3 maanden een abonnement afgeschreven, deze niet tijdig opgezegd. Ik wist niet dat het doorliep daarna en er elke keer 3 maanden zou worden afgeschreven. Dit aangegeven en binnen 24 uur een mailtje... Toon meer

Dacht een eenvoudig programma te downloaden voor rond de e €12,00. Verborgen in de aanbieding zitten opties die ook meteen geactiveerd worden. Hierdoor werd er plotseling bijna.€100,00 (in 3 delen)... Toon meer
Had me aangemeld in de TAI CHI / mad musculair app uit nieuwsgierigheid naar de oefeningen. Op onduidelijke wijze kreeg ik ook een coach toegewezen waar ik totaal geen behoefte aan had en werd 50 euro... Toon meer
Fijne app werkt snel en makkelijk, veel opties en wisselen tussen verschillende training programma’s . Opbouw van inspanning is prima en goed vol te houden. Chatbo(d)x reageert snel en accuraat, l... Toon meer
MadMuscles is an app that helps you crush your fitness goals with personalized workouts, meal plans, and expert guidance.
Choose from 10+ training programs – from strength and HIIT to yoga and walking – all tailored to your level, schedule, and gear.
Track progress, join lifestyle challenges, and get real results with zero guesswork. Whether you're at home or at the gym, MadMuscles gives you the tools and motivation to stay on track and get stronger every day.
Georgiou Christoforou 8, 2012, Strovolos, Nicosia, Cyprus
September 2024 abonnement stop gezet account was ook ineens niet meer gekend voor er dan achter te komen dat er bijna een meer dan een half jaar later 27 mei 2025 nog altijd geld word van de rekening gehaald

Antwoord van MadMuscles
Ongekend slecht je wordt er ingeluisd met een verkapte abonnement waarbij je steeds meer ongemerkt laat afschrijven. Binnenhalen met een “goedkoop” lokkertje. Vervolgens per maand €100,- ongemerkt afschrijven €300,- achter de wagen en fluiten naar je centen.

Antwoord van MadMuscles
Ondertussen heb ik de helft (€60) van het van mijn rekening gehaalde bedrag teruggekregen, beter dan niks dus. Ondanks deze kleine pleister blijf ik toch nog verweesd achter. Toch een extra ster voor de service van één medewerkster 'Alina'.
Oorspronkelijke review:
Pas op... ze halen gewoon lukraak bedragen van je rekening als je een 'abonnement' afsluit!
Net weer €120! aangerekend voor een programma dat ik vorig jaar gratis mocht proberen en nooit kon gebruiken. Na een eerste betaling van €30 en een annulatie zijn ze er toch opnieuw ingeslaagd om geld van mijn rekening te halen.

Het zijn oplichters
Het zijn oplichters. Ik dacht dat ik een eenmalig abonnement had afgesloten maar ik keek later op mijn pay pal account en na dit betaalde abonnement kwamen opeens 2 andere betalingen te staan van ongeveer 100 euro! Ik heb mijn abonnement gelijk afgekapt maar ik kan naar mijn geld fluiten. Hopelijk dat er hierna geen meerdere gedupeerden komen! Geen abonnement afsluiten dus. En via paypal krijg je je geld ook niet terug.

Antwoord van MadMuscles
Ik heb helaas ook een slechte ervaring met Mad muscles omtrent de keuze voor de abonnementen en de manier van betalen. De bedoeling was dat ik alleen een gepersonaliseerde workout plan zou krijgen en willen, alleen kwam ik er uiteindelijk achter dat er 2 extra bedragen waren afgeschreven waar ik zeker niet naar opzoek was, en ook niet van op de hoogte was. Gaf een erg zure nasmaak. Ik hoop hierin een oplossing met Mad te kunnen vinden, anders ben ik hier ook erg snel klaar mee. Erg naar dat het uiteindelijk zo moet gaan.

Antwoord van MadMuscles
Zeer ondoorzichtige manier van abonnementen afsluiten. Voor de initiele betaling vragen ze een autorisatie maar die laten ze gelden voor additionele features die dan ook meteen een klap geld kosten. En het zal wel ergens in de kleine lettertjes staan maar ik vind dit frauduleus. Mijn waarschuwing: ga niet met deze sjageraars in zee!
Update
Ik ben blijven mailen en blijven benadrukken dat het ondoorzichtig is. Vandaag het geclaimde bedrag terug gekregen. Dus: mijn respect is terug.

Antwoord van MadMuscles
The best thing is you can do your workout any time you like and can.

