Jestem bardzo rozczarowana tą firmą, sposobem komunikacji oraz podejściem do klienta. Ostatecznie zgodzili się przyjąć zwrot, ale musiałam szczegółowo uzasadnić powód swojej decyzji; teraz jednak o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Asortyment i ceny mają świetne, można tu znaleźć kosmetyki, których nie ma nigdzie indziej. Niestety odejmuję dwie gwiazdki za czas dostawy i pakowanie. Moja paczka szła o wiele dłużej niż obiecywali... Toon meer
Regularnie zamawiam tutaj kosmetyki do pielęgnacji i makijażu już od dobrych 5 lat) Ogromny plus za darmową dostawę. W zależności od adresu kurierzy trafiali się różni, ale w większości to bardzo symp... Toon meer
Kupiłam on line perfumy, 2 flakony tych samych perfum, pierwsze były w porządku, drugie niestety okazały się fałszywe, perfumy nie pachną tak jak oryginalne i nie utrzymują się na skórze tak długo. Oc... Toon meer
Domaniewska 37, 02-672, Warszawa, Polen
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 81% van zijn negatieve reviews beantwoord
Drodzy Państwo,
Zwracam się do tych osób, które wymyśliły dla nas klientów, stałych lub nie wspaniałe niespodzianki. Jeśli to żart to wcale nie jest śmieszny.Nie dość,że podwyższyliście ceny do maksimum, niektórzy Wasi pracownicy nie umieją pakować paczek, dostaje pogniecione pudełka a potem możliwość reklamacji-post poniżej, zabraliście nam jeszcze możliwość dostarczenia paczek kurierem Makeup? Halo kto tam siedzi i coś takiego wymyśla! Pomyśleliście o ludziach starszych, niepełnosprawnych osobach dla których takie rozwiązanie było bardzo fajne. I co z tego,że powiększycie asortyment jak ja jak i pewnie wielu innych osób nie zamierzamy " zaiwaniać" na stację Orlen po swoją paczkę !. Od tego są kurierzy w każdej dobrej drogerii, chyba ,że ten kto wymyślił takie beznadziejne rozwiązanie sam zasiądzie za kółkiem i nam paczki porozwozi. Jeśli wytłumaczeniem jest wojna w Ukrainie to szkoda słów...Wiem,że Jesteście firmą ukraińską,ale jeśli Państwo szanujecie klientów,których macie to czemu piszecie darmowa dostawa???? Darmowa tzn zero zł a nie od 89 zł to raz a dwa-dostarczamy szczęście bezpłatnie -tak było a teraz jak jest????Ładne mi szczęście jak muszę iść po swoją przesyłkę,albo zamówić za taką kwotę, żeby DHL przyjechał... Beznadzieja...Może ktoś to przeczyta, zastanowi się i przywróci mi moich kurierów, którzy doręczali mi przesyłki, starali się jak mogli-tzn pani Agnieszka i p.Wojtek z Krakowa.Wspaniali ludzie, którzy znają się na swojej pracy, mają świetne podejście do klienta i doręczali szybko przesyłki. Ciekawe jaką dostanę odpowiedź-jakoś recenzji za wiele nie ma od mojego wpisu... Może czas przenieść się do innej drogerii, gdzie jest darmowa dostawa i szanują klientów a nie każą im "biegać" po przesyłkę i dopłacać jeszcze do tego jak jest do 89zł. Ci co kupują tak jak ja za większą kwotę raz na czas może tego nie odczują, ale ktoś kto lubił sobie usiąść, poczytać popatrzyć i zamówić np. za 50 zł to będzie mu bardzo przykro.Wiem, że wszystko drożeje, ale bez przesady,bez perfum można się obejść, kupić tańsze mydło w sieciówce.
Serdecznie pozdrawiam

Antwoord van Makeup.pl
Jestem bardzo zadowolona z efektu jest rewelacyjny
A wonderful shop that I am totally addicted to. Wide range, very attractive prices, fast shipping and very good support contact.
Compro spesso da questo negozio anche perche' a fronte di una spesa di 9 euro la spedizione è gratuita anche in Italia.I profumi sono gli stessi che si trovano in Italia ,ne piu' e ne meno, e regolarmente confezionati.I prezzi molte volte sono piu' bassi ma solo sulle fasce economiche..Le spedizioni sono veloci con GLS in Italia.Soltanto una volta ho trovato una colonia economica che era semplice acqua ,ma cio'era da imputare alla casa produttrice Myrurgia, veramente miserevole .Per il resto tutto ok.Continuero' ad acquistare da loro se ci saranno buone occasioni.
Po poważnych obawach, że nadesłane perfumy nie są oryginalne (bo nie były zafoliowane, opakowanie nie ma kodu kontrolnego producenta i ma inne dziwne nieprawidłowości) po przesłaniu zdjęć i wyjaśnieniach sprzedawcy potwierdzonych opinią dystrybutora z Niemiec: zmieniam opinię o sprzedawcy z negatywnej na neutralną. Nie potrafię pozbyć się niesmaku jaki pozostał po tym wszystkim. Perfumy które nie są zafoliowane i mogą mieć we flakonie 98% deklarowanej zawartości NIE SĄ NOWE i powinny być sprzedawane jako UŻYWANE, a nie jako nowe z jakąś "gwiazdką" i jakimś objaśnieniem "drobnym drukiem". Przyznaję jednak, że sam perfum jest OK: zapach prawidłowy i trwały.

