Ik ben nog steeds zo blij met de bank die ik bij made besteld heb, na 6 jaar gebruik ziet hij er nog steeds top uit en zit nog steeds fijn. Heb zowel de kussenslopen als de hoezen van de zittingen i... Toon meer
We bestelden een bed. De levering ging nog best vlot maar van de vijf pakketten waarin het bed geleverd werd miste er 1. Het was niet duidelijk of dit aan postnl of made lag. Bij contact met made wild... Toon meer
Mooie bank besteld. Bij levering door de nette mensen van PostNL hadden ze al schade geconstateerd. Direct foto’s gestuurd en actie zou worden genomen om bank om te wisselen. Daarna 7 weken allerlei... Toon meer
Normaal laat ik niet vaak ergens een review achter, maar ik zag een behoorlijk aantal negatieve reviews (en ieder z’n eigen ervaring natuurlijk) dus ik dacht daar zet ik onze positieve ervaring tegeno... Toon meer
Originele design meubels aanbieden van hoge kwaliteit en voor eerlijke prijzen, dat is onze missie. Wij vinden dat winkels en dure designmerken klanten oneerlijk behandelen. Met alle tussenstappen in het productieproces betaal je vaak onnodig veel geld. Wij willen je dit deel besparen en bieden origineel design aan voor betaalbare prijzen. Bezoek MADE.COM Meer weten en ontdekken? Bezoek onze site en deel dit met vrienden.
5 Singer Street, EC2A 4BQ, Londen, Verenigd Koninkrijk
- https://help.made.com/hc/nl
- https://help.made.com/hc/nl
- made.com/nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik wil een klacht indienen
Ik wil een klacht indienen. Ik kreeg van de medewerker klantenservice een link, die ik helaas niet kon benaderen dus doe het nu oo deze manier. Op 31 oktober (!!) heb ik eem schoenenkast besteld. Na heel lang wachten kreeg ik de kast binnen. Helaas was deze beschadigd en moest deze retour en werd er een nieuwe besteld. Vorige week is deze bezorgd. Helaas mist het 1 en ander en heb dit gemeld. Bij het inrichten van de kast blijkt dat ik niet 3 maar 2 paar schoenen kwijt kan. Dit ook nagevraagd en schijnt met een normale schoenmaat 3 paar in te kunnen. Nu vind ik schoenmaat 40-41 normaal, maar dat past niet. Ik ben zwaar teleurgesteld dus . Zolang gewacht op de kast en ik kan er niets mee. De kast gaat retour maar ik moet wel retourkosten betalen. Heel jammer. Ik ben het daar dan ook niet mee eens. Misschien een tip om bij de kast te vermelden dat de ruimte beperkt is (afmetingen zegt niet alles). De kast gaat 7 juni retour. De prijs van de kast is buitenproportioneel, de service is jammer.
Reactie gekregen op deze review, dat ik even contact op moest nemen met klantenservice, dit gedaan. Helaas hetzelfde verhaal wat ik ook al eerder had gehoord. Had mij de moeite kunnen besparen. Mijn mening blijft dus zoals hierboven.

Niet stevig
Het Sully vloerkussen ziet er geweldig uit op de website. Stevig en compact. De realeit is anders. Na 2-3 maanden is het zitgedeelte al volledig ingezakt en de rugleuning naar achteren gebogen. Er is niets stevigs aan het kussen. De prijs van 360 Euro is buitengewoon misplaatst. Ik raad dit product niet aan en zou het nooit nogmaals aanschaffen.

Antwoord van Made.com
Tegenvallende kwaliteit, slechte communicatie, telefonisch onbereikbaar
Ik heb na een huisrenovatie voor veel geld een modulaire bank, een kast, een wollen tapijt en accessoires als kussens, dekens en rieten manden gekocht. En eigenlijk was er met elk product wel iets mis. De kwaliteit op de site is écht anders dan wat je thuis ontvangt. Ze stellen het mooier/beter voor dan het is! Alles wordt in lagelonenlanden geproduceerd, en er lijkt geen toezicht te zijn op de uiteindelijke kwaliteit. De communicatie met MADE.COM in geval van een klacht verloopt moeizaam en lijkt erop gericht je te ontmoedigen. Ook als je je klacht onderbouwt met argumenten en de gevraagde foto’s, zijn de medewerkers van klantenservice geneigd die te negeren. Ze gaan gewoonweg niet inhoudelijk in op je klacht en blijven steken in standaardantwoorden en -oplossingen (vouchers met een tegoed i.p.v. restitutie). Waarschijnlijk ook omdat ze geen andere bevoegdheden hebben en het Nederlands nauwelijks machtig zijn. Al met al vind ik de kwaliteit van de producten en het serviceniveau van MADE.COM ondermaats. Ik koop hier dus niets meer. Zie ook de klachten die wanhopige klanten op het Facebook van MADE.COM onder de posts plaatsen. Die komen niet uit de lucht vallen en zijn zeer herkenbaar.

