MacBook Pro 16 inch snel en vakkundig gerepareerd. Bij Apple is reparatie veel te duur. Macfixers heeft zijn werk goed gedaan tegen een schappelijke prijs. Ik ben zeer tevreden!
Ook ik had een MacBook pro met het flexgate-probleem. Contact opgenomen met MacFixers, die snel reageren via mail. Heb de mac zelf afgegeven en kon hem binnen 24 uur al weer gerepareerd ophalen. Een h... Toon meer
Ook onze macbook pro had het flexgate probleem. Na verschillende offertes kwam macfixers er als beste uit. Een nieuw bedrijf, nog niet veel reviews over te vinden… toch maar eens proberen… Communi... Toon meer
Bij MacFixers.nl zijn we toegewijd aan het vakkundig herstellen van jouw MacBook. Ons doel is eenvoudig: de beste en meest betaalbare MacBook reparatieservice in Nederland bieden.
Nederland
- macfixers.nl
Mensen keken ook naar
MacBook Pro 16 inch snel en vakkundig…
zeer snelle service en scherm voorradig
Snelle en betrouwbare service
Wat fijn om zo snel en goed geholpen te worden bij het vervangen van het scherm van onze MacBook. Zeker een aanrader!
Kapot beeldscherm in 1 dag gefikst
Het beeldscherm van mijn macbook deed het niet meer en ik was bang dat ik een nieuwe macbook moest kopen. Bij toeval Macfixers tegengekomen en dit is zeker een aanrader. Ik kon op korte termijn al langskomen en het beeldscherm was in een dag gefikst!
Super snelle service en prima werk…
Super snelle service en prima werk afgeleverd.
Mijn MacBook is goed gerepareerd.
in 4 dagen was mijn MacBook met de post verzonden naar Appeldoorn en weer gerepareerd terug bij mij.
Professioneel
Professioneel, kundig, aardig, netjes. Een aanrader!
Mecfixxers kan ik van harte aanbevelen
Mecfixxers kan ik van harte aanbevelen, wat een geweldige service en kwaliteit levert dit bedrijf! Daarnaast valt de vriendelijke benadering op. Je Mac is hier in goede handen; een aanrader dus!
Laptop ging niet meer aan
Laptop ging niet meer aan, van alles geprobeerd. Opgestuurd en met een paar werkdagen gemaakt en op de post terug.
Snelle service
Snelle service, goede prijs en komt de afspraak na,
Een echte aanrader
Perfecte service
Afspraak maken was heel simpel. Alles was duidelijk. Computer in een uur gerepareerd. Zag er onberispelijk uit.
Uitleg over werkzaamheden. Vriendelijk.
Kortom, een aanrader!
Vriendelijke en professionele service
Vriendelijke en professionele service. Ik kon op korte termijn terecht voor een kapotte toets in mijn toetsenbord. Tijdens een kopje koffie werd het probleem binnen een half uur verholpen. Zeer tevreden.
Fijne communicatie en top meegedacht
Een goede duidelijke communicatie.
Heel snelle service en meegedacht met het oplossen 👍🏻 Echt een aanrader
Snelheid en kwaliteit
Voor een zelfstandig ondernemer is het gewoon heel belangrijk dat een device snel gerepareerd wordt, OF dat je heel snel weet dat het niet gerepareerd kan worden. Op het moment dat de eigenaar/medewerker naar me toe kwam dacht ik: nu krijg ik de diagnose, 'wel of niet repareren'. Maar MacBook werkte alweer. Hulde!
Veel kennis van repareren macbooks
Veel kennis van repareren macbooks, de mijne is perfect gerepareerd voor een redelijke prijs waar ik elders het dubbele moest betalen, en aanrader voor macbook eigenaren,
Een eerlijk en transparant advies
Een eerlijk en transparant advies. Transparante afwikkeling.
Snelle service en herstelling
Telefoon snel en vakkundig gemaakt
Telefoon snel en vakkundig gemaakt.
Erg prettig, kon direct langskomen.
Niet te duur en goed geholpen.

Antwoord van Macfixers
Grandioos!
Mijn MacBook Pro had het Flexgate probleem dit is fantastisch goed en snel gerepareerd ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Snelle en vriendelijke service
Dit is wat je verwacht,
Niet te veel woorden aan vuil maken, gewoon PERFECT.
Bedankt Matheo