Zeer goed, snel en professioneel geholpen, voor zowel laptop als telefoon. Vriendelijke mensen, zeer geduldig, ook met een 'digitaal uitgedaagde' klant zoals ik :-).
Zeer informatieve website waar alle mogelijke opties heel duidelijk naast elkaar staan. Daarna toch nog even voor de zekerheid telefonisch overleg gehad over de beste oplossing voor mijn 6 jaar oude... Toon meer
Na een kort telefonisch overleg en assistentie bij het invullen van het web aanvraag voor een vochtschadebehandeling de laptop opgestuurd. Kreeg via de mail of telefonisch telkens een status-upd... Toon meer
Woensdagavond had onze Macbook Air issues met opstarten. Het bleek dat onze zoon er per ongeluk ijsthee overheen had laten vallen. Lucas om hulp gevraagd en zijn raad opgevolgd. Dag later Macbook naar... Toon meer
Lindengracht 60, 1015 KJ, Amsterdam
- 0207701809
- help@macrepair.nl
- macrepair.nl
Zeer goed
Weer werd ik heel goed
Weer werd ik heel goed, snel en vriendelijk geholpen met een probleempje met mijn iphone.
Super aardige gasten
Super aardige gasten, die ook een aardig woordje Engels spreken.
Ik kwam voor een service die niks met apple te maken had en toch heel vriendelijk geholpen.
Met afstand de beste Mac reparateur in…
Met afstand de beste Mac reparateur in Amsterdam. Snel, betrouwbaar en denken met je mee. Absolute aanrader.
Reparatie na thee over Macbook Air
Zo stom geweest om thee over mn macbook te gooien die vervolgens meteen uit ging. Vanzelfsprekend gezocht wat ik het beste kon doen maar toch besloten om hem maar weg te brengen. Telefonisch geïnformeerd en uitstekend geholpen. Een realistisch verhaal. Je betaalt de standaard onderzoekskosten en eventueel wat erbij komt. Bij mij bleef het bij de onderzoekskosten wat ik erg netjes vind. Ze fixen het ook erg snel en binnen no time heb je je laptop weer terug. Ik zou zeker terug komen.
super team
super team, super behandeling van probleem, effectief, vlot, kundig en toegankelijk. Al tientallen jaren de top.
Mijn MacBook Air kreeg problemen
Mijn MacBook Air kreeg problemen na zelf lang zoeken op internet naar een oplossing, die niet kon vinden ben ik hulp gaan zoeken. Ik kwam bij de Mac Kliniek terecht, gebeld en kon gelijk komen en gelijk to the point geen toestanden of onderzoeken eromheen
na enkele uren kon ik mijn werkzaamheden weer hervatten. Zelfs mijn belangrijkste tools en bestanden hebben zij nog geactiveerd en terug kunnen zetten na het compleet opnieuw installeren. Mac problemen? zoek niet langer zelf zoals ik, ze lossen het zo op Top. meer kan ik er niet van maken.
Op het Alexandrium 1 november mijn…
Op het Alexandrium 1 november mijn kapotte Imac laten repareren. Professioneel, snel, goed en vriendelijk geholpen. Normaal niet zo van de recensies maar hey "goed doet goed ontmoet" en deze jongens zijn goed bezig.
Al een aantal jaren klant bij MacRepair…
Al een aantal jaren klant bij MacRepair eerst op Lindengracht 193, toen Lindengracht 60 en nu weer op 193, dus tijd voor een review. De accu van mijn MacBook uit 2010 moest vervangen worden ( was uit gaan zetten, trackpad kwam omhoog!)
Vooraf de kosten doorgekregen. Binnen een paar uur was de Macbook weer klaar om opgehaald te worden.
Alles werkte weer prima. Macbook zag er ook weer lekker fris en schoon uit.
Maar door het openmaken van de Macbook was de rubberachtige onderkant losgekomen. Ik ben de week erna teruggegaan. Het bleek dat dat niet meer zomaar goed vast gemaakt kon worden, maar misscien kon het worden geprobeerd met lijm. Een paar uur later kon ik de Macbook alweer ophalen. Er was een geheel nieuwe onderkant voor de laptop opgemonteerd. Er stonden geen kosten tegenover, uitstekende service!
Nogmaals bedankt voor het goede advies
Macrepair heeft tenminste kennis van zaken. Klantvriendelijk bedrijf die eerlijk met je meedenken.
