Møbelpolstren.dk Reviews

TrustScore 3 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Top elendig service og helt ude af stand til at fuldende en tilfredsstillende handel ,undskyldninger på undskyldninger og total manglende sans for respekt overfor kunderne . Den kvindelige sæ... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ved afhentning af vores skindstol i butikken kunne vi konstatere at kantsnoren på stolen havde skiftet farve fra sort til brun. Dette påtalte vi, og man ville rette det. Efter flere telefoniske... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

POLSTRERBIKSEN. NIMTOFTE på DJURSLAND Anne Mette har ikke blot ombetrukket vores 2 lamino swedese stole. Hun har totalt fornyet dem og bragt dem tilbage til deres stilige, oprindelig udseende. Sidd... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Møbelpolstren tog mine gamle, slidte spisebordsstole og gjorde dem til noget helt specielt. Deres service var i top, og jeg fik hjælp til at vælge et stof, der både passer til mine møbler og min stil.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Stofferingszaak
  2. ook in
  3. Decoratie- en interieurwinkel
  4. Meubilair-op-maat leverancier

Geschreven door het bedrijf

Vi er nordens førende møbelpolstrere, og har siden 2002 haft speciale i danske designmøbler! Vi ompolstrer alle slags møbler. Vi sælger brugt UpCycled design i butikkerne. Vi sælger nye designklassikere til skarpe priser i butikkerne. Besøg os i Aarhus, Roskilde eller Osted. Kontakt os på 46371818.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Meget tilfreds.....

Fik leveret 6 stk 7er stole samt 2 svaner ombetrukket i sort skind til aftalt tid & pris.
Kvaliteten af udført arbejde er som original kvalitet - eller bedre, da vi har 1 original svane at sammenligne med.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til møbelpolstreren på havnen i Roskilde.....

8 december 2014

Meget tilfreds!

Jeg har fået ombetrukket 6 Arne Jacobsen stole i sort skind. Meget flot arbejde. Stolene blev leveret til døren som aftalt. God service og mange tak herfra!

5 november 2013
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service og gode produkter

Jeg købte 4 stk. aj 3107 brugte stole med læderbetræk til 2650 kr/stk, som jeg har været rigtig glad for. De er flotte og behagelige at sidde på selv i lang tid. Her forleden brækkede ryglænet på en af stolene. Jeg kontaktede Mobelpolstren og de sendte omgående en medarbejde ud til mig for at skifte sædet.

Jeg er godt tilfreds med den ekstra service som Mobelpolstren tilbød. Jeg er også rigtig glad for mine stole som holder sig flotte og lækre. Alt ialt er jeg tilfreds og hvis jeg skal købe flere stole vil jeg bestemt besøge butikken igen.

27 oktober 2012

Glimrende forretning og service

Peter Arthur må have været der i en overtravl periode. Det er surt, for de er altså fair nok.
Jeg har i dag hentet to Arne Jacobsen kontorstole betrukket med lækkert cognac-farvet skind af møbelpostererne i Roskilde.
De to stole blev bestilt for tre uger siden. Jeg bad om at få dem før d. 20, da de udgør en fødslesdagsgave, og stolene er i nu leveret til tiden.
De er smukt betrukket, det er super håndværk.
Der var lidt misforståelser omkring hjulene. Det var min fejl, alligevel blev hjulene skiftet til den type jeg ville have ved afhentning uden ekstra beregning.
Under forløbet ringede jeg flere gange, og fik klar besked.
Jeg kan varmt anbefale stedet.

17 maart 2011

Manglende levering fra mobelpolstren.dk

Hej,

I starten af november bestilte jeg en stol hos mobelpolstren.dk. Den skulle bruges som julegave, så jeg havde jo god tid. Jeg blev bedt om at indbetale stolens pris på deres konto hvilket jeg gjorde. Jeg fik besked på at stolen ville blive leveret i løbet af 3 uger. Efter de 3 uger kontaktede jeg dem igen for at høre hvornår jeg fik min stol. De sagde da, at der ville gå en ekstra uge. Den 10. december ringende jeg til dem igen og fik samme besked: om en uge er stolen klar. Den 16. december ringede jeg igen og fik at vide at stolen ville blive leveret i morgen, fredag d. 17. december. Men stolen er endnu ikke leveret og jeg er ALDRIG blevet kontaktet af firmaet for at få information om at tingene er forsinket. Det er kun når jeg ringer at jeg får nogen form for information. Det er dårlig.

18 december 2010