Lastig om in contact te komen. WhatsApp werkt niet, chat buiten service dus je kan alleen bellen. Nederlandse medewerkers niet beschikbaar dus je moet in het engels. 4 producten besteld waarvan 1 n... Toon meer

Dinsdag besteld en een orderbevestiging ontvangen, tot op heden niets verzonden. Ondertussen alle andere pakketjes die ook vetraging hadden ivm blackfriday, al binnen of op zn minst een track & trace... Toon meer

1. Cosmetica winkel
  2. Cosmetische producten leverancier

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Free shipping and returns on all orders. Offering more than 100 shades of professional quality makeup must-haves for All Ages, All Races, All Sexes.

2,5

Slecht

Triest voor zo'n groot bedrijf

4 producten besteld waarvan 1 niet geleverd. Kon niet na besteld worden of vervangen. Was met de 11 actie dus kreeg een korting code dat ik de volgende keer 15 euro hoef te betalen. Hun maken een fout, krijg geen product en moet meer gaan betalen echt belachelijk.

11 november 2025

3 producten besteld met de 11,- actie

3 producten besteld met de 11,- actie. Tijdens het bestellen was alles op voorraad. Website was ook al meerdere dagen een drama. Vervolgens nu een mail krijgen dagen later dat mijn bestelling is geannuleerd en ik mijn geld terug krijg. Echt heel slecht geregeld.

15 november 2025

17 febr geholpen door Laura

17 febr geholpen door Laura, Bijenkorf Den Haag. Goed advies, hielp met
make-up tips en nam tijd om het voor te doen. Gewoon een hele fijne persoon om door geholpen te worden. Echt een topper!

17 februari 2025

Via singles day 5 producten besteld

Via singles day 5 producten besteld, komt na 2 weken eindelijk aan. Het product waar ik het meest naar uitkeek zit niet in de doos. Word mij via de chat verteld dat die niet meer op voorraad was.. Ik heb hem toch kunnen bestellen? En ik mag geen andere in een nieuwe kleur, alleen geld terug. Als ik er niet zelf achteraan was gegaan hadden ze dat geld voor het product nog gehouden ook. Echt heel raar

9 november 2024

Mac cosmetics singles day

Ik heb voor singles day een bestelling geplaatst, geld was van rekening afgeschreven maar geen mail of dergelijke ontvangen. Nadat ik er zelf achteraan ging krijg ik na dagen te horen dat bestelling is geannuleerd. Dan denk je netjes aan begin van de actie alles te bestellen en wordt het geannuleerd, en nu is alles uitverkocht online. Ik vind dat ze hun fout moeten recht zetten en mijn bestelling gewoon moet ontvangen zoals het hoort!

9 november 2024

Retour is onmogelijk

Het is onmogelijk om je pakket terug te sturen. Je moet bellen en dan zeggen ze een label te sturen. Ik heb 3 keer gebeld waarbij 1 keer een vrouw in een vreemde taal tegen me liep te schreeuwen. 2 keer whatsapp geprobeerd in het Engels (niemand die daar Nederlands spreekt). En 1 keer op Instagram. Niks ontvangen helaas. Ik geef het maar op.

23 november 2023

Zeer slechte ervaring bij MAC Bijenkorf…

Zeer slechte ervaring bij MAC Bijenkorf Den Haag om 20 oct om 12:30. De medewerker had geen ervaring en kennis van de MAC producten. Ook had de medewerker geen zin om te helpen met het kiezen van product. Onvriendelijk en onervaren jonge man die onverzorgd uit zat. Jammer ..

20 oktober 2023

12 september een powder Kiss liquid…

12 september een powder Kiss liquid lipstick gekocht via Douglas Nieuwegein. Draai hem open en breekt af. Dit moet toch niet kunnen voor 28 euro. Ben naar de Douglas geweest zei hebben contact op genomen met Mac, en die vergoeden geen nieuwe. Dit is vaker gebeurd dat een lipstick kapot ging. Zo jammer dit. Koop nooit meer troep bij jullie. Er zijn genoeg andere mooiere merken.

