Ik ben nog steeds zo blij met de bank die ik bij made besteld heb, na 6 jaar gebruik ziet hij er nog steeds top uit en zit nog steeds fijn. Heb zowel de kussenslopen als de hoezen van de zittingen i... Toon meer
We bestelden een bed. De levering ging nog best vlot maar van de vijf pakketten waarin het bed geleverd werd miste er 1. Het was niet duidelijk of dit aan postnl of made lag. Bij contact met made wild... Toon meer
Mooie bank besteld. Bij levering door de nette mensen van PostNL hadden ze al schade geconstateerd. Direct foto’s gestuurd en actie zou worden genomen om bank om te wisselen. Daarna 7 weken allerlei... Toon meer
Normaal laat ik niet vaak ergens een review achter, maar ik zag een behoorlijk aantal negatieve reviews (en ieder z’n eigen ervaring natuurlijk) dus ik dacht daar zet ik onze positieve ervaring tegeno... Toon meer
Originele design meubels aanbieden van hoge kwaliteit en voor eerlijke prijzen, dat is onze missie. Wij vinden dat winkels en dure designmerken klanten oneerlijk behandelen. Met alle tussenstappen in het productieproces betaal je vaak onnodig veel geld. Wij willen je dit deel besparen en bieden origineel design aan voor betaalbare prijzen. Bezoek MADE.COM Meer weten en ontdekken? Bezoek onze site en deel dit met vrienden.
5 Singer Street, EC2A 4BQ, Londen, Verenigd Koninkrijk
- https://help.made.com/hc/nl
- https://help.made.com/hc/nl
- made.com/nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Iets besteld geen levering
Bed besteld wordt mee geadverteerd dat het binnen 5 dagen geleverd wordt na 16 werkdag pas bericht van levering, maak je afspraak voor levering, zijn ze op de dag van levering bestelling kwijt..beetje jammer dit…

Dat noemt men klantenservice
Ik heb verschillende lampen besteld en deze zijn keurig netjes geleverd. Nu blijkt echter dat twee lampen alleen lampenkappen bevatten, terwijl ik heb gezocht op hanglampen en niet op extra onderdelen. accessoires of iets dergelijks. Vervolgens heb ik contact opgenomen met de klantenservice hoe we de situatie kunnen oplossen en het enige wat ik terugkrijg is dat ikzelf beter had moeten opletten. Geen oplossing, geen sorry dat het niet duidelijk is aangegeven, niets..... Ondertussen heb ikzelf e.e.a. geregeld. Het moge duidelijk zijn dat dit mijn eerste en voorlopig laatste bestelling is bij Made.com.
Produkten prima, klantenservice is de naam niet waardig.

Het wachten waard
Heel blij met de kast! Goede kwaliteit en mooie kleur. Helaas wel zeer lang op moeten wachten (8 maand).

Antwoord van Made.com
Ik wil graag een telefoonnummer of een…
Ik wil graag een telefoonnummer of een e mailadres van klantencontactservice. Het lukt me met geen mogelijkheid contact te krijgen. Chatten….2 uur wachtrij. Heb gewoon een vraag over mijn order.

Antwoord van Made.com
Heel goeie ervaringen en service
Heel goeie ervaringen en service. Enkel soms extreem lange levertijden (bijna een jaar) zodat we alsnog iets anders hebben gekocht.

Verschrikkelijke klantenservice
Afgelopen week een strijkplank binnengekregen die aan de deur gehangen kan worden. Strijkplank zakt bij de minste druk door en hangt dan schuin naar beneden. Contact gezocht met de klantenservice in de overtuiging dat zij mij zouden helpen. Ik moest verschillende foto's sturen van de strijkplank in actie. Oordeel klantenservice: "er is niks mis met de strijkplank. In de productomschrijving op de website staat niet beschreven dat deze evenwijdig aan de grond hoort te zijn." Mijn mond viel letterlijk open. Zoiets belachelijks heb ik zelden gehoord. Enige mogelijkheid om de strijkplank te retourneren is zelf 17 euro betalen. Ik heb dit werkelijk nog nooit meegemaakt. Wij hebben meerdere producten bij Made besteld in het verleden en nooit wat willen retourneren, dus ook nooit eerder ervaringen gehad met de klantenservice. Nu weet ik dat het een enorm groot risico is om er iets te bestellen, want als het kapot is, zullen ze dat niet erkennen.

