MAKE nordic Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk super service fra den første turen innom butikken. Veldig hjelpsom og tålmodig betjening. Jeg fikk med meg flere stoffprøver og alternative sofaoppsett på e-post. Det ble flere justeringer unde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kjøpte et spisebord og fikk veldig god hjelp i showroom. Ordren var effektiv og det beste var at leveransen var veldig rask og kom 2 uker før planlagt levering. Anbefaler disse møblene med god ska... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superfornøyd med mitt kjøp hos Make Nordic! Jeg fikk god veiledning underveis og en skreddersydd løsning som ble helt optimal for min leilighet. Jeg var først litt tilbakeholden pga. prisen, men kan m... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel

Geschreven door het bedrijf

Her finner du unike, arkitektdesignede møbler i høy kvalitet. I samarbeid med dyktige designere utvikler vi produktene med fokus på bæreevne og godt håndverk. Vi tar toppprisen ved å kutte ut unødvendige salgsledd. Derfor kan du kun kjøpe produktene på MAKEnordic.no.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

45 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kjempefornøyd med Cup mug hylle

Kjempefornøyd med Cup mug hylle, raskt levert.

29 november 2025

Kjære Melissa,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så fint å høre at du er fornøyd med Cupmug hyllen og at leveringen gikk raskt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fornøyd med sofaen vi kjøpte hos…

Veldig fornøyd med sofaen vi kjøpte hos Make. Vi fikk god hjelp i showroomet på Skøyen av flinke og imøtekommende ansatte. Sofaen er komfortabel og av veldig god kvalitet. Anbefales!

19 november 2025

Kjære Karl,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så godt å høre at dere er fornøyde med sofaen, og at dere fikk god hjelp av teamet i showroomet på Skøyen. Herlig at både komfort og kvalitet står til forventningene.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En fin og nett sofa

En fin og nett sofa. Litt lang leveringstid, men heldigvis kom den i hus før jul! Veldig fornøyd så langt :)

18 november 2025

Kjære Anette,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig at du liker den nye sofaen din– og ekstra godt å høre at den kom på plass før jul, selv om leveringstiden trakk litt ut. Vi er glad for at du er fornøyd så langt.

Bra opplevelse

Fikk god service på showroom på Skøyen og fornøyd med sofaen!

11 november 2025

Kjære Daniel,

Tusen takk for den fine anmeldelsen! Så godt å høre at du fikk god service på showroomet på Skøyen, og at du er fornøyd med sofaen.

Jeg håper du får glede av sofaen i mange år fremover.

Et nydelig produkt

Et nydelig produkt, bokhylle i eik. Flott arbeid, rask levering. Og ikke minst, ferdig montert.

24 oktober 2025

Kjære Per,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med bokhyllen i eik. Jeg håper du får glede av den i mange år fremover.

Rask levering

Rask levering. Fin hylle - som på bildene

20 oktober 2025

Kjære Mari,

Tusen takk for den fine anmeldelsen! Så godt å høre at leveringen gikk raskt, og at hyllen lever opp til forventningene.

Jeg håper du får glede av den i mange år fremover.
Ha en flott dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggelig betjening i butikk som hadde…

Hyggelig betjening i butikk som hadde god kunnskap om produktet, valgmuligheter og designerne. I tillegg ble bestillingen levert tidligere enn antatt.

22 oktober 2025

Kjære Linda,

Tusen takk for den fine anmeldelsen! Så hyggelig å høre at du opplevde god service i butikken, og at teamet kunne veilede deg godt om både produktet, valgmulighetene og designerne. Det er også flott at bestillingen kom tidligere enn forventet.

Jeg håper du får stor glede av møbelet ditt i mange år fremover.
Ha en herlig dag!

En veldig hyggelig kjøpsopplevelse

En veldig hyggelig kjøpsopplevelse. Kvalitet til en fornuftig pris. Liker at det er fast pris, så slipper en bekymre seg for at det kommer salg rett rundt hjørnet.
Veldig hyggelig og behjelpelig ansatte. Enkel kjøpsprosess. Varene kom raskere enn jeg var forespeilet

20 september 2025

Kjære kunde

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Så hyggelig å høre at du hadde en god kjøpsopplevelse, og at både kvalitet, pris og service levde opp til forventningene. Det gleder oss også å høre at leveringen gikk raskere enn forventet.

Jeg håper du får glede av møblene i mange år fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fornøyd med levering og produkt

9 oktober 2025

Kjære Karoline

Tusen takk for anmeldelsen! Vi er glade for å høre at du hadde en god opplevelse med leveringen, og at du er fornøyd med produktet.

Jeg håper du får glede av produktet i mange år fremover.

5 stjerner til Cupmug

Jeg er veldig fornøyd med hyllen jeg kjøpte til kjøkkenet mitt. Nydelig design og materiale. Kommer garantert til å handle mer hos MAKE nordic.

30 september 2025

Kjære Minka

Tusen takk for din flotte anmeldelse! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med din nye hylle, og at både design og materiale lever opp til forventningene dine. Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen hos MAKE Nordic.