16 september 2022

Zoals alle andere klanten van de MAC…

Zoals alle andere klanten van de MAC heb ik hetzelfde ervaring. Online bestelling geplaatst, product online was op voorraad ( weken nog steeds op voorraad) bij ontvangst bleek, dat deze niet mee is verzonden. Ook hebben zij niet eens de klant geïnformeerd dat het niet voorradig is. Moet je dus weer bellen met MAC. Kies je optie Nederlands, krijg je een Engels sprekende vrouw. Deze mevrouw heeft mij heel goed geholpen bleef wel excuus aanbieden namens MAC. Als de hoge pieten die daar werken eens echt met de klachten oplossen zullen MAC medewerkers geen excuus namens jullie hoeven te maken. Hetzelfde product stond na een week nog steeds als op voorraad aangeboden. Opnieuw besteld en opnieuw ZONDER mededeling dat mijn bestelling geannuleerd is EN mijn geld niet terug gestort. WEER moest ik contact opnemen met MAC. Zal mijn geld binnen 7-11 werkdagen teruggestort krijgen. Ik heb 3 weken gewacht en nog steeds niets gezien op mijn rekening. Dus WEER bellen en uiteindelijk terug gekregen. MAC jullie systeem en voorraadbeheer deugen voor geen meter.

Vandaag is mijn toppunt bereikt bij MAC. Bij alle onlineshop hoef je alleen maar een pakketje te retourneren. Of je neemt contact op voor een labeltje voor terugsturen. NU moet je ook nog voor hun het artikeltje en de kleurtje en het bedrag noteren wat je betaald heb. De afgelopen 4 maanden heb ik het wel gezien en ik stop nu ook om nog bij MAC wat te kopen. Super slechte systeem en service. En wat het grappige is van dit alles? Bij Jo Malone hetzelfde ervaring. Je krijgt nooit te horen wanneer je bestelling geannuleerd wordt, omdat het zgn niet meer voorradig is maar de hele feestdagen zie je op jullie site: op voorraad staan. En beide zijn van ESTEE LAUDER. SLECHT

8 maart 2022

Slechte compensatie en communicatie

Ik heb vanuit de ''Goobye'' selectie een aantal producten aangeschaft met 50% korting. Ik ontving het pakket: 1 artikel miste en ik heb hier geen bericht over ontvangen. Ik checkte of dit nog wel op voorraad was op de website en dit was het geval, echter wel voor de volle prijs i.p.v. aanbieding. Hier over gebeld met de klantenservice en te woord gestaan door een aardige Engelssprekende medewerker. Bijzonder, aangezien ik in het keuzemenu Nederlandstalig had gekozen. Ik geef aan wat het probleem is en de medewerker vertelt dat hij niet precies kan achterhalen waar het fout is gegaan, maar dat er wel een terugbetaling is aangemaakt. Ik ben nog in afwachting hiervan. Hij vraagt of ik tevreden ben met een kortingscode als cadeautje en excuses. Ik zeg dat ik dit niet ben, aangezien dit mijn tweede ervaring is dat ineens iets niet geleverd is wat wel op voorraad is. Daarnaast moet ik zelf contact opnemen om te vragen wat er mis is. Ik vraag of het product niet gewoon nog eens opgestuurd kan worden aangezien het in voorraad is; dit kan kennelijk niet vanwege hun procedures/beleid. Ik vraag of ik een manager kan spreken; dit kan niet. Vervolgens zeg ik dat ik alleen tevreden ben wanneer ik voor het kortingsbedrag waarvoor ik het product oorspronkelijk bestelde, weer het product kan kopen. De medeweker zou dit overleggen. Een paar minuten nadat ons gesprek eindigde, mailt de medewerker mij dat hij mij enkel een kortingscode van 20% kan aanbieden. Al met al ben ik tevreden met de snelheid waar mij vraag mee is beantwoord. Maar ik ben zwaar ontevreden met hoe MAC omgaat met klanten. Ik ben al jaren vaste klant en de afgelopen 2 jaar valt mij op hoe erg het beleid van MAC tekort schiet voor klanten wanneer er iets mis gaat met de online bestellingen vanuit het bedrijf zelf.

3 februari 2022

ACHTER JE GELD JAGEN WORDT EEN WARE SPORT

Bestelling geplaatst, en product bleek bij levering pakketje weer niet in stock te zijn. Er wordt verwacht dat de klant ZELF contact opneemt en vraagt waar het product is, communicatie via de mail kan je maar best weglachen. Klantenservice, enkel fr en eng. Geen probleem, ben de franse taal machtig. Na 3rde tel.contact werd me gevraagd een prtscreen te sturen als bewijs dat het geld van mijn rekening is gegaan, te versturen via whatsapp vroegen ze...? Dacht het niet, dit is privacy schending. Ben via de mail blijven versturen, want daarmee start je een claim met testaankoop. Van 1 order, staat het geld terug op mijn rekening maar je moet er dus echt wel zelf achter jagen als een ware sport. Het geld van mijn 2de order, zucht het hele verhaal begint weer. Het product is nooit verstuurd geweest en ik wacht nog altijd op mijn geld terug. Allez ik zal maar terug gaan "sporten"...