Antwoord van Made.com
Slaapbank besteld. Zeer tevreden.
Slaapbank besteld. Na 2dgn werd het al geleverd. Transportdienst was keurig op tijd. Kwaliteit van de bank is top. Aanrader.

Klein minpuntje
Mooie kwaliteit fauteuil die keurig binnen de aangegeven tijd bezorg werd. Omdat het leek dat er een onderdeel miste de klantenservice gebeld. Vreemd genoeg wilde deze mij alleen helpen als ik een screenshot kon sturen van een whatsapp bericht waarin mijn echtgenote mij toestemming gaf om namens haar te communiceren omdat het artikel op haar naam besteld was. (Zelfde achternaam, andere voornaam). Beetje doorgeschoten privacybescherming.

Dayde fietshanger
Dayde fietshanger in de uitverkoop gekocht (€45 ipv €75). Levering ging vlot, product goed ingepakt. Bij het uitpakken zie ik dat het zeer waarschijnlijk om een geretourneerde artikel gaat; het bronzen onderstel is vermoedelijk een keer verkeerd op het houten plaat geschroeft, waardoor een klein misplaatst schroefgat zichtbaar is. Het hangt ook niet helemaal recht, zakt een beetje naar beneden als een fiets op hangt. Geen 90 graden tot de muur maar 85 graden, zeg maar. Verder is het hout van zeer goede kwaliteit, en in verhouding tot de betaalde prijs ben ik opzich tevreden; ook al is het product niet perfect. Had ik de volle mep betaald dan had ik het laten omruilen.

Een zeer slechte ervaring
Een zeer slechte ervaring met deze webwinkel.
Bij levering bleken 2 van de 6 stoelen defect te zijn. Nadat wij zelf tot 3x hierover hebben geklaagd bij Made en telkenmale het antwoord werd gegeven dat het opgelost zou worden is er na 6 maanden nog steeds helemaal niets gebeurd. Echt bizar slecht.

Antwoord van Made.com
Bestel hier nooit! Kapot product en gefoefel met de uitbetaling
Ik kan deze site aan iedereen afraden. De producten zien er online heel mooi uit maar als je de producten na LANG WACHTEN dan toch ontvangt komen ze kapot aan. Als je contact opneemt met de klantenservice krijg je een van de volgende mogelijkheden
• Optie 1: een terugbetaling van 3€ op jouw bestelling, en dan kun je het oorspronkelijke artikel houden;
• Optie 2: een waardebon van 5€ voor een toekomstige bestelling, zonder minimaal aankoopbedrag, en dan kun je het oorspronkelijke artikel houden.
• Optie 3: retourneren en een volledige vergoeding van het artikel.
Ik koos voor optie 3 want de bloempot was kapot en had €38 gekost.
Echter ontvangende ik maar €23 terug terwijl er een volledige terugbetaling was beloofd. Ik had in totaal 4 artikelen voor +€100 gekocht en een voucher van €15 gebruikt deze werd er volledig afgetrokken! Niet enkel de % die ik op de pot had gekregen maar gewoon de hele voucher. Uiteindelijk had ik dus verlies op mijn aankoop echt een schande! Ik ga nu de resterende producten ook retourneren en dan krijg ik hopelijk mijn geld volledige terug min de retourneerkosten. Uiteindelijk maak ik er nog altijd verlies op maar het gaat me om het principe.