Antwoord van Makeup.pl
Witam. Niestety dostarczone do mnie perfumy Gosh Nothing to sam alkohol, zapach znikomy i nie przypomina oryginału. Używam od wielu lat, wszystkie pory roku, więc tłumaczenie cyt. "..... w zależności od pory roku itd itp ...", proszę sobie darować. To ostatni zakup w tym sklepie, z przykrością stwierdzam, że za 85 zł kupilam 50 ml alkoholu.

Antwoord van Makeup.pl
Uwielbiam i jeszcze nigdy się nie zawiodłam 🙂
Przesyłka dobrze zapakowana i dostarczona zgodnie z zapowiedzią. Zamawiane produkty zgodne z opisem. Jestem zadowolona!
Super ceny, promocje, ogromny wybór produktów, szybka wysyłka. Taniej niż w sieciówkach. Tylko tam kupuję kosmetyki.
Super sklep, przystępna cena, przesyłka dobrze zapakowana, wysyłka do Angli przyszła parę dni przed planowaną dostawą. Napewno zamówię ponownie.
Super ceny. Towar zgodny z zamówieniem, dobrze i bezpiecznie zapakowane, szybka wysyłka. Sklep godny polecenia 😊
Sklep oceniam na 5 szybka wysyłka zgodna z zamówieniem miły personel .Polecam wszystkim 🙂
Firma MULTU uczciwa i bardzo rzetelna .Mila obsluga .Polecam firme z pelna odpowiedzialnoscia .Pozdrawiam
Jestem zadowolona z wszystkich produktów.Polecam.
Był to mój ulubiony sklep do teraz...
Zamówiłam przedmioty przez ich stronę, przy płatności automatycznie naliczył mi się kod rabatowy. Opłaciłam paczkę. Wszystko super, paczka dotarła do mnie w ciągu paru dni. Przy odbiorze przesyłki okazało się że muszę dopłacić aby moc ją odebrać . Zadzwoniłam więc na infolinię, gdzie odebrała pani która chyba za karę tam jest ( bardzo nie miła) poinformowała mnie, że rabat już nie był aktualny, a nie poinformowali mnie ze względu że paczka była opłacona od razu. Wszystko super tylko czemu o zapłacie paczki dowiedziałam się dopiero przy jej odbiorze, zero wcześniejszych informacji jakichkolwiek.
Z przykrością ale ostatni raz tam zamawiam.
Edit. Szybko po wystąpieniu opinii odezwał się sklep z przeprosinami i kodem rabatowym o wartości 10 zł - wystawiam 4 gwiazdki a nie 5 bo jednak niesmak został, jednak bardzo miło ze strony sklepu - widać że się starają.

Antwoord van Makeup.pl
Jestem zadowolona. Szybka przysyłka oraz atrakcyjne ceny. Polecam!
Omijajcie Make up szerokim łukiem!!!!
Zamowilam u nich 6 zapachów,za przeszło 1600zl!niestety perfumy NIE PACHNĄ.Po co komu opakowania z wodą bez zapachu, zgłosiłam reklamacje,a Panstwo z Make up stwierdzili ze cos jest niehalo z moim ph lub to mój odbior subiektywny.
Zamierzam zawiadomic organa ścigania,bo to jest zwykle naciąganie ludzi.
Radzę nie korzystać z ich oferty.
DRAMAT

Antwoord van Makeup.pl
Zamówienie złożyłam 26.07.2021. Zgodnie z informacją na stronie przesyłka miała być doręczona 29.07, pomyślałam że to bardzo odległy termin, jak na zamówienia z internetowych drogerii ale poczekam. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam opłaconego zamówienia. Otrzymałam za to informację, że paczka jest u kuriera oraz numer telefonu pod którym mam się z nim kontaktować. Kurier chyba zapadł się pod ziemię bo nie odbiera telefonu mimo kilkunastu moich prób. Makeup na moją informacje o zachowaniu kuriera poinformował, że na pewno będzie dzwonił zanim doręczony przesyłkę... Kiedy? Tego nie wie nikt. Na paczkę w tej chwili czekam tydzień od złożonego zamówienia, co w obecnych czasach graniczy z absurdem. Firma Makeup jak widać naciąga klientów nie wysyłając produktów. NIE POLECAM.

Antwoord van Makeup.pl
Krótki czas dostawy, pięknie pachną, dziękuję 😊😁