Gewelddig!
Had een lamp gekocht, groot; met veel glaswerk. Eenmaal binnen bleek er een bol van de lamp kapot te zijn, gebarsten. Contact gezocht met MADE en 5 minuten later was er al een nieuwe lamp besteld, geheel kosteloos! Super service! Erg snel binnen en toffe klantenservice. Ik zou iedereen deze site aanraden, en de lamp is Fan-tas-tisch!

Retour
Hondemand gekocht voor 65 euro + 10 euro bezorgkosten. Helaas was de mand beschadigd, het enige wat ik kon doen was of akkoord gaan met 5 euro korting, een tegoedbon van 10 euro of alles terugsturen en dan mn geld terugkrijgen. Zoveel moeite (en tijdrovend) om een beschadigd artikel terug te sturen en 20 dagen later nog steeds mijn geld niet retour. Ik zal niet meer zo snel iets bestellen bij Made.

Gekocht een lark koekoeksklok
Gekocht een lark koekoeksklok. Leuk design en alleen maar lovende reviews. Nu voor 2 e keer de klok ontvangen en vogeltje heeft er nog steeds geen zin in en komt er niet uit.
Echt slecht voor een klokje van 125 euro. Speciale batterijen voor gekocht dus daar kan het ook niet aan liggen.

Antwoord van Made.com
Garantie wordt hier niet gegeven
Garantie wordt hier niet gegeven. Slechts 6 mnd garantie op een klok. Binnen een jaar kapot maar geen enkele coulance. Uitvoerig contact gehad met de Klantenservice maar die blijven bij "we kunnen niks voor u betekenen"

Waardeloze retourservice
Waardeloze retourservice! Brengen hoge kosten in rekening voor retourneren van spullen. Dit mag helemaal niet maar ze doen het gewoon toch. Arrogant en alleen vanuit het eigen belang denkend maar vooral: illegaal!
Mocht je hier dus iets willen bestellen moet je er bij aankoop al 100% zeker van zijn dat je het product wil houden

2 nachtkastjes besteld in oktober 2021
2 nachtkastjes besteld in oktober 2021. Tot op heden (mei 22) nog steeds niks ontvangen. Slechte communicatie en al 5x vertraagd na zelf navragen
Ordernr. 1200794612

Goedkoop duurkoop
Het ziet er allemaal leuk uit, maar het is uiteindelijk goedkope rommel die snel stuk gaat. Ook hier geldt: if it sounds too good to be true, it probably is. We hebben een paar keer wat besteld en spullen komen te laat of beschadigd aan. Het ‘notenhouten’ tv meubel is gewoon cheapo fineer. De slaapbank zo oncomfortabel dat ik me afvraag of ze m zelf wel eens hebben geprobeerd. Inmiddels is ie ook doorgezakt en slaap je lekkerder op de grond.

Antwoord van Made.com
Slechtst mogelijke customer service die…
Slechtst mogelijke customer service die we ooit hebben ervaren: kast 4 maanden vertraging, spullen ontbreken om in mekaar te zetten, kastdeur beschadigd, klantendienst onbereikbaar en onwillend om te helpen of even te bellen. Wij voelen ons opgelicht en raden iedereen af hier te kopen

Antwoord van Made.com
Bestel hier niet! Ik ben zeer ontevreden over made.com
Ik ben zeer ontevreden over made.com. Heb een schoenenkast en wasmand gekocht. De schoenenkast had direct schade en heb dit direct gemeld. Was een dure kast en compensatie was niet bespreekbaar. En de wasmand die ik gekocht heb was na een paar maanden al kapot. Ook hierin is een schadevergoeding niet bespreekbaar. De producten zijn duur en de service ronduit slecht!!! Ik koop hier niets meer!

Antwoord van Made.com
9 dagen werden 3 maanden wachten!
Wij kregen een bankje van made cadeau van onze ouders en de website zei dat de levertijd 9 dagen was. Dit werd na bestellen ineens 9 weken. Inmiddels zijn de 9 weken verstreken en moeten wij nog 4(!!) weken wachten op het bankje.

Antwoord van Made.com
Ik had een wandrek besteld bij made
Ik had een wandrek besteld bij made. Hij kwam veel kleiner als verwacht. Toen ik contact opnam met hun klanten service via de chat. Kon ik hem terug brengen.
Wat blijkt dat je retouneringskosten betaald. Kijk dat je dat betaald om terug te versturen kan ik begrijpen. Maar dat je dan een bedrag terug gestort krijgt wat lager is als het bestelde bedrag. Daar maak ik me dan zorgen over. Als ze dus meerdere bedragen bij mensen afschrijven dan zijn ze zo rijk.