Negeren
Inderdaad een mooie zaak, maar wanneer je een klacht hebt over een stoel die met een vlek geleverd wordt dan is die mooie zaak nergens te bekennen. Omdat de factuur op de naam van mijn vrouw stond werd de klacht die ik had ingediend niet in behandeling genomen. De reden was privacy… Daarom heeft mijn vrouw de klacht nogmaals onder haar naam ingediend in maart 2022 en tot de dag van vandaag (11 juni 2022) helemaal niets vernomen. Soms word je als klant moe van het feit dat de klantenservice van een zaak je simpelweg niet serieus neemt en niet reageert op de klacht die je hebt. En soms heel soms leg je je erbij neer wat wij dan ook hebben gedaan, helaas. Uiteindelijk wil je geen stress, geen gedoe en geen gezeik. Made bedankt, jullie hebben gewonnen!!!!!!! en zitten wij nog steeds met een stoel met een vieze gele plek (stoel kostte €175).

Antwoord van Made.com
Op 27 december 2021 een bestelling geplaatst.
Besteldatum artikel: 27 december 2021.
Huidige status: nog steeds niet verzonden.
Aantal keren verzenddatum verschoven: minimaal 6 keer.
Antwoord klantenservice: uw bestelling wordt … verzonden.
De laatste belofte was 10 juni (verzenddatum) en de verzendkosten à €60 retour. Die verzendkosten hebben wij uiteraard nog niet mogen ontvangen op onze bankrekening. Ook nog geen bericht ontvangen betreffende de verzending van het bestelde product. Conclusie: bestel hier NOOIT meer!
In reactie op antwoord Made:
Bestelnummer 1200820798

Antwoord van Made.com
Het wordt alleen maar erger.
Dank @Made, voor de reactie op mijn vorige klacht, maar de service is niet beter geworden. Dus ik vraag me serieus af wat jullie met de klacht doen.
We hebben zojuist de kapotte stoelen teruggebracht naar het postkantoor en op verzoek van de klantenservicemedewerker moeten we nieuwe zelf bestellen. We vroegen of de verzendkosten dan in ieder geval vergoed konden worden, omdat het niet onze fout is dat we de stoelen opnieuw moeten bestellen. Het antwoord was: Nee. Het antwoord dat jij hier geeft lijkt in de verste verte niet op de antwoorden van de klantenservice via de chat. Ik had graag mijn mening bijgesteld, maar ik ga denk ik maar alle stoelen terug sturen en mijn verlies nemen voor deze mislukte aankopen.

Bureau besteld in februari
Bureau besteld in februari, met verwachte levertijd 8-10 weken. Eind april/begin mei dus. Dat werd eind mei, dat werd juni. En nu is het juli volgens de bestellingsgegevens. Vandaag contact opgenomen met de klantenservice. Volgens hen wordt het bureau deze week verstuurd en moet ik nog even geduld hebben. Afgesproken (volgens hun eigen voorstel) dat als het bureau er over 5 dagen nog niet is, ik weer opnieuw contact op kan nemen. Ik heb er een hard hoofd in inmiddels, ook vanwege de overige reviews..... Dus voorlopig 1 ster (en dat is nog te veel), maar wie weet verrast Made me wel met toch nog een levering de komende week....

Antwoord van Made.com
Wat ik nu meemaak slaat alles
Wat ik nu meemaak slaat alles! hiervoor kies en betaal ik voor de PostNL Extra@Home Premium Thuisbezorging. Wat er nu gebeurd is absurd!
De bezorgers komen binnen en weigeren te leveren tot de kamer. Hierop ontstaat een discussie en worden ze asociaal. Uiteindelijk gesommeerd te doen, want dit is de dienst die ze leveren. Schade gemaakt aan de muur. Een vieze bank afgeleverd door deze te slepen over de grond. Zeggen dat ze dit normaal niet doen, terwijl dit in de dienst staat. dozen achtergelaten midden in de woonkamer bijna op het hoofd van een 8 maanden oud kind. Vervolgens vertrekken en de deur open laten staan.
Uiteindelijk €300 handje contantje bieden: “want anders moet ik de schade betalen”. Dit uiteraard niet aangenomen.
De slechtse service die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt.

