Ik heb op 22 mei een bestelling geplaats volgens website was product op voorraad. Maar ik heb niets ontvangen. Ik heb contact opgenomen met macturn en gevraagd wanneer da ik mijn product kan ontvangen... Toon meer

Verkeerde onderdeel geleverd na 2 weken. Klantenservice niet bereikbaar op hun gmail (!) adres. Geen reaktie op vraag waar artikel blijft. Op eigen kosten terug gestuurd. Na weken is geld n... Toon meer

Werkte na 1 dag niet meer. Ik zou 'em geknikt hebben oid - niet dus, Mag het product op eigen kosten terug sturen. Dan kijken ze 't na. Gaat 'em niet worden. Kosten maken om een apparaat v... Toon meer

1. Elektronica en technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Macbook onderdelen nodig? Of iMac Onderdelen? Wij hebben de beste Mac onderdelen online! Snelle levering en goed kwaliteit onderdelen. Goedkoop Onderdelen.

1,6

Zeer slecht

1,6

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snelle levering en vlotte communicatie

Ik kreeg de bestelling van 7 laserpennen heel snel binnen. Eéntje bleek niet goed te werken, maar na een mailtje lag er de volgende dag een nieuwe op de mat. De communicatie ging ook erg vlot. Dank!

7 november 2020

Zeer onvriendelijke klantenservice.

Zeer onvriendelijke klantenservice.
Zodra ik aangaf het product gebruikt was werd mij verteld deze er altijd zo uitzien.

10 september 2020

Beste heer Peter,

Carbon fiber wordt handgemaakt, dus heeft meestal krasjes erop. Wij hebben ook aan u verteld als u niet tevreden bent kunt u het retourneren naar ons. Dan krijgt u uw volledige betaalde bedrag weer terug.

Als je zoekt naar troep zit je hier goed

Sleeve voor apple pencil besteld die zonder sporen verwijderd kon worden. Op mijn gloednieuwe ipadhoes geplakt maar omdat de sleeve van dusdanig matige kwaliteit is van de hoes afgehaald. Gevolg: grote gaten in het leer van de hoes door de lijm.
Macturn gemaild met het probleem. Erg onvriendelijke klantenservice die zeiden dat het aan mij lag en dat ik de sleeve met een föhn (wat nergens gemeld is) had moeten losmaken. Op mijn reactie dat ik daar niet mee akkoord ga heb ik niks meer mogen vernemen.

Update: eindelijk reactie van Macturn:

“Naar aanleiding van uw review hebben wij besloten om u niet te compenseren voor gulden middenweg.

Met vriendelijke groeten,

Macturn”

Zoals je ziet zo gaan ze om met klanten die een eerlijke review achterlaten. Kortom: blijf hier weg

1 mei 2020

Beste heer Hofman,
U heeft een sleeve gekocht voor Apple Pencil van €7.99 die geplakt kan worden. Als u zo een sleeve ergens plakt moet u wel realiseren dat het niet zomaar los moet komen, want anders bent u uw Apple Pencil kwijt.

U kunt deze sleeve wel verwijderen zonder lijmresten achter te laten, maar daarvoor moet u wel voorzichtig zijn. Op harde gronden is het probleemloos eraf te halen, maar op zachte materialen zoals iPad hoesje van (nep) leer moet u het beetje föhnen. Ook op uw hoesje zijn er geen lijmresten te zien. Enige wat te zien is schade dat veroorzaakt is door te snel eraf trekken.

Nu wilt u de kosten van uw hoesje op ons verhalen, terwijl het uw eigen montage en demontage fout is. Wij kunnen u helaas niet helpen met dit probleem die u zelf heeft veroorzaakt.

Het beeldscherm van mijn laptop was…

Het beeldscherm van mijn laptop was stuk. Macturn reageerde heel snel en goed op mijn vragen via email. Op vrijdagmiddag het scherm besteld en op zaterdag had ik het al binnen. Het beeldscherm heb ik zojuist geplaatst en het werkt perfect.
Ik ben erg tevreden over Macturn.

13 april 2020

Top Service!!

Top service
Al mijn bestelde goederen waren op tijd van zeer goede kwaliteit.
en ze repareerden mijn mobiele telefoon ook heel snel en betrouwbaar.

9 april 2020

Niet betrouwbaar en klantonvriendelijk

Ik heb een kabel laten verzenden en die bleek niet te werken. De kosten van de verzending ben je kwijt en je moet zelf opdraaien voor de kosten om het terug te verzenden. Dit heeft dus geen enkele zin, erg klantonvriendelijk.

8 april 2020

Antwoord van MacTurn

Kosten voor retourneren zijn bij ons voor de klant zelf, deze staat duidelijk op onze website en ook nog in onze algemene voorwaarden die u accepteert tijdens bestellen. Wij hebben nooit uw retour geweigerd.