Antwoord van Made.com
Bestel hier niet. Ik ben geen klager!
Helaas blijkt onze schoenen kast levertijd weer vertraagd. Wel bijzonder. Krijg op 23 mei deze mail:
Je bestelling wordt op 27 mei verzonden. Rond die tijd neemt PostNL contact met je op om een afleverafspraak in te plannen.
Vervolgens krijg ik op 25 mei dat de bestelling vertraagd is naar 28 juni?!
Hoe kan dit?! Dat is toch heel raar. Waarom weet je dit niet op 23 mei en twee dagen later wel.
De kast is vorig jaar sept besteld. 1 x volledig kapot binnengekomen en nu zou hij toch snel geleverd worden.
Ben benieuwd of hij nu wel heel binnen komt aangezien ik veel reviews lees dat iedereen bijna alles kapot binnen krijgt.
Heb geen vertrouwen in het bedrijf.
Ga er ook nooit weer wat bestellen.
Volgens mij gaat het niet om een vertraging van zes dagen! Reactie klopt dus niet. Kast is ook al sinds vorig jaar september betaald.

Made.com Ballenfirma
Voor het eerst in mijn leven neem ik de moeite om een recensie te schrijven. Made.com is een Ballenfirma. 2 maal beschadigde kast geleverd en spiegel die ruim vertraagd is.
Ze vinden het vast jammer of vervelend om dit te lezen….

Slechte kwaliteit Clover wijnrek acaciahout
Ik kreeg een houten wijnrek twv 130 euro volledig beschadigd en scheef in gemonteerd thuis geleverd. Behalve de retourbetaling kreeg ik geen andere compensatie. Slechte kwaliteit én service dus.

Antwoord van Made.com
Vertraagd en geen geld terug
In januari een kast besteld, 2 keer vertraagd. Zou uiteindelijk pas in juli 2022 aankomen. Via de klantenservice verzocht om dan de order te annuleren, dat was akkoord en het geld zou binnen 10 dagen op mijn rekening staan. Inmiddels een maand verder en nog geen geld terug. Klantenservice doet beloftes en komt ze nooit na. Wat een slechte service. Bestel hier nooit. Update: De reactie van Made is hetzelfde als een maand geleden, dat het geld binnen 10 dagen op de rekening staat. Helaas door de ervaring geen vertrouwen dat dit gebeurt.

Waardeloze service! Bestel hier niet
In februari 6 eetkamerstoelen besteld. De levering werd verschillende keren uitgesteld. Na ontvangst de stoelen in elkaar gezet. Bij de laatste stoel bleken de stoelpoten te ontbreken. Via het antwoordformulier op de site een melding gemaakt met het verzoek de ontbrekende stoelpoten toe te sturen. Geen reactie. 2 dagen later via chat opnieuw gevraagd. Onze oude stoelen stonden al buiten in de veronderstelling dat dit wel opgelost kon worden. Nee, alles inpakken en retour sturen! Je bedenkt dit toch niet? Er staan nog stoelen met dezelfde stoelpoten op voorraad maar nee, dat kan niet worden opgestuurd. Dus eerst 10 weken wachten op je bestelling, vervolgens incompleet leveren en nu kunnen we de boel demonteren en opnieuw een retour afspraak inplannen. Klantonvriendelijkheid ten top! Alhoewel ik eerder leuke dingen bij Made heb besteld (ook met vertraagde leveringen) en tevreden ben over de kwaliteit bestel ik never nooit meer iets bij dit bedrijf! Made schaam je om deze afhandeling!

Antwoord van Made.com
Graag alles weer inpakken en terugsturen.
Mooie tuinset en loungebank gekocht bij Made. De spullen zijn van goede kwaliteit en eenvoudig te monteren, maar helaas ontbraken voor 2 van de 4 stoelen de kussens en alle schroeven. In plaats van dat Made die nog even opstuurt kon ik de hele set weer uit elkaar schroeven, inpakken en terugsturen! (Of genoegen nemen met 75 euro compensatie, maar dan had ik een halve tuinset en die kussens kon ik ergens anders niet vinden). Dat is een frustrerend proces als je net een uur alles in elkaar hebt gezet. Hoewel ik vriendelijk werd behandeld en het terugsturen en weer een nieuwe set ontvangen ook goed en redelijk vlot verliep ontbrak nu bij de nieuwe set die ik gisteren ontving ook weer een aantal kleine onderdelen (te weinig om de set weer uit elkaar te schroeven en terug te sturen!).
Dit inefficiënte, klantonvriendelijke en enorm milieu onvriendelijke proces moet toch beter kunnen Made?