Prachtig magneetbord aangeschaft, sterk magnetisch en mooie afwerking doordat hij heel dun is en keurige plakkertjes voor op de schroeven worden meegeleverd. In eerste instantie een foute kleur gelev... Toon meer

Jaa, gewoon super. Super snel en pro-actief, zo fijn! Er was een kink in de kabel bij het verzenden wat helemaal niks met magneetjeswinkel te maken had, echt complementen hoe meedenkend en zo to... Toon meer

Ik had op zeer korte termijn een pakket magneetjes nodig. Omdat 'Magneetjeswinkel' meteen handelde 1h voor het weekend en meedacht met welke verzend service ik de grootste kans had om op tijd pakke... Toon meer

1. Hobbywinkel

MagneetjesWinkel.nl is dé specialist in magneten en magneetoplossingen. Van sterke neodymium magneten tot magneetborden en praktische toepassingen voor dagelijks gebruik en technische projecten. We helpen je de juiste keuze te maken met duidelijke specificaties en persoonlijk advies. Bestellingen worden snel verzonden uit eigen voorraad in Nederland. Je bent ook welkom in onze winkel in Ede, vlak bij station Ede-Wageningen.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Prachtig magneetbord

In eerste instantie een foute kleur geleverd maar snel opgepakt en opgelost door Magneetjeswinkel.

29 maart 2026

Vriendelijk en snel!

Vriendelijk geholpen toen ik met spoed een bordje nodig had maar deze niet op voorraad was. Na overleg een ander magneetbord besteld. Pakket is dezelfde dag nog verstuurd en de volgende dag had ik het binnen. Enorm vriendelijk te woord gestaan via de mail. Aanrader!

13 maart 2026

Niks ontvangen? Geen probleem, dat lossen we op

Voor ons Experience Lab hebben wij magneten besteld bij magneetjeswinkel.nl om een 3D-geprinte schedel in elkaar te zetten waar onze studenten mee aan de slag kunnen.

Helaas liep de levering via DHL niet helemaal zoals gepland, maar de manier waarop dit is opgelost verdient echt een compliment. Zonder gedoe werd het grootste deel van de bestelling direct opnieuw verzonden, zodat wij niet langer hoefden te wachten en onze studenten gewoon verder konden.

Er werd snel gereageerd, actief meegedacht en vooral oplossingsgericht gehandeld. Dat maakt voor ons als onderwijsinstelling echt het verschil.

Wij bestellen hier zeker opnieuw. Aanrader!

4 maart 2026

Goede after sales

Toen het bestelde product niet leek te functioneren (plakbare magneetjes bleken niet goed te plakken p mijn ondergrond) schreef ik een review waarop ik werd benaderd met een advies. Dit zou mij weer extra geld kosten dus ik kreeg mijn aankoop vergoed + een goed advies hoe het wéll kon werken. Tevens is de productbeschrijving aangepast op hun website zodat anderen niet met mijn probleem geconfronteerd zouden worden.

23 februari 2026

Oplossing na foutje

Ik heb een foutieve levering ontvangen. (vergissen is menselijk :) )
Uiteraard gemaild ( retourtermijn was al verstreken) en heb per omgaande een prima oplossing gekregen!

6 februari 2026

Geweldige service

Ik kreeg een bericht van de klantenservice. Hierin werd mij kosteloos een oplossing ge geboden. De service van MagneetjesWinkel is dus uitstekend, Bovendien werden mij enkele tips gegeven omtrent de behandeling van sterke magneetjes.

4 februari 2026

Jaa, wat fijn zo meedenkend!

Jaa, gewoon super. Super snel en pro-actief, zo fijn!

Er was een kink in de kabel bij het verzenden wat helemaal niks met magneetjeswinkel te maken had, echt complementen hoe meedenkend en zo toch het pakketje in handen mogen krijgen!

Voor mij een fijne, persoonlijke afwikkeling en zou deze webwinkel zeker aanraden!

21 januari 2026

Wist niet precies hoe en wat ik nodig had

Wist niet precies hoe en wat.
Mail gestuurd binnen 10min antwoord.
Door mijn toedoen fout gemaakt bij bestellen.
Weer gemaild, weer binnen 10 minuten antwoord.
EN meteen oogepakt.
Zelfde dag nog het juiste verzonden.
WAT EEN VERADEMING.

MET EEN GROTE DANK.

Peter

25 juli 2025

Goed geholpen!

Hans heeft mij heel goed geholpen! Hij laat je niks bestellen wat niet nodig is of niet voor jou werkt, heel fijn!

11 juni 2025

Ik had een vraag over een product en…

Ik had een vraag over een product en kreeg daar snel andwoord op! Er werd ook duidenlijk uitgelegd waarom het product er niet meer was.
Ben verder erg blij met al het aanbod van MagneetjesWinkel....ook al haden ze helaas niet meer het product dat ik graag wou, maar daar hadden zij geen invloed op en vonden dat zelf ook erg jammer.

23 mei 2025