Deel geld terug bij retour binnen 14 dagen?

Verzending zeer snel, echter bij retour omdat de kabel bij mij niet functioneerde krijg ik maar een klein deel van de kosten terug? Consument heeft altijd 14 dagen recht op retour product. Ze lijken het hier niet zo nauw mee te nemen.

21 maart 2020

Antwoord van MacTurn

Volgens ons systeem bent u volledig terugbetaald.

Prima en snelle service en prima prijs

Prima en snelle service en prima prijs

Ik had om 16.30u een order geplaatst en kreeg gelijk een bevestiging. Op de bevestiging zag ik dat ik een fout in het afleveradres had gemaakt. Ik heb Mac Turn gelijk gemaild en de fout is direct gecorrigeerd en er is ook meteen een nieuwe bevestiging aan mij gemaild. De volgende ochtend werd het pakketje al bezorgd.

21 maart 2020

Wifi antenne macbook

Wifi antenne gekocht, mooi verpakt alleen na uitpakken is het niet mogelijk om te retourneren of geld terug te krijgen mooi tegen de europese regels voor webshops in! En als je verhaal komt halen staan de 2 buitelandse mannen klaar om met agressie aan te vallen.

20 oktober 2019

Antwoord van MacTurn

Beste Victor, geen idee hoe u erbij komt dat wij twee agressieve buitenlandse mannen zijn, maar ik heb even onze emails nagekeken en er staat toch duidelijk dat u uw order mag retourneren naar ons en dat wij de rest voor u regelen. En sticker op onze onderdelen zijn juist bedoeld om onze klanten altijd goed werkend product aan te bieden. Op deze manier krijgt u niet eerder verkeerd gemonteerde producten, want wij verkopen geen consumenten goederen en kunnen onmogelijk elk product natrekken of het nog gebruikt is of niet. Zoals eerder vermeld kunt u uw order retourneren en sturen wij uw geld via mollie richting uw kant op.

Dit was het antwoord ben niet tevreden…

Dit was het antwoord ben niet tevreden over de service mbt aanleveren product.

Helaas kunnen we deze niet retour nemen.
Mvg,
Macturn
> Op 28 mei 2019 om 16:58 heeft Rene Stoffels
> Van: Rene Stoffels
> Onderwerp: iMac 27 inch A1312 Backlight Inverter V267-602HF 2009-2011
> Bericht inhoud:
> iMac 27 inch A1312 Backlight Inverter V267-602HF 2009-2011
> ontvangen en net getest alleen euvel is niet verholpen. Dus diagnose was niet goed.
> (25 mei 2019)
> Kan ik het onderdeel nog terug zenden en mijn geld terug krijgen ?
> Ook al zegt de seal/sticker van niet.

28 mei 2019

Antwoord van MacTurn

Beste Rene, wij hebben duidelijk aangegeven dat wij geen geopende onderdelen retour nemen mits ze defect zijn. Dit is om te voorkomen dat de klanten tijdens een reparatie meerdere onderdelen proberen en vervolgens retour sturen. Op deze manier worden onze onderdelen niet meer als nieuw gezien en we kunnen onmogelijk garanderen dat de onderdelen nog goed zijn. Sommige apparaten kunnen kortsluiting veroorzaken bij de onderdelen, waardoor deze niet meer werken zoals ze moeten.

Wij zijn geen grote webshop, we kunnen onmogelijk veel service leveren bij producten die ingebouwd moeten worden. Zelfs grote webshop Magekko.nl accepteert de componenten niet die eenmaal gemonteerd zijn. U moet hiervoor begrip hebben.

Mijn Toestenbord en speakers vervangen

Mijn Toestenbord en speakers vervangen. Levering was snel en correct. Helaas tijdens het demonteren van het oude toestenbord het trackpad kabeltje beschadigd. Gelukkig kon ik deze ook bestellen. Natuurlijk het verkeerde kabeltje besteld, maar met een mailtje was het snel geannuleerd en kon ik de juiste alsnog bestellen. De geannuleerde bestelling werd binnen enkele dagen terug gestort. Top Service! Mijn MacBook draait weer als een zonnetje

13 februari 2019

DVDRW macbook pro 17inh vervangen

zou nog altijd mijn dvdrw vervangen, maar niet van gekomen.
zoekend op internet vond ik MacTurn.nl, deze bood hem voor een zeer gunstig prijs aan, en voor 17:00 bestellen was de volgende dag in huis.

nou dat was ook zo ! de volgende ochtend in de bus, meteen gemonteerd en werkt perfect ! top product en service en snelle levering

bedankt

21 april 2018