18 januari 2022

Ik heb iets besteld

Ik heb iets besteld, wil het terug sturen. Bel 4x, krijg geen Nederlandse medewerker aan de lijn. Geef aan terug gebeld te worden, nooit terug gebeld. Vraag om een retour ticket, krijg ik een retour ticket met mijn adres als afleveradres....

Niet te spreken over de diensten, echt niet normaal. Ben alweer 2 werken bezig hiermee!!

1 december 2021

Ik wacht al 2 maanden op mijn bestelling geen contact mogelijk

Ik heb een bestelling geplaatst op 30 november 2020. BIJNA 2 MAANDEN LATER HEB IK NOG STEEDS MIJN BESTELLING NIET ONTVANGEN! Mailen heeft geen zin, wordt niet beantwoord. Bellen heeft geen zin, wordt niet opgenomen!!! Ik lees zojuist heel veel shit-reviews over Mac Cosmetics. MAC IS LEKKER AAN HET CASHEN MAAR VERSTUREN HO MAAR! Zo te zien ben ik een van de vele gedupeerden. MAC onderneem actie en stuur de bestelling waar ik voor betaald heb. En wees minstens zo BELEEFD om klanten telefonisch te woord te staan of de mails te beantwoorden.

18 januari 2021

bestelling niet compleet, vreselijke klantenservice

Mijn bestelling was niet compleet, heb ze 2 keer gebeld hierover en beide keren 30 min gewacht en niemand die opnam. Heb ook 2 mails verstuurd 2 weken geleden en nog steeds geen antwoord gekregen. Wat een vreselijke klantenservice heeft Mac Cosmetics

22 december 2020

HALLO KLANTENSERVICE?

Al zeker 10 jaar trouwe klant van mac. Ik heb er 3 weken over gedaan om 3 problemen te vermelden. TELEFOON: niet bereikbaar. 1: mijn account is geblokkeerd, mail erover gestuurd. 3 weken verder, nog steeds geen reactie. 2: ik wil een pakketje retourneren, ze sturen geen retourlabel erbij, waardoor je klantenservice nodig hebt om iets te retourneren. Recht om binnen 14 dagen pakket retour te sturen, daar was ik over heen. 3: een 2e bestelling sturen een retourformulier met een artikel waar 0 op staat, waarbij ze dus wetend dat het artikel niet meer op voorraad is het alsnog naar mij te sturen. Zonder enige toelichting per mail of excuses aan te bieden. Voor al deze 3 problemen keurig 3 formulieren ingevuld. Geen contact wordt er met je opgenomen. Gelukkig kreeg ik na 3 weken, eindelijk iemand aan de lijn, die niet goed verstaanbaar was. Ze heeft mijn account gereset en vond het vreemd dat ik 2 accounts heb. Ik vermeldde al dat ik via facebook moest inloggen om bestelling te plaatsen omdat mijn account is geblokkeerd. Affijn, nu werkt mijn account alsnog niet. Het zou zogenaamd gereset zijn. Voor mijn 3e probleem dat mijn product niet geleverd is: Ze zei de reden dat ik niet heb gekregen is dat het uitverkocht is, als ik niet had gebeld zou ik het bedrag niet teruggestort krijgen. Super slecht. Ze gaf mij een kotingscode die tm 20 december 2020 geldig is om het product wat niet op voorraad is alsnog te bestellen als het wel op voorraad is. Die is NU beschikbaar. Ik had het namelijk met korting besteld. LEES: 20 december, op het moment dat ze me gaf (afgelopen week dinsdag). Product is op voorraad, maar de code werkt niet en de reden ervan mag MAC het weten?! Stuur iets fatsoenlijks naar je klanten en fix je klantenservice dit kan echt niet!! Vandaag 2x poging gedaan om kantenservice proberen te bereiken: 1e x : 30 minuten, nog steeds niemand. Me tel viel zelfs uit doordat me battery leeg raakte. ZONET: 50 minuten in de wacht, wat denken jullie wel niet? Denk aan jullie klante, het kan wel iets drukker zijn. Maar geef ana hoeveel wachtenden er zijn dan mensen aan het lijntje te houden. Werkt er wel uberhaupt iemand? Ik ben benieuwd, want als trouwe klant... heb ik weer besteling(en) geplaatst. Laat ik hopen dat ik niks hoef terug te bellen. Ik heb wel wat beter te doen dan jullie elke dag proberen te bellen. WAT gaan jullie er nu aan doen om mij wel te bereiken en om kortingscode tegeven. Bestelnr: 1933459114 (onder andere), zodat jullie contact met mij kunnen opnemen om een werkend code te stuen. FW

14 december 2020

Is dit jouw bedrijf?