelpolstren blevet for selvfede eller ved at gå nedenom og hjem?

29 juni 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt håndværk med kærlighed og passion for det enkelte møbel og design!!

Jeg har igennem de sidste 11 år haft en langt samarbejde med Møbelpolsteren i Roskilde.

De har altid udvist super service og fleksibilitet overfor mine ønsker. Ligeledes har de kommet med gode konstruktive alternativer til mine ønsker - hvilket har vist sig til fordel for det færdige produkt og sammensætning i helhed.

Jeg finder det ligeledes charmerende at man rent fysisk kan se værkstedet hvor ens møbler rent fysisk ompolstres og færdiggøres.

Derfor kan jeg varmt anbefale Møbelpolsteren, som jeg altid syntes er et besøg og en dialog værd inden man træffer sin beslutning om køb af nye designmøbler eller renovering/ompolstring!

Tommy Laursen

26 mei 2016

Bedste håndværk.

God information om produkterne, sød og venlig med betjening, hurtig levering i forhold til arbejdets kvalitet, rimelige priser også i forhold til kvalitet.
Det er en super fornemmelse at sætte sig på en lædermonteret 7er stol, hvis man kun har prøvet den uden polstring, og det ser meget eksklusivt ud omkring et super elipse bord.

30 april 2016

God troværdig behandling

Havde nogle spørgsmål vedr. vores tanker om at købe AJ 3107 stole (7er stole) polstret med skind.
Endte med at vi købte dem her. Leveret til aftalt tid og i super kvalitet.
Kan varmt anbefale firmaet.

17 januari 2016

Konge håndværk

Har indleveret 2 gamle stole, til nyt liv hos møbelpolsteren.

Troede ikke mine egne øjne, da jeg hentede dem - de var pænere end jeg kunne have købt dem som nye!

I er små konger til det I laver - faglighed og service er i højsæde! TAK!

29 oktober 2015