Antwoord van Made.com
Zeel slechte levertijd en compensatie van Made!!
In mei twee bed-chairs bij Made besteld en betaald. Verwachte levering eind juni. Mu krijg is een mail dat de levering is uigesteld tot eind augustus. Mijn gasten moeten deze zomer dus op de grond slapen. Als compensatie wordt mij een lousy 60 euro aangeboden !!!

Antwoord van Made.com
Ik geef 5 sterren omdat ik de kwaliteit meubelen in het algemeen en ook de style.
Ik geef 5 sterren aan de kwaliteit en ook hou ik van de stijl meubelen. Ondanks dat ik maanden heb moeten wachten was ik zeer tevreden.
Ook de klantenservice was was tot vlak voor de corona goed geregeld.
Helaas moet ik nu 2022 zeggen dat de klantenservice met plak en knipwerk van regeltjes over garantie ipv een goede service te geven.
Een mooie Scott bank heeft tijdens stoffering proces verkleuring opgedaan aan de achterzijde van de bank. Dit is mij nog nooit opgevallen omdat de bank bij de muur staat. Nu ik mijn meubels wissel zie ik dit.
Jammer dat de klantenservice mijn klacht niet serieus neemt en en dat ik moet melden via Trustpilot
Dit is toch niet de schuld van de klant? gaat Made dit nu beweren? Garantie regeltjes of niet. Je neemt als bedrijf toch je verantwoordelijkheid? Er kunnen dingen mis gaan tijdens het maken van meubelen, maar laat de klant daar niet de dupe van zijn.
Vriendelijke groet,

Late verzending
11 april een bestelling geplaatst tot op heden nog niet binnen. Elke keer krijg ik een email met een verlate verzenddatum. Voor nu staat de verzenddatum op 24 juni (ruim twee maanden later). Ik zou hier nooit meer opnieuw bestellen!!

Antwoord van Made.com
3 zitter Scott , rugframe na ruim 2 jaar al kapot.
Op 15 feb 2020 bestel ik 3 zitter Scott, mooie velourskleur Petrol. ik krijg hem in maart binnen. Al snel merk ik dat de rugkussens hun vorm verliezen en dat de kleur vervaagt . Sinds een maand heb ik gemerkt dat het rugframe waar de kussens tegen aan liggen kraakt en als ik voel door de bekleding voel ik duidelijk een deuk,als ik iets steviger voel kraakt het hout(waarschijnlijk) onder mijn vingers..Dat is minder en ik besluit in begin juni een klacht in te dienen. Natuurlijk wordt alles gelijk afgedaan met , geen garantie meer. Zelfs als ik zeg dat op engelse site staat dat je op frame 10 jaar garantei krijgt zeggen ze doodleuk, nee hoor...alles wat na 24 juli 2020 is besteld heeft maar 2 jaar garantie...onderstaand de reactie......Hi Astrid,
Bedankt voor je bericht.
De bank is meer dan 2 jaar oud. Wij hanteren een wettelijke garantie van 2 jaar op onze producten. Je geeft aan dat je naar de 10 jaar garantie hebt gekeken. Je hebt je bestelling geplaatst op 15 februari 2020. Hier kun je in ons algemene voorwaarden het volgende over vinden:
Let op: het 10 jaar frame garantie is alleen geldig op producten waar we dat specifiek vermelden op de productpagina en is alleen geldig op bestellingen geplaatst na 24 juli 2020. Voor bestelling die daarvoor geplaatst zijn kunnen andere garanties op van toepassing zijn.
Dit betekent in jouw geval helaas dat er geen garantie meer zit op je product. Hierdoor kunnen we je niet verder helpen. Mijn oprechte excuses voor de teleurstelling.
Ik wens je desondanks de situatie een prettige dag.
Jill
Dus je kan gewoon je kapotte bank ergens douwen waar de zon niet schijnt...ik heb aangegeven dat ik een niet zo leuke review ga schrijven en ik hoop dat veel mensen dit lezen en dat Made.com dat flink gaat merken. Wat een bedrijf zeg, als je zo met je klanten omgaat. het bankje kostte mij wel bijna 1100 euro. maar weer terug naar Ikea.