Jeg elsker at komme og få lavet mine øjenbryn, det er altid en fornøjelse, og fantastisk stemning. Jeg elsker også at det er en oplevelse, når man bestiller en pakke. Man kan virkelig mærke at der bli... Toon meer
Super god service og vejledning! Kan varmt anbefale hende! Har været der 2 gange indtil videre og anbefaler hende også til alle dem jeg kender
Virkelig sød og dygtig til sit arbejde! Kæmpe anbefaling herfra! Fra en trofast kunde gennem mange år 🥰
Man får 100 % det man betaler for, hun er så dygtig, hun er det første af alle dem jeg har være ved hvor jeg kan se at jeg har fået lavet et lash lift. Har aldrig været utilfreds nå jeg går det fra. K... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
MadeByKgaard er en lille virksomhed i hjertet af Odense, som sælger både skønhedsbehandlinger, hårklemmer, accessories og meget mere. Visionen er at du som kunde skal gå herfra lidt gladere end da du kom, samt at det skal være et safe space for alle. Jeg tror på at de forskelligheder vi hver har, er det som skaber unikke og stærke personer, og dette vil vi gerne sætte fokus på gennem den kontakt vi har med jer. Alle skal have et sted at være, og MadeByKgaard er derfor stedet for dig.
Oluf Bagers Gade 30, kl, 5000, Odense C, Denemarken
- Hello@madebykgaard.dk
- madebykgaard.dk
Vraagt klanten om een review
Kæmpe anbefaling!
Dygtig behandler, som virkelig tager sig tid til sin kunde.🌸 Meget tilfredsstillende resultat, samt en skøn oplevelse. Kommer helt sikkert igen.🩷

Antwoord van MadeByKgaard
Fine smykkeæsker og sød betjening.

Fuldstændig fantastisk oplevelse
Fuldstændig fantastisk oplevelse. Jeg vil til hver en tid anbefale MadeByKgaard. Kunne ikke være mere tilfreds.

Klar anbefaling herfra
Faldt tilfældigt over hjemmesiden og det er jeg så glad for.
De skønneste ting og ikke sidste gang jeg handler her - så klar anbefaling herfra.

Lashlift delux😍
Jeg havde den bedste oplevelse hos Victoria/madebyKgaard. Jeg valgte og tag hele vejen fra Århus for at få lavet et lashlift delux da jeg havde hørt hun skulle være hammerne dygtig, ja det er hun. Jeg gik hjem med det største smil på læben og det flotteste resultat, Victoria fik at vide hun kommer til at se mig igen. Kan helt klart anbefale og tag turen derned hun er den sødeste og roligste og snak med imens du for behandling. Hun startet ihverfald med at rede min sommerferie🥰😍

Antwoord van MadeByKgaard
Den største anbefaling herfra!
Jeg havde sådan en god oplevelse hos Victoria og MadeByKgaard 🌸 det flotteste lashlift udført af en super dygtig og professionel kvinde, der virkelig har styr på sit erhverv og sin forretning. Victoria fandt en tid til mig med kort varsel, selvom kalenderen var fuld, hvilket gjorde en kæmpe forskel for mig. Flere seje selvstændige kvinder som dig 🤘🏻

Flot resultat + gode priser
Flot resultat og helt vildt sød Victoria. Meget uformelt og nede på jorden.
Fik både flotte vipper og pæne smykker med hjem.
Gode priser og god vejledning

Kan kun anbefale MadeByKgaard 🥰👌🏼
Det er altid en fantastisk oplevelse. Om det er til behandling eller afhentning af produkter er hun altid fantastisk sød og smilende ☺️🥰

Antwoord van MadeByKgaard
Hurtig levering og flotte produkter
Hurtig levering og mega fin/sød service. Virkelig flotte produkter!!

Super flotte produkter
Super flotte produkter, jeg er så glad for mine. Dejligt service jeg fik hurtigt svar på mit spørgsmål.
Jeg handler der gerne igen!

Antwoord van MadeByKgaard
Service og kvalitet i verdensklasse
Fantastisk service i absolut verdensklasse, og virkelige smukke smykker.

Mega god oplevelse hos Victoria
Mega god oplevelse hos Victoria. Hun er altid så sød og har nogle virkelig gode produkter!!

Antwoord van MadeByKgaard
Hurtig levering og smukke produkter
Hurtig levering og smukke produkter! Jeg er så glad for min bestilling.