Ben een blij ei!
Als er een spiegel op je laptop valt tijdens de "intelligente" lockdown ben je alles behalve blij, maar tis dankzij MacRepair opgelost in letterlijk 1 dag. Kosten vielen reuze mee, zeker voor mij als student, door creatieve oplossingen en sowieso fijn meedenken van de mensen achter de balie. Mijn moeder had hier eerder al succes met haar apple computer en dankzij haar advies om naar MacRepair te gaan, ik nu ook. Ik ben een blij ei!
Joe
Deskundig
Deskundig, vriendelijk, efficient en bereid. Denken mee over wat wel niet de moeite waard is om te doen. Daarnaast had ik met spoed mijn laptop nodig ivm werkzaamheden en ook daar werd goed mee omgegaan.
Deze week macbook ingeleverd voor…
Deze week macbook ingeleverd voor onderzoek,harde schijf was kapot. Kreeg mededeling dat dit met nieuwe batterij tussen de 4 en 500 euro zou gaan kosten. Gegevens(documenten programma's) konden meer niet achterhaald worden volgens macropair harde schijf was te beschadigd. Macbook gebracht bij een andere reparateur die er een snellere harde schijf geplaatst heeft en alle zogenaamde verloren gegevens weer terug heeft gehaald, kosten 185 euro inclusief het onderzoek. Volgens deze reparateur is het onderzoek van macropair overdreven duur daar er maar een schroefje losgedraaid hoefde te worden om harde schijf te controleren.Heb dus 100 euro voor niks betaald voor dit lullige onderzoekje.Deze zaak schrap ik uit mijn bestand en zal ook niemand adviseren om hun in te schakelen.

Antwoord van MacRepair.nl
Prima ervaring met Macrepair
Prima ervaring met Macrepair. Mijn net vervangen toetsenbord gaf wederom problemen. Het toetsenbord vervangen voor een nieuwe zonder kosten. Tevens is de Laptop zonder kosten verzonden naar mijn huisadres. Ik had bij het afgegeven van mijn laptop mijn fietshelm vergeten. Zelfs deze werd kosteloos mee verzonden.
Dank jullie wel Macrepair!
Toppers
Toppers! Mac-probleem opgelost en heel fijn geholpen.
Ik ben niet helemaal tevreden met"…
Ik ben niet helemaal tevreden met" Macrepair".Ik heb een hele dag gewacht voor hun koerier en toen krijg ik van hun telefoontje dat koerier komt pas morgen mijn laptop terug te brengen.Dus een hele ochtend gewacht voor niks.Slechte communicatie tussen "Macrepair"?
Prima geholpen met het oplossen van het…
Prima geholpen met het oplossen van het probleem "black-screen" van onze iMac. In eerste instantie aangegeven dat de videokaart vervangen moest worden maar onderzoek toonde aan dat deze niet stuk is. Medewerker heeft meegedacht en aangegeven dat zij geen onderdelen vervangen waarvan zij niet zeker weten dat het stuk is. Op mijn verzoek SSD ingebouwd en OS erop gezet. Dit is in rekening gebracht en het teveel betaalde is teruggestort.
Ook de ophaal en retour service is goed en volgens afspraak. Kortom MacRepair is een prima adres als je problemen hebt met je Apple product.
Na verschillende service aanbieders…
Na verschillende service aanbieders bezocht te hebben, heel tevreden over de service, expertise en prijs kwaliteit verhouding van MacRepair.nl. Als kleine ondernemer 15 MacBooks in gebruik en dan is een partij als MacRepair perfect om volledig te ontzorgen in onderhoud en reparatie van de MacBooks.
Eén en al lof over dit bedrijf!
Eén en al lof over dit bedrijf. Snel en goed gerepareerd en dat terwijl Apple zegt vintage, dus - gooi maar weg-. Echt niet doen dus. Mijn IMac kan zo nog weer jaren mee met een nieuwe ssd. Ook de terugbreng service is goed en komen je Apple op de afgesproken tijd weer netjes afleveren. Ik zou er zo weer heen gaan; ze doen wat ze beloven. Zeer tevreden klant dus.
Blij met de service
Blij met de service, de informatie vooraf en na onderzoek (ook over betaalbare kosten) en de reparatie. Het ding hoeft nog niet naar de schroot maar begint gewoon weer aan een opgefrist tweede leven. Fijn zo'n plek met vakman(vrouw)schap. Mooi!