Order is niet compleet en magix buttons reageert niet op mijn mail noch werkt het telefoonnummer niet. Geen aanrader

Een zeer tevreden klant. Meermaals besteld bij Magix Buttons. Bij één bestelling een Nintento 64 controller gekocht waarvan het pookje los zat. Contact opgenomen via e-mail waarbij ik persoonlij... Toon meer

Je besteld bij jumpzgaming en betaling gaat via Magix Buttons. Helaas geen pakje binnen gekregen en krijg geen contact! Conclusie geld kwijt en een verdrietig kind!

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Buy and sell video games and consoles. Large selection of collectable retro gaming products available. Worldwide shipping and support.

1,7

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Oplichting

3 juli 2024

Psp kabel was een namaak

Psp kabel besteld, stond op de website afgebeeld als een orginele psp kabel. Kreeg helaas een Japanse namaak thuis gestuurd met nog een prijskaartje erop die minder was dan ik online betaald heb. Hiervoor heb ik nu al 5 keer geprobeerd om in contact te komen maar nooit een reactie gehad.

De beloftes op de websites worden niet nagekomen. Ik bestel hier nooit meer, erg duistere partij. Geen aanrader.

3 mei 2024

Toppers

Snel antwoord op je vragen en je weet altijd wat je krijgt door de foto's

22 november 2022

Mijn nieuwe vaste adres

Snelle levering, uitstekende klantenservice. Ik had per ongeluk het verkeerde adres opgegeven maar ze hadden dat keurig gecorrigeerd. Mijn spulletjes waren ook goed ingepakt, ik was een beetje huiverig voor een breekbaar spelletje. Zeker een aanrader!
De website is wel iets simplistisch, misschien verouderd.

9 september 2022

super service

een zeer goede winkel , met fantastische service, ik had namelijk wat besteld , en mijn verkeerde postcode doir gegeven , ik had ze toen een email gestuurd,binnen 5 min reactie ,dar ze het pakje als het terug kwam weer naar mijn zouden opsturen, ondanks mijn eigen fout , geen extra verzendkosten gehad ....ik ga zeker vaker daar wat bestellen

5 september 2022

Betrouwbaar!

Lees hier wat negatieve reviews, volgens mijn ervaring onterecht!
Vorige week een (zeldzaam) retro spel besteld en vandaag netjes ontvangen. Ok het is niet vandaag besteld morgen in huis, maar mensen moeten leren om wat geduld te hebben. En je wordt netjes op de hoogte gehouden per mail. Wat mij betreft bestel ik er vaker, hopelijk komen er veel spellen langs die ik nog “nodig” heb in mijn collectie.

21 september 2021

Fijne ervaring

Ik heb twee keer wat besteld bij Magix Buttons. Er is één keer wat verkeerd geleverd, maar dit was binnen een dag opgelost.
Ik heb ook breekbare dingen besteld zoals figuren, dit wordt goed beschermd in het pakket waarin het verzonden wordt.

14 januari 2021

Verkopen dingen die niet kloppen met de…

Verkopen dingen die niet kloppen met de beschrijving van het product. Ook collega heeft al problemen met deze mensen gehad, ze beloven alles in orde te brengen als het initieel product retour gestuurd wordt. Na de retour te regelen hoor je hun niet meer. Pure diefstal en afzetterij.

Ze hebben mij ook via Facebook geblokkeerd na het plaatsen van een openbare klacht, wegens niet reageren op berichten. Zeer professioneel, en duidelijk iets te verbergen.

Aanpassing: Gewoon door magie is mijn reactie weggehaald en kan ik op niets meer reageren. Ik had in het verleden al een bestelling geplaatst waar toen de beschrijving volledig mis van was. Toen nooit reactie gehad.

Ook mijn collega, die hier beneden ook een klacht geplaatst heeft, krijgt maar geen reactie, op zowel zijn reacties op jullie Facebook, als zijn persoonlijke berichten. Dus, aub, cut the crap en doe niet alsof het je iets kan schelen. Jullie reageren enkel maar op slechte reviews, en hebben zelfs al de review functie op Facebook uitgeschakeld, zodat jullie seemingly een leuk bedrijf zijn. Niet dus. Puur afval.

1 december 2020
Logo Magix Buttons

Antwoord van Magix Buttons

Dag Mordul,
We hebben even gekeken, maar we kunnen geen bestelling vinden die onder jouw naam is geplaatst. Zou je ons een mailtje willen sturen naar info@magixbuttons.com dan gaan we kijken wat er aan de hand is. Wij hebben echter niemand via Facebook geblokkeerd.

Een zeer tevreden klant

Contact opgenomen via e-mail waarbij ik persoonlijk werd teruggebeld met excuses. Twee dagen daarna een nieuwe controller opgestuurd gekregen met persoonlijke brief en een presentje incl. een goed werkende controller. Ik mocht de oude controller houden.

Top service!

3 oktober 2020

Vriendelijk, betrouwbaar

Bij deze wil ik mijn review herzien aangezien we er uit gekomen zijn.

het pakketje was er na een week nog niet en ik kreeg in eerste instantie geen antwoord op mijn mails. MAAR op een gegeven moment toch contact gekregen en netjes mijn geld (de game +de verzendkosten) terug gestort gekregen.

Enorm vervelend wat betreft de game want die is niet zo 1,2,3 te vervangen maar daarentegen wel heel netjes opgelost.

3 juli 2020
Logo Magix Buttons

Antwoord van Magix Buttons

Beste M,

Vervelend om te horen dat je niks hebt ontvangen, maar voor zover wij zien hebben wij op alle mails gereageerd. Kan je ons informeren om wel order nummer het gaat? Dan ga ik het gelijk voor je uitzoeken.

Top service ook op afstand!

Afgelopen maand heb ik mijn playstation 4 en spellen verkocht. In het begin vond ik het heel lastig, omdat ikzelf niet in de buurt woon van Magix Buttons - dus besloot ik het op te sturen. Echter, werd mijn vertrouwen steeds groter omdat Magix Buttons mij elke dag op de hoogte hield van de status van mijn zending. Uiteindelijk is alles perfect afgesloten en heb ik het geld binnen 1 dag ontvangen!! Top service en erg professioneel, een echte aanrader!

8 april 2020

Perfect voor gebruikte Gameboy Colors

Een gebruikte GameBoy Color gekocht via Ebay. Bestelproces ging soepel en de volgende werkdag werd de bestelling meteen verzonden. De GameBoy zelf was in uitstekende staat voor een gebruikte console van 20 jaar oud. Een paar krassen op de behuizing zoals verwacht maar alles deed het nog naar behoren.

3 april 2020