Antwoord van MadMuscles
Ik heb ook slechte ervaringen met Mad Muscles. In eerste instantie dacht ik dat ik een abonnement had voor drie maanden en dat zeg ik dan ook meteen op. Maar de schermen zijn zo ingericht dat je goed moet kijken op welke knoppen je drukt en zorgen dat je een bevestiging per mail hebt. Dat bleek dus niet het geval. Vandaag werd er weer geld afgeschreven via Paypal, weer opgezegd en kreeg daar ook een mail van en toen ik weer ging kijken bleek dat ik ook nog een abonnement op 'additional features' had. Welke deze waren, zijn mij niet duidelijk. De trainingsprogramma's zijn op zich goed maar ik vind dat ze hun eigen glazen ingooien met dit onbetrouwbare gedrag. Ik zou hier geen tweede keer in trappen. Ik voel mij echt opgelicht. Ik heb nu een foto van de cancellation gemaakt. Zeer misleidende app, jammer en niet slim om dit zo te doen Madmuscles!

Antwoord van MadMuscles
Hier hetzelfde verhaal als veel anderen op trust pilot. Ik had eerst trustpilot moeten bezoeken. Ik dacht een abonnement van €31 af te sluiten maar kreeg direct daarna nog een abonnement van €49. Ik ben me niet bewust van het geven van toestemming. De truc is dat je op zoek bent op de site naar je programma. Er staat vervolgens 'Klik hier'. Als je dat doet sluit je blijkbaar nog een abonnement af. Er staan geen contactgegevens dus ik ben bang dat ik naar mijn geld kan fluiten. Inderdaad geen fijn bedrijf en volgens mij ook oplichters. Als je zo vaak al deze reactie krijgt zou je er ook iets aan kunnen veranderen...

Antwoord van MadMuscles
Ook ik ging ervan uit een éénmalige betaling te doen.
Inmiddels binnen 3 maanden meer dan € 500,= afgeschreven. Schande gewoon. Op mail wordt niet gereageerd.
Wil het geld gewoon terug! onterecht afgeschreven.
Doe dit niet!
Ik ga de bank opdragen een zaak te beginnen.

Antwoord van MadMuscles
Een abonemment gekocht van 18 euro..
kreeg een bedrag van 100 euro en probeerde refunden en stuurde mail maar telkens krijg ik hetzelfde vraagjes/antwoorden hopelijk word dit nog opgelost het is al 3 weken dat ik geen atwoord meer krijg van madmuscle word genegeerd prima hoor!

Let op!!
Ik neem een abonnement van 18 euro. Op dat moment wordt er 18, 36 en 49 euro afgeschreven!! Oplichters zijn het. Ik heb nu direct mijn creditcard geblokkeerd en op eigen kosten een nieuwe aangevraagd. Ik lees dat dit vaker gebeurt in de reviews, maar zorg er dan voor dat het niet meer gebeurt!!
Ik vertrouw het niet en dat zou de rest van de wereld ook niet moeten doen!
Let op nummer twee!!
Als je dieper zoekt in je betaalgegevens is het een abonnement met herhaal afschrijvingen! Staat nergens en moet je dus ook niet intrappen!!

Antwoord van MadMuscles
Bij het inschrijven voor deze app heb ik er op gelet dat ik MM niet machtigde voor een automatische verlenging. Ik heb de app trouwens helemaal niet gebruikt vanwege een blessure. Nu ontvang ik een aankondiging dat Euro 84,- morgen wordt afgeschreven...

Antwoord van MadMuscles
Oplichting, je kan je niet eens uitschrijven want juist die pagina geeft een error aan....

Antwoord van MadMuscles
Blijf uit de buurt van deze oplichterij mensen!!
Je denkt 1 abonnement aan te gaan maar het zijn er meer als je de kleine letters er op na leest. Zelf na een belofte per mail dat ze niets meer afschrijven en dat alle abonementsvormen zijn stopgezet schrijft Madmuscles gewoon af.
Wees verstandig en trap hier niet in!!

Antwoord van MadMuscles
Dacht een goede training app te hebben gevonden. Er was een leuke aanbieding dus doen dacht ik.
Domste wat ik ooit heb gedaan.
Ze schrijven gewoon dubbel af en zonder dat je weet zit je vast aan twee abbonement.
Gelukkig dit zelf al ontdekt en met moeite de boel geannuleerd voordat ze weer geld wordt afgeschreven.
Maar ondanks een mail voor het ontbinden van het abbonement (binnen een dag na afname gedaan dus binnen het termijn) niks geen reactie behalve standaard autobod antwoord meer vernomen van ze.
Oplichting pur sang dit.
En dan heb ik nog niet eens over de app zelf die ook niet is wat het lijkt
20-01
Oke als iets goed gaat moet het ook vermeld worden. Nadat ik deze review had geplaatst kreeg ik wel een persoonlijke mail terug. Hierin werd aangegeven dat ze het geld terug zouden storten, wat ook gedaan is. Ze gaven aan dat alles normaal was gegaan echter hierin toch nog een verschil van mening.
Bij het aangaan vh abbo, zag ik één bedrag en later werden er twee bedragen afgeschreven voor twee verschillende onderdelen ook van hun app. Hier heb ik nooit wat van gezien nog aangegeven dat ik dat wilde
Maar goed ...ze hebben netjes terug betaald.
En tav de app zelf .... Was ook gewoon niet mijn ding.