Jeg ønsker deg en riktig fin dag.

Veldig god service

Veldig god service både ved kjøp og ved spørsmål underveis. Fikk sofaen lenge før estimert levering som var positivt for meg. Kjempefornøyd med kjøpet

1 augustus 2025

Kjære Sten

Tusen takk for din flotte anmeldelse! Det er hyggelig å høre at du både har opplevd god service underveis i prosessen, og at sofaen til og med kom tidligere enn forventet. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med kjøpet ditt og håper at sofaen vil bringe glede i mange år fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggelige og flinke ansatte, høy kvalitet sofa

De ansatte i Oslo butikken var veldig behjelpelige og hyggelige. Jeg ble vist alle de forskjellige stoffene og fikk hjelp av 2 stykker. De forklarte meg fordelene og ulempene med de ulike stoffene og ga med prøver.
Da vi kom innom for å bestille var de tilpasningsdyktige.
Sofaen kom også raskere enn den skulle.

4 augustus 2025

Kjære Ida

Tusen takk for din flotte anmeldelse! Det gleder oss å høre at du har hatt en god opplevelse i butikken i Oslo, hvor du fikk grundig veiledning og hjelp til å finne det helt riktige stoffet. Så fint også at sofaen kom raskere enn forventet.

Jeg håper at du får stor glede av den i mange år fremover.

Effektiv og ryddig oppfølging

Effektiv og ryddig oppfølging. Hyggelig kundeservice. Punktlig levering ut i fra forventet leveringstid på sofa.

1 september 2025

Kjære Kristoffer

Tusen takk for din flotte anmeldelse! Vi er glade for å høre at du har opplevd god og hyggelig kundeservice, effektiv oppfølging og punktlig levering.

Jeg håper at sofaen vil bringe glede og komfort i hjemmet ditt i mange år fremover.

God service i butikken

God service i butikken. God kommunikasjon rundt levering. Veldig fornøyd med vår Basecamp Sofa

17 september 2025

Kjære Vilde

Tusen takk for din flotte anmeldelse! Det gleder oss å høre at du har opplevd god service i butikken og god kommunikasjon rundt leveringen. Så fint også å vite at dere er veldig fornøyde med deres Basecamp-sofa.

Jeg håper den vil gi dere mange gode stunder fremover.

Mye lekkert

Mye lekkert . Ekte varer . Håndverk . Enkelt og delikate produkter .

17 september 2025

Kjære Ingrid

Tusen takk for din flotte anmeldelse! Det gleder oss å høre at du setter pris på håndverket, kvaliteten og det enkle designet i våre produkter.

Jeg håper de vil bringe glede i ditt hjem i mange år! Ha en riktig fin dag.

Fornøyd!

Vi er fornøyde både med sofaen og kundeservicen vi fikk hos Make Nordic! Sofaen ser fin ut, er enkel å sette sammen på ulike måter, og ble levert tidligere enn forventet.

9 september 2025

Kjære MG

Tusen takk for din flotte anmeldelse! Det gleder oss å høre at sofaen lever opp til forventningene deres, både når det gjelder design, funksjonalitet og leveringstid. Så fint at dere også har hatt en god opplevelse med vår kundeservice.

Jeg håper sofaen vil skape mye glede i hjemmet deres i mange år fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og flott produkt

21 augustus 2025

Kjære Henny,

Tusen takk for din flotte anmeldelse! Det gleder oss å høre at leveringen gikk raskt, og at du er fornøyd med ditt nye produkt.

Jeg håper det vil gi glede og pynte i hjemmet ditt i lang tid fremover.

Med beste hilsener,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hylle og fin handel!

Super hylle og fin handel!

30 augustus 2025

Kjære Heidi,

Tusen takk for din flotte anmeldelse! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med både hyllen og handelen. Jeg håper den vil pynte fint i hjemmet ditt i mange år fremover.

Med beste hilsener,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mye verdi for pengene og rask levering

God hjelp i showrommet. Bestilling var kjempeenkelt og bordene kom i Posten innen halvannen uke fra bestilling. Null problem å frakte hjem og vi fikk satt opp bordene på 5 minutter. Bordene fremstår av god kvalitet, og vi er veldig fornøyde med kjøpet!

22 augustus 2025

Kjære Emilie

Tusen takk for din flotte anmeldelse! Det gleder oss å høre at bestillingen var enkel, leveringen rask, og at bordene lever opp til forventningene.

Jeg håper de vil gi glede i hjemmet ditt i mange år fremover.

Ha en fin dag!

Vennlig hilsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var først innom Showroom og så på sofa og forskjellig stoff. Fikk deretter god hjelp over nett for å bestille riktig. Sofaen hadde leveringstid på 8 uker, men kom etter 6 uker, helt nydelig!

26 juni 2025

Kjære Stine,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du har hatt en god opplevelse både i showroom og over nett, og at sofaen kom tidligere enn forventet.

Jeg håper du får mange hyggelige stunder med din nye sofa.

Med vennlig hilsen